ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Ο γάμος της χρονιάς έρχεται. H ξεκαρδιστική φωτογραφία με τη «νύφη», Μαρία Κίτσου

Μπορεί να πέρασαν πολλά, όμως το βράδυ της Τρίτης 2 Μαρτίου, ο Λάμπρος και η Ελένη (τους υποδύονται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου), οι κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς «Άγριες Μέλισσες» παντρεύονται και στιγμές χαράς θα επικρατήσουν στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Αφού η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν, άλλους γάμους, φυλακίσεις και απελευθερώσεις, ο Λάμπρος και η Ελένη ετοιμάζονται να φορέσουν το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό αντιστοίχως και να ανταλλάξουν επιτέλους όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης στις «Άγριες Μέλισσες». Στην πραγματική ζωή, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου είναι δύο συνάδελφοι που περνούν πολύ χρόνο ο ένας με τον άλλο και σίγουρα χαίρονται με την πορεία των χαρακτήρων που υποδύονται.

Οι «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο της χρονιάς

Η Μαρία Κίτσου, η οποία συχνά κάνει χιούμορ με τις περιπέτειες που περνά η Ελένη Σταμίρη, που υποδύεται στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Το ίδιο έκανε και τώρα, μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram της συναδέλφου της, Μαρίας Αντουλινάκη. Η τελευταία υποδύεται την Αγορίτσα στη σειρά. Οι δυο τους πόζαραν στον φακό και η Μαρία Κίτσου φαίνεται να φορά μάσκα για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της. Στη λεζάντα η Μαρία Αντουλινάκη γράφει:

«Αγορίτσα: Ελένη, τι έπαθες;
Ελένη: Τίποτα, παντρεύομαι!».

Η φωτογραφία όπως καταλαβαίνεις, ξετρέλανε τους fan της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Γιατί ακόμα και στο αγροτικό χωριό Διαφάνι της δεκαετίας του 1960, όπου διαδραματίζεται η σειρά, μία νύφη χρειάζεται την περιποίησή της.

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα στους θαυμαστές της σειράς που περιμένουν πώς και πώς να δουν τον γάμο του Λάμπρου και της Ελένης απόψε, τότε θα χαρείς λίγο παραπάνω με τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Καλοστέριωτοι να ευχηθούμε στο μυαλό και την πένα της Μελίνας Τσαμπάνη που υπογράφει το σενάριο.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Η σειρά φαινόμενο του ΑΝΤ1 που παρακολούθησαν 1.794.698 τηλεθεατές

Γεγονός είναι ότι οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 κυριαρχούν ήδη από τον πρώτο τους κύκλο στην prime time ζώνη. Αυτή η «κυριαρχία» επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία της Nielsen για την τηλεθέαση της σειράς όλο τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τις «Άγριες Μέλισσες» παρακολούθησαν, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, 1.794.698 τηλεθεατές.

Στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, με μέσο όρο 31,7%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 9,7 μονάδες. Και τον Φεβρουάριο, η δυναμική της σειράς στις γυναίκες ήταν εντυπωσιακή, καθώς σε επιμέρους κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 42,5%, ενώ και στους άνδρες τα ποσοστά της κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα και άγγιξαν μέχρι και το 28,6%.