ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Bachelor: Αυτή είναι η αμοιβή για τις γυναίκες που θα τον διεκδικήσουν

Instagram.com/thebachelorgr

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του reality show The Bachelor που θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από τον Alpha, σύμφωνα με το Πρωινό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, το οποίο προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, ο νέος The Bachelor του Alpha, που είναι ο Χάρης Συντζάκης έχει δώσει τα πρώτα καλά δείγματα στον νέο του τηλεοπτικό ρόλο. «Μαθαίνω ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα με τον Χάρη Συντζάκη σε σχέση με το πώς πήγαιναν πέρσι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η αμοιβή των υποψήφιων γυναικών στο The Bachelor

Οι υποψήφιες που θα διεκδικήσουν την καρδιά του νέου The Bachelor, είναι 20 και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και πάλι στο Πόρτο Ράφτη. Ο Αλέξης Μίχας προχώρησε και σε μία ακόμα αποκάλυψη, σχετικά με τις αμοιβές των υποψήφιων στο δεύτερο The Bachelor.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού οι γυναίκες που θα λάβουν μέρος στην εκπομπή του Alpha θα λαμβάνουν ως αμοιβή από 300 ως 350 ευρώ την εβδομάδα. Μηνιαίως τα ποσά που θα λαμβάνουν οι υποψήφιες στο reality αγάπης του Alpha, ανέρχονται στα 1200 – 1400 ευρώ το μήνα.

Όσα ξέρουμε για τον Χάρη Συντζάκη

Ο νέος The Bachelor είναι δύο φορές Βαλκανιονίκης στις κατηγορίες νέων στο άλμα εις ύψος, είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και έχει ασχοληθεί με το modelling μετρώντας σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αγαπά την υποκριτική και μάλιστα φέτος εμφανίστηκε στη σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς». Ο Χάρης Συντζάκης έχει σίγουρα τηλεοπτική εμπειρία, αφού παρουσίαζε τη στήλη «Μαστορέματα» της εκπομπής “DoT” που παλαιότερα είχε αναλάβει να παρουσιάζει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Κεφάλαιο “My Style Rocks”

Στο ίδιο ρεπορτάζ του Πρωινού, μαζί με το “The Bachelor” όπως θα δεις και στο video, ο Αλέξης Μίχας, μετέδωσε τις νεότερες πληροφορίες και για το μέλλον του “My Style Rocks”, το οποίο προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, της εκπομπής το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής του My Style Rocks σκέφτονται η εκπομπή να είναι σε μορφή “All Star – My Style Rocks”, με πρόσωπα όπως η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βικτώρια Καρύδα, να επιστρέφουν. Επιστροφή βολιδοσκοπούν και στο κομμάτι της παρουσίασης της εκπομπής, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναλαμβάνει τα ηνία της εκπομπής.