ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεθέαση του γάμου της Ελένης και του Λάμπρου και το spoiler που τάραξε το Twitter

Ο γάμος της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Μαρτίου στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Για τους πιστούς τηλεθεατές της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 η στιγμή που επιτέλους η Ελένη και ο Λάμπρος θα παντρεύονταν γράφοντας το δικό τους “Happy End” στην τηλεοπτική τους σχέση, ήταν το λιγότερο πολυαναμενόμενη. Αυτή η αναμονή μεταφράστηκε και στους πίνακες τηλεθέασης ακόμα και απέναντι σε ένα γεμάτο εντάσεις επεισόδιο του Survivor.

Το Survivor πράγματι ήταν ο «βασιλιάς» της τηλεθέασης χθες αφού σημείωσε 32,7% στο γενικό σύνολο του κοινού και 35,2% στο δυναμικό κοινό. Σε τέταρτο προβολής του μάλιστα, άγγιξε μέχρι και το 54% της τηλεθέασης. Ωστόσο οι «Άγριες Μέλισσες» για την διάρκεια της προβολής της δεν προσπεράστηκε από κανένα άλλο πρόγραμμα. Στο τέταρτο του γάμου της Ελένης με τον Λάμπρο σημείωσε 32,1% τηλεθέαση ενώ τα ποσοστά που κατέγραψε συνολικά στο γενικό και στο δυναμικό κοινό ήταν 29,9% και 27,6% αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά στο reality μαγειρικής του Star, το MasterChef στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στα άλλα δύο προγράμματα συγκεντρώνοντας τηλεθέαση 18,8% στο γενικό σύνολο και 23,8% στο δυναμικό κοινό. Τα Battle of the Couples του Alpha σημείωσε αρκετά χαμηλά νούμερα, με 4,2% στο δυναμικό κοινό και 3,9% στο γενικό σύνολο.

Το spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες» που έχει αναστατώσει το Twitter

Το τηλεοπτικό περιοδικό MYtv δημοσίευσε ένα spoiler για την πλοκή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που αν είσαι τηλεθεατής σίγουρα θα σε αναστατώσει. Η Δρόσω εμφανίζεται αποφασισμένη να διεκδικήσει το παιδί της στα επόμενα επεισόδια, επιβεβαιώνοντας περίτρανα τους μεγαλύτερους φόβους της αδερφής της, Ασημίνας. Αυτό που την εξωθεί σε αυτή την κίνηση είναι η απόφαση της τελευταίας και του συζύγου της, Νικηφόρου, να μετακομίσουν μαζί με τον γιο τους Σέργιο (το βιολογικό παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου) στο Παρίσι.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό, η Δρόσω όχι μόνο στέλνει εξώδικο αλλα΄προχωρά και σε ασφαλιστικά μέτρα, έτοιμη να διεκδικήσει τον γιο της στα δικαστήρια. η Δρόσω θα διχάσει όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους, καθώς ζητά από τον Φανούρη και την Ρίζω να τη βοηθήσουν στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Εκείνοι όμως είναι διστακτικοί. Κι ενώ ο Νικηφόρος και η Ασημίνα προσπαθούν να ζήσουν μια ανέμελη ζωή στο Παρίσι, η Δρόσω αποκαλύπτει σε όλο το Διαφάνι την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο. Ο Κωνσταντής είναι που θα προτείνει στη Δρόσω ένα παράτολγο σχέδιο καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί.

Το spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες» με το που κυκλοφόρησε προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter. Μια γεύση από αυτές θα πάρεις παρακάτω.