ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ελένη Μενεγάκη: Αποχωρεί από τον Alpha, αποχωρεί (προσωρινά) από την τηλεόραση. Όσα είπε η ίδια για πρώτη φορά

instagram.com/elenimenegaki/

Την ημέρα της ονομαστικής της εορτής επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη για να ανακοινώσει στους τηλεθεατές της πως αυτή η 15η χρονιά της στον Alpha είναι και η τελευταία της.

Μετά από ένα βίντεο-αφιέρωμα των συνεργατών της, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Alpha αλλά και να διευκρινίσει πως την επόμενη σεζόν δεν θα τη δούμε στην τηλεόραση. «Θα είμαι ελεύθερη» ανέφερε.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για την αποχώρησή της

«Από πέρσι έχω πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση (…) Δεν μπορώ να σκεφτώ πολύ μακριά αλλά δεν μπορώ να αφήνω τη ζωή μου στην τύχη. Από πέρσι έχω πάρει μία απόφαση αυτή η χρονιά μου να είναι η τελευταία μου στον Alpha. (…)

Όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε πως εγώ είμαι που θα σας λέω όσα αφορούν εμένα. (…) Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Δεν θα με δείτε την επόμενη σεζόν γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά.

Ο καθένας κρατά ένα μικρό κομματάκι στο μυαλό του που μπορεί να είναι αυτό που δεν έζησε, αυτό που δεν πήρε, αυτό που δεν γεύτηκε. Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν θα έχω ξανακάνει και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε.

Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου (…) Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι πολύ περήφανη για εμένα που κατάφερα και δεν έκλαψα. Συνεχίζουμε δυνατά» ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πάντα θα είμαστε μαζί … ❤️#eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της είχε κι αυτή το δικό της μήνυμα προς τους πιστούς τηλεθεατές της. «Πάντα θα είμαστε μαζί» έγραψε επιβεβαιώνοντας πως πρόθεσή της, σε αυτή τη φάση, είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στην τηλεόραση.