CELEBRITIES

Ο Αλέξης Παππάς και η Alessia Demetz χώρισαν. Μήπως θα είναι ο νέος Bachelor;

Papadakis Press/Εξωτερικός Συνεργάτης

Η σύντομη γνωριμία που κατέληξε σε έρωτα εξ’ αποστάσεως ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ιταλίδα Alessia Demetz φαίνεται να αποτελεί παρελθόν. Το ζευγάρι που συναντήθηκε για πρώτη φορά από κοντά μετά την αποχώρηση του ηθοποιού (καθώς πριν μιλούσαν μέσω social media) και παρόλο που οι δυο τους είχαν συζητήσει ακόμα και το ενδεχόμενο ενός γάμου, φαίνεται να χαράζουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Πλέον, μπορείς πολύ εύκολα να αντιληφθείς έναν χωρισμό από τα social media κι αυτό γιατί η διαγραφή των κοινών φωτογραφιών αποτελεί σημάδι ρήγματος. Έτσι, λοιπόν, συνέβη και σε αυτήν την περίπτωση. Τόσο ο Αλέξης Παππάς, όσο και η Alessia Demetz έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media, στα οποία μοιράζονταν συχνά πυκνά τον κεραυνοβόλο τους έρωτα. Η μετέπειτα επιβεβαίωση του χωρισμού δεν άργησε να έρθει. Πάνε και τα μονόπετρα, πάνε και τα ταξίδια στο Ντουμπάι, πάνε και οι δημόσιες εκδηλώσεις του αμοιβαίου έρωτα, πάνε και οι κοινές εμφανίσεις. Πάνε όλα, βρε αδερφέ.

Η διαγραφή των φωτογραφιών και η επιβεβαίωση του χωρισμού

Πιο συγκεκριμένα, το «πρώτο βήμα» έκανε η Alessia Demetz, η οποία λίγες μέρες νωρίτερα διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της. Το ίδιο έκανε και ο τελευταίος. Η επιβεβαίωση του χωρισμού δεν άργησε να έρθει από την Alessia Demetz. Η ίδια, μιλώντας τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», επιβεβαίωσε τις φήμες και αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Αλέξη Παππά.

«Είναι αλήθεια. Εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιον με λέξεις; Το μήνυμα του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου. Δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Alessia Demetz.

Θα είναι ο Αλέξης Παππάς ο επόμενος Bachelor;

Εργένης, πλέον, ο Αλέξης Παππάς και οι φήμες για τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του The Bachelor φουντώνουν. Υπενθυμίζουμε πως σε συνέντευξή του στο TV24, Ο Αλέξης Παππάς είχε αναφερθεί στην πρόταση που είχε δεχθεί για το reality από το κανάλι του Alpha.

«Αρχικά η πρόταση αφορούσε στο να είμαι ο Bachelor. Συζήτησα και άκουσα προσεκτικά την πρόταση του καναλιού, όμως καθώς δεν είχα δει το πρότζεκτ τους, είπα να το δω πριν αποφασίσω οτιδήποτε. Όταν συνειδητοποίησα πως ίσως στο τέλος φτάσω στον γάμο, τους ανακοίνωσα πως δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Μπορεί όλο αυτό να μου έκανε καλό. Μπορεί όμως και όχι. Πιο συγκεκριμένα, τους εξήγησα πως δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που θα βρει γυναίκα μέσα από ένα ριάλιτι. Σε δεύτερο χρόνο λοιπόν και ενώ αρνήθηκα την αρχική πρόταση της παραγωγής, δέχτηκα και μια άτυπη πρόταση για την παρουσίαση. Τότε είδαμε πως είναι μια καλή ιδέα, αρκεί να υπάρχει παρουσιαστής στο όλο πρότζεκτ. Η αλήθεια είναι πως και οι ίδιοι δεν ξέρουν αν θα βάλουν παρουσιαστή. Το ζήτημα είναι υπό συζήτηση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς εστιάζοντας στην παρουσίαση του reality και όχι στη συμμετοχή του ως Bachelor.

Οι αινιγματικές δηλώσεις

Σε πιο πρόσφατη δήλωσή του και συγκεκριμένα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Αλέξης Παππάς ήταν αινιγματικός, αφήνοντας περισσότερα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη συμμετοχή του στο The Bachelor. «Έτσι ακούγεται; Ποιος τα λέει αυτά; Δεν ξέρω ρε παιδιά. Συζητάω πάρα πολλά πράγματα. Συζητάω σίγουρα κάτι τηλεοπτικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Να σημειωθεί πως η εκπομπή Το Πρωινό είχε αναφερθεί στο ραντεβού του Αλέξη Παππά με τον Alpha, τη στιγμή που τα γυρίσματα με τον Χάρη Συντζάκη είχαν ξεκινήσει. Ωστόσο, ο τελευταίος δεν ικανοποίησε την παραγωγή και έτσι διακόπηκαν. «Δεν ήμουν ο Bachelor, ούτε θα είμαι» αρκέστηκε να απαντήσει ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Μίχα. Μήπως, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς είναι αυτός που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Χάρη Συντζάκη; Ο χωρισμός του, οι συζητήσεις με τον Alpha, οι δηλώσεις στη συνέντευξή του και οι ακόμα πιο πρόσφατες δηλώσεις του στην κάμερα του «Ευτυχείτε», πάντως, οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Η συνέχεια θα δείξει.