ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Battle of the Couples: Παρουσιαστής ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Σε ρόλο έκπληξη η Σάσα Σταμάτη

Ο Alpha αμέσως μετά το ”The Bachelor” και χωρίς να χρονοτριβεί ρίχνει στην αρένα ένα ακόμα reality αυτή τη φορά με ολίγον από “Survivor”. To ”Battle of the Couples” έρχεται πολύ σύντομα και ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναλαμβάνει την παρουσίαση.

Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια θα συγκατοικήσουν σε μια πολυτελή βίλα και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Το κοινό τους σημείο; Πιστεύουν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και η αγάπη τους είναι άτρωτη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», τρία ζευγάρια είναι πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο «ναι» και να ενταχθούν στο reality.

Πρόκειται για τον Στράτο Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, τον Δημήτρη Μπέλλος με τη Μαρία Μπέη από το Masterchef και τον Αιμιλιάνο Μάρκου με τη Μαριαγάπη Ξυπολιά από το GNTM.

Πριν από λίγες ημέρες η Σάσα Σταμάτη υπέγραψε με τον Alpha για το ”Battle of the Couples” στο οποίο και θα έχει τον ρόλο της coach. Στο γαλλικό φορμά τον ρόλο αυτόν έχει ψυχολόγος.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το ”Battle of the Couples”

«Ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην αρένα του Battle of the Couples! Το πρόσωπο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο τη φετινή σεζόν θα αναλάβει να παρουσιάζει τις δοκιμασίες και να εμψυχώνει τα ζευγάρια να πετύχουν τον στόχο τους που είναι να φύγουν ενωμένοι, με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει υπάρξει για χρόνια επαγγελματίας αθλητής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας.

Με ποια εμπόδια θα έρθουν αντιμέτωπα τα ζευγάρια; Πώς θα διαχειριστούν τον ανταγωνισμό και τις εκρήξεις που προκύπτουν όταν η σχέση γίνει πεδίο μάχης; Μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα;».