ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Πάμε Δανάη»: Το trailer της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα κυκλοφόρησε. Θα δεις και την υπέροχη γιαγιά της

Η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Mega στις 21 Σεπτεμβρίου στις 10.00. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα του trailer της εκπομπής που πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται στον αέρα του Mega.

Το trailer

Εξασφαλίσαμε φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του trailer όπου εκτός από τους συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα μπορεί να διακρίνεις και την απόλυτη πρωταγωνίστρια της ζωής της, τη γιαγιά της Τούλα. Η γιαγιά Τούλα θα εμφανίζεται και στο trailer της εκπομπής. Η Δανάη Μπάρκα είχε γύρω της, όλη την αγάπη που χρειαζόταν.

Δανάη Μπάρκα Δανάη Μπάρκα

H γιαγιά Τούλα, οι γυναίκες και η δυνατή ομάδα του «Πάμε Δανάη»

«Οι γυναίκες είμαστε σούπερ ηρωίδες. Είμαστε πολυτάλαντες. Είμαστε ικανές για όλα. Έχω σαν εικόνα την γιαγιά μου να φτιάχνει στην κουζίνα 4 φαγητά,να σφουγγαρίζει,να κρατάει αγκαλιά το μικρό μου ανιψάκι και συγχρόνως να φτιάχνει τον κήπο. Αυτό είναι σίγουρα σούπερ δύναμη», είχε πει για τη γιαγιά της, Τούλα, η Δανάη Μπάρκα στο Ladylike.

Η Δανάη Μπάρκα θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην παρουσίαση ψυχαγωγικής εκπομπής, ωστόσο έχει κοντά της σε αυτό το νέο εγχείρημα μια ομάδα έμπειρων συνεργατών.

Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Δανάη Μπάρκα Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα Δανάη Μπάρκα
Και τώρα που είπα Απόστολος, στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer θέλω να παρατηρήσεις την εκπληκτική ομοιότητα του Απόστολου Ρουβά με τον αδερφό του, Σάκη. Σαν να βλέπεις τον Sakis σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου αποφάσισε να κυριαρχήσει στις κουζίνες αντί για τις πίστες.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα ξέρει τι σημαίνει αυτοπεποίθηση

Όπως καταλαβαίνεις βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για να πούμε «Πάμε Δανάη». Κι είμαστε βέβαιες ότι η Δανάη Μπάρκα νιώθει ήδη έτοιμη να πει την πρώτη της καλημέρα στους τηλεθεατές με αυτοπεποίθηση. «Η αυτοπεποίθηση μου είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Είναι το ότι μεγάλωσα με ανθρώπους που δεν έκριναν τους γύρω τους, οπότε δεν πήρα παράδειγμα από το σπίτι μου να κρίνω τον κόσμο. Ήταν το πολύ θέατρο που έχω δει γιατί η τέχνη σου καλλιεργεί την ενσυναίσθηση, τη φαντασία και σου δείχνει ότι το διαφορετικό μόνο καλό σου κάνει. Βοήθησε και το σχολείο που πήγα, αλλά και το γεγονός ότι με αγαπάω πάρα πολύ. Έχω μάθει να με αγαπάω και να γυρίζω τα αρνητικά μου σε θετικά», μας είχε πει και δεν το ξεχνάμε.