ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τετάρτη έρχεται με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Τοξότη. Τα ξημερώματα της Πέμπτης θα σχηματιστεί η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου που επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Είναι μια Πανσέληνος που θα έχει επιρροή στην πολιτική σκηνή του τόπου μας αλλά και σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις πληροφορίες και τις μετακινήσεις. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και λιγότερο βιαστικοί σήμερα. Ο Ερμής επίσης αλλάζει ζώδιο και προχωρά στον Αιγόκερω δίνοντας διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα μας μέχρι τις 11/02/23.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με έγνοιες για τα επαγγελματικά αλλά σας δίνει και την δυνατότητα να προβάλλετε καλύτερα τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι βοηθητική για τα παραπάνω όπως κι αν θέλετενα διεκπεραιώσετε θέματα της δουλειάς ή των σπουδών. Προσέξτε σήμερα με τα μέσα επικοινωνίας ή τα μέσα μεταφοράς. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στην καριέρα και τις φιλοδοξίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά και πρακτικά επαγγελματικά είναι τα θέματα τα οποία σας απασχολούν και θα προσπαθήσετε με κάποιους χειρισμούς να αποκομίσετε μεγαλύτερο κέρδος σ’ αυτούς τους τομείς. Με την αυριανή Πανσέληνο, τα οικονομικά σας μπορεί να κινδυνεύσουν προσωρινά, ίσως από ένα έκτακτο οικονομικό έξοδο. Ευτυχώς η επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω σταδιακά θα βοηθήσει να πάρετε σύντομα την ανιούσα στα έσοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας για να προετοιμάσει την Πανσέληνο. Φυσικά εσάς επηρεάζει περισσότερο από όλους τους άλλους και κυρίως σε προσωπικό επίπεδο σε ότι αφορά μια ερωτική σχέση ή μια γνωριμία ή μια συνεργασία. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να αποφασίσετε για το μέλλον μιας σχέσης. Ο Ερμής στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα κεφάλαιο φαίνεται να κλείνει κατά κάποιο τρόπο στη ζωή σας κι αυτό μπορεί να αφορά μια συνεργασία ή μια σχέση με την Πανσέληνο που επηρεάζει από σήμερα κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Η ευκαιρία να κάνετε κάτι καινούριο επαγγελματικά ή ερωτικά, θα παρουσιαστεί σύντομα. Προσοχή στο παρασκήνιο στη δουλειά και την υγεία σας. Σε θέματα της καθημερινότητας θα σας βοηθήσει κι ο Ερμής στον Αιγόκερω.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σάς ανοίγει την όρεξη, για περισσότερες κοινωνικές επαφές. Καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους και τους ομοϊδεάτες σας. Προσοχή στους υψηλούς τόνους που φέρνει αυτό το φεγγάρι. Από σήμερα ξεκινά και η επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω που σας καλεί να συστηματοποιήσετε τις ρουτίνες στην καθημερινότητα σας και να προσέξετε τον οργανισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου έχει όλες τις προδιαγραφές να γεννήσει εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή. Θα σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε τη δουλειά σας, όμως δεν είναι απίθανο να ανέβουν κάπως οι τόνοι στο χώρο εργασίας. Από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής παίρνει μια πιο βολική θέση στον ζωδιακό προς το ζώδιο σας και υπόσχεται αν μη τι άλλο μέσα σε όλα όσα έχετε να διαχειρίζεστε καθημερινά να υπάρχουν και διέξοδοι χαράς.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί να ασχοληθείτε με τα νέα σας σχέδια και ξεκινήματα και να επιμεληθείτε θέματα ξένων και εξωτερικού, εκδόσεων, νομικά θέματα, να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας ή να ασχοληθείτε με έγγραφα της δουλειάς (υπογραφές βέβαια καλύτερα από μεθαύριο). Ο Ερμής από τον Αιγόκερο σάς κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στους Διδύμους και είναι πιεστική σε ό,τι αφορά την ψυχολογία σας. Χτίζει σιγά σιγά μια υπόκωφη ένταση σε επίπεδο σχέσεων που πρέπει να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Ό,τι σχετίζεται με κέρδη που προέρχονται από άλλες πηγές εισοδήματος είναι από τα πράγματα που φέρνει η Πανσέληνος στο προσκήνιο. Ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω φέρνοντας μεγαλύτερες ευκολίες στην επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους ετοιμάζει από σήμερα την Πανσέληνο που φέρνει τάση για αλλαγές στην ζωή σας. Ο τομέας που θα απορροφήσει την προσοχή σας είναι αυτός του γάμου, των ερωτικών σχέσεων και των συνεργασιών. Δεν είναι απίθανο να επισημοποιείτε μια σχέση, να ξεκινάτε μια συνεργασία ή ακριβώς το αντίθετο. Ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω μέσα στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας δημιουργώντας προϋποθέσεις για νέα έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος εξακολουθεί να πιέζει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Εντάσεις και αυξημένο άγχος είναι αναπόφευκτα και ίσως τα πράγματα να πάρουν και μια πιο απρόβλεπτη τροπή ειδικά σε θέματα δουλειάς. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τα θέματα της υγείας καθώς οι υπερωρίες επηρεάζουν και την ψυχολογική και τηφυσική σας κατάσταση. Από σήμερα προχωρά στο ζώδιο σας και ο Ερμής που θα παραμείνει μέχρι τις 11/02/23.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στους Διδύμους σε ένα ζώδιο που είναι φιλικό προς το δικό σας. Η επιρροή της δεν σας αφορά άμεσα ή αρνητικά αλλά μάλλον έμμεσα και σε σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω κάνοντας σας λίγο πιο εσωστρεφείς και χωρίς διάθεση να μοιράζεστε τις σκέψεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σπίτι ή ο χώρος που ζείτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και γενικώς ότι σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία ή και την οικογένεια σας, έρχονται σε προτεραιότητα με τη Σελήνη στους Διδύμους και την αυριανή Πανσέληνο. Κάποιες αποφάσεις για μια μετακόμιση, την αξιοποίηση ενός ακινήτου και γενικώς ένα νέο ξεκίνημα, είναι από τα πράγματα που η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο. Ο Ερμής στον Αιγόκερω θα βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας.