ΣΕΙΡΕΣ

Δεκέμβριος στο Netflix: 7 νέες σειρές (και 5 συνέχειες) που δεν γίνεται να χάσεις

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που είναι πάντα πολλά υποσχόμενος και φέρνει δώρα και εκπλήξεις. Αν μιλάμε για τη φετινή χρονιά, αυτός ο μήνας μάς χρωστά πολλά και δεν θα μάς χάλαγε να επανορθώσει για όλο το 2020.

Μία καλή αρχή για να μπούμε με αισιοδοξία στην περίοδο των γιορτών είναι οι νέες και παλιές σειρές στο Netflix. Κάποιες θα κάνουν το σπίτι να μυρίσουν Χριστούγεννα, κάποιες τις περιμέναμε πώς και πώς (Big Mouth μην αργείς) και άλλες έρχονται για το κλασικό binge watching του σαββατοκύριακου. Πάμε λοιπόν να δούμε τις 12 (στο σύνολο) σειρές με τις οποίες μας υποδέχεται ο Δεκέμβριος.

Δεκέμβριος και νέες σειρές

Οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες με τις οποίες μεγαλώσαμε

Ξετυλίξτε τις αληθινές ιστορίες πίσω από αυτά τα θρυλικά χριστουγεννιάτικα μπλοκμπάστερ, χάρη σε σκηνές από τα γυρίσματα και συνεντεύξεις με το καστ και το συνεργείο. 1η Δεκεμβρίου για ποδαρικό.

Σελίνα: Η σειρά

Η Μεξικανοαμερικανή τραγουδίστρια Σελίνα και η οικογένειά της δουλεύουν σκληρά και γίνονται διάσημοι στον μουσικό κόσμο, ξεπερνώντας προβλήματα στη διαδρομή τους. Στις 4 Δεκεμβρίου.

Το Χάος που άφησες πίσω

Μια καθηγήτρια πιάνει δουλειά σε ένα λύκειο αλλά στοιχειώνεται από έναν θάνατο που συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες… ο οποίος αρχίζει να απειλεί την ίδια τη ζωή της. Έρχεται 11 Δεκεμβρίου.

Tiny Pretty Things

Όταν μια επίθεση καταστρέφει την πιο λαμπρή μαθήτρια σε μια ελίτ σχολή μπαλέτου, η αντικαταστάτριά της μπαίνει σε έναν κόσμο ψεμάτων, προδοσίας κι ανελέητου ανταγωνισμού. Από τις 14 Δεκεμβρίου.

Μπρίτζερτον

Εμπνευσμένο από τα διάσημα μπεστ σέλερ, το “Μπρίτζερτον” ακολουθεί τα οκτώ δεμένα αδέρφια της ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αγάπη. Έρχεται 25 Δεκεμβρίου

Equinox

Το 1999, η νεαρή Άστριντ βλέπει ένα λεωφορείο με μαθητές να εξαφανίζεται. Το 2019, η Άστριντ προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο, αλλά τελικά αλλάζει το παρελθόν. 30 Δεκεμβρίου.

Επικά Αποφάγια

Οι κορυφαίοι ερασιτέχνες μάγειρες χρησιμοποιούν ως υλικά τους τα αποφάγια και τα ταξιδεύουν σε τρεις επικούς γύρους στον απόλυτο διαγωνισμό μαγειρικών μεταμορφώσεων. Έρχεται 30 Δεκεμβρίου.

Δεκέμβριος και σειρές που συνεχίζουν

Big Mouth

Λίγο πριν από τη νέα σχολική χρονιά, η παρέα αντιμετωπίζει προβλήματα στη θερινή κατασκήνωση, σκοτεινά alter ego, όρια στο φάσωμα και την Τίτο, το κουνούπι του άγχους. Από τις 4 Δεκεμβρίου.

Κύριε Ιγκλέσιας

Ενόψει ενός νέου έρωτα, ο Γκέιμπ ωθεί τους μαθητές του να δαμάζουν τους φόβους τους, να ονειρεύονται και να πιστεύουν στους ίδιους – μαθήματα που προσπαθεί να αφομοιώσει. Διαθέσιμο στις 8 Δεκεμβρίου.

Song Exploder: Η Μουσική στο Μικροσκόπιο

Η σειρά συνεχίζεται με τους Killers, τη Νατάλια Λαφουρκάδε, την Dua Lipa και τους Nine Inch Nails να μοιράζονται όσα έζησαν καθώς έγραφαν τα τραγούδια τους. 15 Δεκεμβρίου.

Σπίτι για τα Χριστούγεννα

Η Γιοχάνε προσαρμόζεται σε μια σχέση με προοπτικές, αντιμετωπίζοντας παράλληλα νέους γείτονες, πρώην και την προβληματική της οικογένεια. Έρχεται 18 Δεκεμβρίου.

Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα

Στο Μέρος 4, η Σύναξη έρχεται αντιμέτωπη με πολλές απειλές. Οι μάγισσες κηρύσσουν πόλεμο και ο Νικ, με τη βοήθεια της Λέσχης του Τρόμου, διεκδικεί ξανά τη Σαμπρίνα. Θα το δούμε Παραμονή Πρωτοχρονιάς.