ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η πιο μεγάλη στιγμή της Δανάης Μπάρκα, είναι τώρα

24MEDIA

Η αγαπημένη της, Κική Δημουλά, μιλούσε συχνά για τον ρυθμό της ζωής. Μπορείς να τον ερμηνεύσεις όπως θέλεις. Με γνώμονα το συναίσθημα. Με σύμμαχο τη συγκυρία. Με τη στιγμή. Με το ταλέντο. Με όλα αυτά μόνα τους, με όλα αυτά ταυτόχρονα. Γιατί όπως και ο ρυθμός που δίνει η ζωή μας, έτσι και η Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί να ερμηνευθεί μονοδιάστατα. Είναι η στιγμή της. Η στιγμή να μεταδώσει τη λάμψη, την αισιοδοξία και την όρεξή της. Πώς να θεωρηθεί τυχαία η πρόταση για την πρωινή ζώνη του Mega; Τίποτα τυχαίο. Ένα νέο πρόσωπο στις οθόνες μας.

Η Δανάη Μπάρκα αρπάζει με σεβασμό την ευκαιρία και δηλώνει έτοιμη να δείξει την αλήθειά της. Μιλά στο Ladylike για την τηλεόραση, τον νέο της ρόλο και τη δύναμη της ομάδας.

Η Δανάη Μπάρκα στο Ladylike

Σχολιάζει το διάχυτο hate των social media, εκμυστηρεύεται την πολύτιμη συμβουλή της γιαγιάς Τούλας και βουρκώνει φέρνοντας στο μυαλό τον παππού της που θα ήθελε να τη βλέπει να προοδεύει ακολουθώντας τα όνειρά της.

Η Δανάη Μπάρκα ήρθε για να μείνει γιατί η κοινωνία (και η τηλεόραση) χρειάζεται ανθρώπους που να αντιλαμβάνονται το χάσμα που χωρίζει τη σοβαρότητα από τη σοβαροφάνεια και συνειδητά επιλέγουν τη θέση τους.

Ένα κορίτσι με ευγένεια και χαμόγελο πλατύ που προτιμά να μπαίνει στα βαθιά και να ρισκάρει παρά να πηγαίνει φοβισμένα και να μην ζει στο έπακρο. Πάμε Δανάη! και μην ξεχνάς πως η στιγμή είναι βέβαια ένα τίποτε του χρόνου, όμως χωράει τα αποκορυφώματα.