ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δανάη Μπάρκα και Άρης Καβατζίκης έξαλλοι με τον Τάκη Χατζή για τη συνέντευξη Τσιμιτσέλη

Instagram.com/danai_barka

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή “Direct” του Alpha και τον Τάκη Χατζή, έγινε η αφορμή για ένα ξέσπασμα του Άρη Καβατζίκη και της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Τα αποσπάσματα της εκπομπής είχαν αρχίσει να προβάλλονται ήδη από χθες και περιλάμβαναν τα σχόλια του δημοσιογράφου περί ομοιότητας της πρώην συζύγου (Βάσω Λασκαράκη) και της νυν συντρόφου (Κατερίνα Γερονικολού) του Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και ερωτήσεις περί του αν ο ηθοποιός θα αφήσει «αστεφάνωτη» την σύντροφό του.

«Δεν άλλαξα τώρα σύντροφο, πριν από ένα μήνα, που μπερδεύτηκες! Πάνε τέσσερα χρόνια. Αν σου φαίνεται εσένα η Βάσω ίδια με την Κατερίνα. Ε όχι, βρε συ, τις μπερδεύεις! Καμία σχέση δεν έχουν», απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο σχόλιο. Στα υπόλοιπα περί γάμου, αρκέστηκε να πει ότι δεν είναι στα σχέδιά τους. Ερωτήσεις σαν αυτές το 2020, μάλλον δεν θα έπρεπε να χωράνε στην ελληνική τηλεόραση. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγήθηκαν και ο Άρης Καβατζίκης και στη συνέχεια και η Δανάη Μπάρκα που τις σχολίασαν αρνητικά στην ψυχαγωγική εκπομπή του Mega.

Ο Άρης Καβατζίκης και οι δημοσιογράφοι του lifestyle

«Είδα αυτό το απαράδεκτο τρέιλερ και πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη και τον ρώτησα ως δημοσιογράφος του lifestyle γιατί εμάς μας έχουν κατηγοριοποιήσει κάπως ως πιο ελαφρούς. Τον ρώτησα πραγματικά πολύ ανθρώπινα: “Γιάννη μου πώς πήγες εκεί κι έκανες αυτή τη συνέντευξη”; Μου απάντησε – τόσο αξιοπρεπές παιδί-: “Άρη μου δεν μετράνε ποτέ οι ερωτήσεις, μετράνε οι απαντήσεις”», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης. Ολόκληρη την εκπομπή μπορείς να δεις κι εσύ εδώ.

«Εγώ μένω με το στόμα ανοιχτό γιατί αν ήταν κάποιος δημοσιογράφος του lifestyle θα τον είχαν κρεμάσει γυμνό στο Σύνταγμα. Ενώ τον κύριο Χατζή, με την επίφαση της σοβαρής δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης, όταν προσβάλει έναν άνθρωπο και του λέει “η πρώην σου μοιάζει με την νυν σου, θα την αφήσεις αστεφάνωτη και θα της κάνεις παιδί”, το περνάνε όλοι στο ντούκου και δεν μου αρέσει και το ύφος του», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Αυτό δεν θα το ξεστόμιζε κανείς δημοσιογράφος του lifestyle. Ελαφρώς εκνευρίστηκα και συγγνώμη που μιλάω έτσι», κατέληξε η παρέμβασή του και τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Δανάη Μπάρκα: «Ποιο Bachelor; Ποιο Big Brother;»

«Εγώ συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω. Είναι άλλο η σοβαρότητα και άλλο η σοβαροφάνεια γιατί την παιδεία μας και τον τρόπο με τον οποίο στεκόμαστε στους ανθρώπους που φιλοξενούμε ειδικά στις εκπομπές μας, είναι μεγάλος καθρέφτης του χαρακτήρα μας. Αισθάνθηκα αμήχανα όταν είδα το τρέιλερ. Θεωρώ ότι εξέθεσε τον ίδιο του τον εαυτό και σχεδόν προσέβαλε και τον άνθρωπο τον οποίο είχε καλεσμένο», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

«Έναν άνθρωπο δεν τον καλούμε για να του φερθούμε με αυτόν τον τρόπο, δεν τον καλούμε για να του φερθούμε με αυτόν τον τρόπο. τον καλούμε για να ακούσουμε πράγματα που είναι ωραία να ακουστούν. Ποιο Bachelor, ποιο Big Brother, όταν σε σοβαρές και έγκριτες εκπομπές συμβαίνουν αυτά. Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι η άποψη μου ως τηλεθεάτρια», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

H παιδεία, η ευγένεια και οι ερωτήσεις που καλό είναι να εκλείψουν

«Δεν θεωρώ ότι η σπουδή και η μόρφωση έχουν να κάνουν με την παιδεία. Η παιδεία ξεκινά από το σπίτι μας. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που δεν έχουν τελειώσει ούτε το δημοτικό και είναι ευγενέστατοι, αξιοπρεπέστατοι και με ήθος και ανθρώπους που έχουν κάνει 15 μεταπτυχιακά και είναι σε υψηλές θέσεις σε εταιρείες και παντού και είναι αγενέστατοι και προσβλητικοί. Η παιδεία έχει να κάνει με το μέσα μας και με το πώς φερόμαστε στους γύρω μας. Και όταν φιλοξενούμε κατά τη γνώμη μου έναν άνθρωπο οφείλουμε να φωτίσουμε τα πράγματα που θέλουμε να ακουστούν χωρίς προσβολή και αυτή την κιτρινίλα πια», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποιο σχόλιο από την πλευρά του Τάκη Χατζή. Εμείς εντάσσουμε τις παραπάνω ερωτήσεις στη λίστα με τις ερωτήσεις που καλό είναι να μη γίνονται. Μαζί με τα «πότε θα γίνεις μητέρα», «ονειρεύεσαι τον γάμο σου» και «έχεις κάνει πλαστικές επεμβάσεις». Ευχαριστούμε.