ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Είναι αυτή η εκπομπή της Έλενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ; Το trailer που κυκλοφόρησε και μας βάζει σε σκέψεις

Instagram.com/elena_hristopoulou

Ξέρεις τι λένε. Μπορείς να πάρεις την Έλενα Χριστοπούλου από το GNTM, αλλά δεν μπορείς να πάρεις το GNTM από την Έλενα Χριστοπούλου. Καλά δεν λένε αυτό ακριβώς, αλλά θα καταλάβεις τι εννοώ.

Ως γνωστόν η Έλενα Χριστοπούλου, έχει πλέον αλλάξει τηλεοπτική στέγη και από το Star βρέθηκε στον ΣΚΑΪ. Με το τέλος του δεύτερου κύκλου του GNTM, η coach των υποψήφιων μοντέλων του reality του Star και booker μοντέλων στη ζωή μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, δέχθηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ να γίνει κριτής του “My Style Rocks“.

Κι ενώ στο GNTM έψαχναν για την αντικαταστάτριά της και όπως όλα δείχνουν έχουν καταλήξει στο πιο κατάλληλο πρόσωπο, ο κορονοϊός σταματούσε το “My Style Rocks”. H πανδημία μπορεί να έβαλε φρένο στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ αλλά η συνεργασία τους, σύμφωνα με το Πρωινό έχει μέλλον. Όπως είχε πει πρόσφατα στον «αέρα» της εκπομπής ο Άρης Καβατζίκης, η Έλενα Χριστοπούλου θα αναλάβει τη δική της εκπομπή που θα μεταδοθεί την ερχόμενη σεζόν.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μία εκπομπή που θα αφορά το στιλ και την εικόνα γυναικών, έναν τομέα στον οποίο η Έλενα Χριστοπούλου ειδικεύεται με την επαγγελματική της ενασχόληση όλα αυτά τα χρόνια. Την Δευτέρα πρώτη Ιουνίου το teaser trailer της εκπομπή “Make Over” κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΪ.

Κι αν αυτή η εκπομπή δεν αφορά το στιλ και το image γυναικών, τότε ποια το αφορά περισσότερο;

Η Έλενα Χριστοπούλου στη μετά- GNTM εποχή

Σου είπα στην αρχή ότι δεν γίνεται να πάρεις εντελώς το GNTM από την Έλενα Χριστοπούλου. Και επανέρχομαι. Πάντα ανάμεσα στα πρώτα επεισόδια του reality μοντέλων, έχει ξεχωριστή θέση το επεισόδιο του Make Over. Αυτού στο οποίο μια ομάδα ειδικών αλλάζει το στιλ των υποψήφιων μοντέλων και αυτά κλαίνε μπροστά στη θέα των ψαλιδιών του κομμωτή. Πάντα παρούσα σε αυτά τα επεισόδια ανάμεσα στους experts ήταν μέχρι τώρα και η Έλενα Χριστοπούλου. Αν αυτή, λοιπόν, είναι η εκπομπή που προορίζει το κανάλι του Φαλήρου για εκείνη, τότε κάθε μέρα θα είναι σαν το make over του GNTM. Ίσως με λιγότερα δάκρυα.

«Γιατί να μείνω στάσιμη; Είμαι Σκορπιός και ακούω πάντα το ένστικτό μου. Έχω καταλήξει ότι όσο μεγαλώνω το ένστικτό μου δε με πρόδωσε ποτέ. Το ακολουθώ πάντα. Άσε που όταν κάθεσαι κάπου πολύ βαλτώνεις.

Και δεν το λέω για το GNTM, το λέω γενικά. Μου αρέσει να αλλάζω και να μετράω τις δυνάμεις μου. Δεν είμαι 20 χρονών πια, είμαι 44. Η ζωή μου χαμογέλασε τηλεοπτικά μετά τα 40, γι’ αυτό ίσως προχωράω πιο γρήγορα. Με τίμησε η πρόταση και το τόλμησα», είχε πει για την απόφασή της να βρεθεί στον ΣΚΑΪ, η Έλενα Χριστοπούλου. Και όπως φαίνεται, δικαιώνεται.