ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Battle of the Couples: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα του νέου reality show του Alpha

Το Battle of the Couples έκανε πρεμιέρα στον Alpha το βράδυ της Πέμπτης, 25 Φεβρουαρίου. Μπήκε στη μάχη της Prime Time ζώνης τηλεθέασης στις 23.00 και ξεκίνησε την τηλεοπτική του πορεία στους δέκτες μας. Η πρεμιέρα του show ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον γνωστό σε όλους Bachelor να καλησπερίζει τους τηλεθεατές, να παρουσιάζει την αρένα των αγωνισμάτων για τα ζευγάρια και στη συνέχεια τους πρωταγωνιστές του show, τα ίδια τα ζευγάρια.

Η πρώτη δοκιμασία ήθελε τα ζευγάρια του Battle of the Couples να κυλιούνται στη λάσπη και η ανατροπή δεν άργησε. Η Ιουλία και ο Meech αποχώρησαν οικειοθελώς από το παιχνίδι αποφασίζοντας τελικά να μην μπουν στην πολυτελή βίλα του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα ζευγάρια που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την παραμονή τους στη βίλα θα τα γνωρίζουμε σιγά σιγά κατά την πορεία του παιχνιδιού. Έδωσαν ωστόσο ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής τους στην αρένα των αγωνισμάτων. Ποια όμως είναι τα δείγματα που έδωσε το Battle of the Couples στην «αρένα» της τηλεθέασης;

Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα του Battle of the Couples

Σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης, το Battle of the Couples στην πρώτη του γνωριμία με το κοινό σημείωσε 11% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 14% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό. Στην Prime Time ζώνη την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου κυριάρχησε η μυθοπλασία με «βασιλιά» στη ζώνη τηλεθέασης τις «Άγριες Μέλισσες» που συγκέντρωσαν 34,7% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 31,3% στο δυναμικό κοινό.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο reality show του Alpha

To Battle of the Couples σίγουρα είναι ένα πρωτότυπο τηλεοπτικό format όπου σε ένα reality show βλέπουμε ζευγάρια που θέλουν να διεκδικήσουν ένα έπαθλο βασισμένα στις μεταξύ τους σχέσεις και τις ικανότητές τους στα αγωνίσματα. Το show προβάλλεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 23.00 και Παρασκευή στις 22.00 και ακολουθεί το γλωσσάρι που πρέπει να ξέρεις για να το παρακολουθήσεις.

Το Ζευγάρι της Εβδομάδας

Το ζευγάρι που αποχώρησε προτείνει ένα υποψήφιο ζευγάρι για να έχει τον τίτλο του «Ζευγαριού της Εβδομάδας». Αυτό το ζευγάρι μονομαχεί στην Αρένα, με εκείνο που θα υποδείξουν σε ψηφοφορία οι υπόλοιποι παίκτες και όποιο κερδίσει ανακηρύσσεται «Ζευγάρι της Εβδομάδας». Το «Ζευγάρι της Εβδομάδας» μετακομίζει στο Master Bedroom και έχουν ασυλία.

Η Δοκιμασία της Σάσας

Μία ευκαιρία για τα ζευγάρια να προσθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, αφού αγωνιστούν στις πιο διασκεδαστικές κι ανατρεπτικές δοκιμασίες που θα τους αναθέσει η Couples’ Coach, Σάσα Σταμάτη, στη βίλα.

Μεγάλο Πάρτι

Κάθε εβδομάδα, το «Ζευγάρι της Εβδομάδας», θα κάνει ένα μεγάλο, θεματικό, πάρτι, το οποίο θα οργανώνει με τη Σάσα Σταμάτη. Καλεσμένα θα είναι φυσικά τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Δοκιμασία Save your Μoney

Τα ζευγάρια συγκεντρώνονται στην Αρένα για τη δοκιμασία που θα αφαιρέσει χρήματα από τους λογαριασμούς όσων έχουν τις χειρότερες επιδόσεις.

Δοκιμασία Πεπρωμένου

Σε αυτή τη δοκιμασία προκύπτει το πρώτο ζευγάρι που είναι υποψήφιο προς αποχώρηση.

Tραπέζι της Δύναμης

Το ζευγάρι με την μεγαλύτερη δύναμη στο παιχνίδι, δηλαδή το Ζευγάρι της Εβδομάδας, μοιράζεται τις σκέψεις του και τις ανησυχίες με τον παρουσιαστή, Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τελετή των Βραχιολιών

Τα ζευγάρια ψηφίζουν το δεύτερο υποψήφιο ζευγάρι για αποχώρηση και ο Παναγιώτης Βασιλάκος, κόβει τα βραχιόλια των ζευγαριών που κινδυνεύουν να φύγουν.

Δοκιμασία Αποχώρησης

Ένα ζευγάρι θα χάσει τα χρήματα του, θα αποχωρήσει από το Battle of the Couples και θα δει τα όνειρα του να γκρεμίζονται.