ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αλέξης Παππάς: Ξεπερνά την Alessia με ραντεβού στο The Bachelor

Papadakis Press/Εξωτερικός Συνεργάτης

Όπως όλα δείχνουν, ο Χάρης Συντζάκης έδωσε τη σκυτάλη του νέου τηλεοπτικού bachelor στον άνθρωπο που δίχασε όσο κανένας άλλος στο φετινό Survivor και ακούει στο όνομα Αλέξης Παππάς, ο οποίος θα είναι το βασικό πρόσωπο της δεύτερης σεζόν του reality που θα προβάλλεται στον Alpha. Ο εργένης που διεκδικείται από 20 συνολικά γυναίκες, αλλά μία είναι αυτή που τελικά θα επιλέξει, είναι όπως ακούγεται, ο πρώην παίκτης του Survivor.

Ο Αλέξης Παππάς, λοιπόν, άφησε πίσω του τις ίντριγκες και τους τσακωμούς του Survivor, χώρισε με την Alessia Demetz και είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του εργένη του The Bachelor, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό.

Ο Αλέξης Παππάς ολοκλήρωσε 6 γυρίσματα, βγήκε και το πρώτο του ραντεβού

Και ενώ τα πρώτα γυρίσματα του The Bachelor ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου με τον Χάρη Συντζάκη, συνεχίστηκαν δυναμικά με τον Αλέξη Παππά. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε», η παραγωγή του The Bachelor ξεκίνησε εκ νέου τα γυρίσματα με τον νέο εργένη. Ο Αλέξης Παππάς, μάλιστα, ολοκλήρωσε και το πρώτο ραντεβού με μία εκ των συμμετεχόντων του reality. Μιλάμε για εξελίξεις εδώ πέρα.

«Ο Αλέξης Παππάς βγήκε σήμερα από το έκτο γύρισμα του “The Bachelor”. 7:30 η ώρα το πρωί τελειώσανε. Έχουν ξεκινήσει και πρέπει να έχει γίνει και το πρώτο ραντεβού νομίζω. Γι’ αυτό δεν ήταν ο Παππάς, αν και ήταν πολύ κοντά. Στο Πόρτο Ράφτη έγινε το πάρτι. Μέχρι τελευταία στιγμή έπαιζε να πάει, αλλά τελικά δεν», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, αναφερόμενη στο πάρτι που διοργάνωσε ο Τριαντάφυλλος και στο οποίο ο Αλέξης Παππάς δεν κατάφερε να παραστεί. Τον έφαγαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το χρηματικό ποσό που «ζαλίζει»

Η προσθήκη του Αλέξη Παππά στο The Bachelor φαίνεται να κόστισε ακριβά στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha. Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού», ο Αλέξης Παππάς διατήρησε την τακτική που ακολουθεί και σε όλες τις προηγούμενες δηλώσεις του, μη επιβεβαιώνοντας αλλά ούτε και διαψεύδοντας τις φήμες που οργιάζουν. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα, η αμοιβή του αγγίζει τις 100.000 ευρώ.