CELEBRITIES

Η Δούκισσα Νομικού σε «μετακίνηση 6» με τα δύο της παιδιά. Χαμόγελο ακόμα και πίσω από τη μάσκα

Instagram,com/dutchesss_

Τα πρόσωπα όλων μας ακόμα κι όταν κρύβονται από τις προστατευτικές μας μάσκες είναι αληθινά, χαμογελούν αληθινά, γράφουν τα συναισθήματά τους πάνω τους. Οι άνθρωποι ακόμα και φορώντας τις μάσκες τους, είναι ζεστοί κι εντυπωσιακοί. Ακριβώς μάλλον επειδή φοράνε τις μάσκες τους δείχνοντας ο ένας στον άλλο ότι δεν είναι μόνοι σε όλο αυτό που ζούμε. Ε, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που είναι κάπως παραπάνω εντυπωσιακοί ακόμα και με τη μάσκα τους. Στην τελευταία αυτή κατηγορία ανήκει ξεκάθαρα η Δούκισσα Νομικού. Γιατί που να κρύψει η μάσκα το γαλάζιο βλέμμα της και τα μακριά, αλά Rapunzel, ξανθά μαλλιά της; Δεν μπορεί.

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τη μάσκα της, ετοίμασε τα ποδηλατάκια των παιδιών της, Σάββα και Αναστασίας και έστειλε τον απαραίτητο κωδικό 6 για να βγει από το σπίτι της για την οικογενειακή σωματική τους άσκηση. Η ίδια μοιράστηκε το στιγμιότυπο από την βόλτα τους στην γειτονιά των Βορείων προαστίων όπου μένει η οικογένειά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σας χαμογελώ κι ας μην το βλέπετε» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δούκισσα Νομικού. Το βλέπουμε όμως το χαμόγελο στα μάτια της και στην χαρά που νιώθει ανάμεσα στα δύο παιδιά της ακόμα κι αν οι καιροί που ζούμε είναι παράξενοι.

Η Δούκισσα Νομικού απέκτησε τον πρώτο της παιδί την 25η Μαρτίου του 2018 με φυσιολογικό τοκετό. Με τον ίδιο τρόπο ήρθε 1,5 χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2019 και η κόρη της στον κόσμο. Ο μπαμπάς της οικογένειας που μάλλον εκτελούσε και χρέη φωτογράφου στη «Μετακίνηση 6» τους στη γειτονιά είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.

«Ο Δημήτρης είναι τόσο τρυφερός και γλυκός. Είναι μοναδικό και ξεχωριστό πλάσμα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του: την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελό του, τον τρόπο που με φροντίζει, με αγαπά, τον τρόπο που αγαπάει τον Σάββα μας. Είναι εξαιρετικός πατέρας», είχε πει για τον σύζυγό της η Δούκισσα Νομικού λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους στον κόσμο.

Η ίδια είχε μιλήσει για την μητρότητα σε τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι». Και στα λεγόμενά της θα διακρίνεις την χαρά για τα παιδιά της που γίνεται φανερή και στην τελευταία φωτογραφία της.

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Βάζεις τώρα μια μαμά – κουκουβάγια να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Ο Σάββας είναι με τις μέρες του. Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό. Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια. Λιώνω. Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;», είχε πει η παρουσιάστρια.

Η Δούκισσα Νομικού απέχει περίπου τρία χρόνια από την τηλεόραση. Ωστόσο η ίδια δεν σταμάτησε ποτέ να δέχεται προτάσεις και να συζητά την επιστροφή της. «Όταν θα είναι οι συνθήκες ιδανικές και θα νιώθω κι εγώ έτοιμη να αφήσω τα παιδάκια μου, θα γίνει και η επιστροφή. Θα ήθελα να γίνει σε ένα ωραίο περιβάλλον και με καλούς συνεργάτες.

Να πω ότι θα αφήσω τα παιδιά μου σε καλά χέρια με τις γιαγιάδες, αλλά να πάω σε ένα μέρος που θα περνάω όμορφα και θα επιστρέφω σπίτι με χαμόγελο», αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το ενδεχόμενο της επιστροφής της στην τηλεόραση.