ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Οι αποκαλύψεις της Δρόσως για τον ρόλο της. Ρε τι έχει να γίνει

Η Δρόσω κονταροχτυπιέται με τον Δούκα Σεβαστό για το ποιος είναι ο πιο αμφιλεγόμενος ρόλος. Μετά την εγκυμοσύνη της Δρόσως, όσοι παρακολουθούν τις Άγριες Μέλισσες έχουν χωριστεί στα δύο. Η Δανάη Μιχαλάκη που ενσαρκώνει τη Δρόσω μίλησε στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε λίγη από τη συνέχεια.

Η Δρόσω αποκαλύπτει

«Ξέρεις πόσο πολύ προσπαθεί η Δρόσω να μαζέψει λεφτά για να φύγει; Θα πρέπει να περιμένει λίγο. 6-7 μήνες για να γεννήσει και να φύγει».

Επομένως, στη δεύτερη σεζόν «Άγριες Μέλισσες» -έχει ήδη πάρει πράσινο φως για την επόμενη χρονιά από τον ΑΝΤ1- η Δρόσω δεν θα εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια αφού θα κάνει έξοδο δραματική. Και λέω δραματική γιατί όπως πάει το σενάριο, θα αφήσει το παιδί της στην αδερφή της την Ασημίνα.

«Μικρή και αθώα η Δρόσω, δεν σκεφτόταν, την τύφλωσε ο έρωτας. Στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξει περισσότερη ένταση. Θα φύγω από το Διαφάνι αλλά όχι ακόμα. Θα αργήσω να φύγω, αλλά θα φύγω» ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη.

Όσο για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος που τη συναντά στον δρόμο, επιβεβαιώνει τον διχασμό. «Υπάρχει κόσμος που με πλησιάζει γλυκά και με αγκαλιάζει, αλλά υπάρχει και το ”Έλα εδώ μωρή. Τι είναι αυτά που κάνεις στην αδερφή σου;” και είναι προσωπικά σε εμένα. Εντάξει, ταυτίζεται ο κόσμος».

Τα υπόλοιπα spoiler

Πριν από λίγες ημέρες η κάμερα του Πρωινού συνάντησε και τρεις ακόμα ηθοποιούς της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο Γιώργος Σουξές, ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησαν στη Νάνσυ Παραδεισάνου για τη σειρά. «Λόγω του έρωτα θα συλληφθούν 2 μπορεί και 3» είπε ο τηλεοπτικός Ενωμοτάρχης.

Ο Παπα Γρηγόρης του Διαφανίου σημείωσε ότι θα ακολουθήσουν εξομολογήσεις. Ο Μελέτης από την άλλη, είναι βέβαιος ότι στην επόμενη σεζόν θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να κρατήσει κοντά του την Πηνελόπη.