ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δούκισσα Νομικού: Βρίσκεται ένα βήμα πριν την τηλεοπτική της επιστροφή

Instagram.com/dutchesss_

Η Δούκισα Νομικού το έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Θα επέστρεφε στην τηλεόραση αν και εφόσον βρισκόταν ένα project που θα την έκανε να πηγαίνει στη δουλειά της με χαρά. Το project όπως όλα δείχνουν βρέθηκε στον ΣΚΑΪ και είναι έτοιμο να γίνει δικό της. Μάλιστα δεν πρόκειται για μία εκπομπή που δεν έχεις ακούσει ως τώρα. Πρόκειται για το reality “Μake Οver” που εδώ και καιρό ετοιμάζει ο σταθμός, το οποίο προοριζόταν να παρουσιάσει η Έλενα Χριστοπούλου.

Η είδηση ακούστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο «Έλα Χαμογέλα». Σύμφωνα με αυτό, η κριτής του “My Style Rocks” είχε κάποιες διαφωνίες για τα γυρίσματα της εκπομπής και αυτό σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της, την οδήγησαν να αποφασίσει από κοινού με το κανάλι να μην προχωρήσει η συνεργασία τους στο συγκεκριμένο project. Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού είναι εκείνη που θα αναλάβει την παρουσίαση του εν λόγω concept, και όπως τονίστηκε η συμφωνία μεταξύ της παρουσιάστριας και του σταθμού έχει «κλειδώσει».

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και ο Αλέξης Μίχας, ανέλαβαν τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, να μεταφέρουν στον «αέρα» το παρασκήνιο της αποχώρησης της Έλενας Χριστοπούλου από το reality του σταθμού που αναλαμβάνει τα makeover των συμμετεχόντων.

«Η Δούκισσα Νομικού είναι η επικρατέστερη. Έχουν μείνει μόνο οι τελικές υπογραφές», εξήγησε ο Αλέξης Μίχας.

«Υπάρχει μία αιτιολογία και δικαιολογία, ότι επειδή ο σταθμός αποφάσισε να επιμηκύνει χρονικά το Μake Οver -αρχικά ήταν να διαρκεί 45 λεπτά, τώρα θα είναι 1 με 1,5 ώρα το επεισόδιο- δεν ταίριαζαν οι χρόνοι της Έλενας Χριστοπούλου με αυτές των experts που θα πλαισιώσουν την ομάδα του reality μεταμόρφωσης», εξήγησε ο Αλέξης Μίχας.

«Θεωρώ ότι η Δούκισσα λείπει, έχει εμπειρία, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Ο ρόλος της μαμάς όλους μας αλλάζουν, όλες τις γυναίκες μας ωριμάζουν, θα έχει ενδιαφέρον να τη δεις και κάπως διαφορετική», σχολίασε η Φαίη Σκορδά, εξηγώντας ότι διαφωνεί με τη σύγκριση μεταξύ των δύο γυναικών, ενώ θα προτιμούσε να δει τη Δούκισσα Νομικού σε μία ζωντανή, ψυχαγωγική εκπομπή.

Η Δούκισσα Νομικού είχε συμμετάσχει στις εκπομπές “Lifestyle” του Alter με τον Νίκο Παπαδάκη, «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» στο Mega αλλά και στο show του σταθμού “Just The 2 Of Us”. Στον ΑΝΤ1 παρουσίασε το “Dancing With The Stars” ενώ μέχρι και το 2017 ήταν μόνιμη συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στο «ΌΛΑ». Στον ίδιο σταθμό ανέλαβε να παρουσιάσει και τον τρίτο κύκλο του “So You Think You Can Dance” ενώ δοκιμάστηκε και στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή “Joy”.