ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Ευαγγελία Μουμούρη: Έκανε σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό, γούνα και την έγκριση της Άσης Μπήλιου

Papadakis Press

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και τον Ιωάννη Παπαδόπουλο μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη, που πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Mamma Mia. Η ηθοποιός προχώρησε μεταξύ άλλων σε μερικές σουρεαλιστικές, αστείες και απολύτως ανθρώπινες αποκαλύψεις για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον σύντροφό της.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ισχύει ότι είχε συμβουλευτεί την Άση Μπήλιου για το πότε να κάνει το σύμφωνο συμβίωσης η Ευαγγελία Μουμούρη παραδέχτηκε ότι ισχύει ότι η γνωστή αστρολόγος (διάβασε εδώ τις σημερινές προβλέψεις των ζωδίων) την είχε συμβουλεύσει για την ημερομηνία της υπογραφής, εξηγώντας πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα.

«Ισχύει. Μιλούσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη και κάτι λέγαμε με την Άση. Και κάποια στιγμή της λέω “σκέφτομαι να κάνω σύμφωνο συμβίωσης”. Μου λέει “πότε λες να το κάνεις” της είπα και μου απάντησε “να το κάνεις την τάδε ημερομηνία”. Και είπα εντάξει», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη, εξηγώντας ότι αν της έλεγαν ότι δεν ήταν κατάλληλη περίοδος αυτή που αρχικά σκεφτόταν δεν θα το ανέβαλε για άλλη. «Όχι, δεν έχω τέτοια. Αλλά να σου πω και κάτι; Γιατί να μην το προφυλάξεις από παντού;», επεσήμανε.

Η ηθοποιός εξήγησε στη συνέχεια γιατί βρέθηκε με μαγιό και ψεύτικη γούνα από πάνω να υπογράφει τελικά το σύμφωνο συμβίωσής με τον συνοδοιπόρο της στη ζωή. Όπως είπε, η επιλογή αυτή δεν έγινε με κάποια στιλιστική άποψη, ήταν απόρροια των νεύρων που είχε προς τον σύντροφό της.

«Είπαμε ότι τελικά δεν θα γίνει εκείνη την ημέρα, τσατίστηκα με τον άντρα μου και λέω “Ok δεν θα πάμε” και είπα ας πάω κολυμβητήριο. Φοράω το μαγιό του κολυμβητηρίου, μια φόρμα από κάτω και μια ψεύτικη γούνα, γιατί έκανε κρύο. Και μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έλα, το λύσαμε το θέμα, σε 10 λεπτά εκεί”», εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Και τι σημασία έχει άλλωστε αν το υπογράψεις με τη φόρμα σου, με το μαγιό σου, φορώντας νυφικό ή τα «καλά» σου; Σημασία έχει να νιώθεις την αγάπη δίπλα σου. Να βλέπεις μπροστά σου τα χαρτιά, όχι ως όρους, αλλά ως γιορτή. Να κρατάς το χέρι του ανθρώπου σου και να ξέρεις ότι σε αποδέχεται και τον αποδέχεσαι. Με γούνα, με μαγιό, με κοστούμι, με βατραχοπέδιλα, με νυφικό, με φόρμες.

Κι αυτή η αγάπη είναι το δεδομένο στη σχέση της Ευαγγελίας Μουμούρη και του συντρόφου της όπως είχε πει κάποια στιγμή στο Mega Καλημέρα αναφερόμενη στο «μυστικό» της σχέσης τους.

Ευαγγελία Μουμούρη H Ευαγγελία Μουμούρη και ο σύντροφός της. / Papadakis Press
H Ευαγγελία Μουμούρη και ο σύντροφός της.

«Το μυστικό στη σχέση μας είναι ότι δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Ο άνθρωπος πρέπει να περιφρουρεί την ατομικότητά του για να συνυπάρχει. Είμαστε 12-13 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει κρίση, μηδενίζουμε και ξεκινάμε. Θεωρούμε δεδομένο ότι αγαπιόμαστε», είχε πει.

Στη στήλη «Ναι ή Όχι» η Ευαγγελία Μουμούρη παραδέχτηκε ότι έχει πει «ναι» σε δουλειά μόνο για οικονομικούς λόγους και το μετάνιωσε οικτρά, ότι έχει συμμετάσχει σε δουλειά που αργότερα αναρωτήθηκε πώς άντεξε να το κάνει και πως έχει «σπάσει» δίαιτα τις πρώτες 24 ώρες.

«Είναι μία πολύ ωραία χρονιά με πολλές ωραίες συνεργασίες. Έχω βρεθεί με πολλούς συνεργάτες που έχουμε δουλέψει μαζί στα Τρία Μίλια στο Star και έχω γνωρίσει και καινούργια παιδιά. Εδώ στο Mamma Mia μπήκα σε μία έτοιμη ομάδα που με υποδέχτηκε πολύ όμορφα», κατέληξε μιλώντας για την επαγγελματική της ζωή η Ευαγγελία Μουμούρη.