ΣΠΙΤΙ

8 τρόποι να βολέψεις τις τσάντες σου

Κάθε γυναίκα που σέβεται από τον εαυτό της, εκτός από μια μεγάλη συλλογή παπουτσιών, έχει φυσικά και μια αντίστοιχη συλλογή από τσάντες.  Το θέμα είναι όμως, πως ακριβώς τις βολεύει;

Αν είσαι μια από εμάς, που πολλές τσάντες μας, βρίσκονται κρυμμένες σε κάποιο ντουλάπι η μια πάνω στην άλλη, σκέψου μήπως τους αξίζει κάτι καλύτερο. Πάρε ιδέες και ξεκίνα τις αλλαγές!

Ράφια

Φωτογραφία: Neatlydesigned.com

Σίγουρα κάποιοι τοίχοι σου είναι άδειοι. Εκμεταλλεύσου τους, βάζοντας ράφια αφιερωμένα εξαιρετικά στις τσάντες σου. Αν βάψεις και άλλο χρώμα αυτό το κομμάτι του τοίχου, θα μιλάμε για κανονική τέχνη.

Kρεμάστρα

Φωτογραφία: Enterprenette.com

Υπάρχουν οι κρεμάστρες για ρούχα και πανοφώρια και εκείνες που πρέπει αποκλειστικά να φιλοξενούν τις τσάντες σου. Διάλεξε μια ιδιαίτερη, που να αντέχει το βάρος και τοποθέτησε έτσι ώστε να μην “κρύβεται”.

Στην κουρτίνα

Φωτογραφία: Clothedmuch.com

Κάνε κουρτίνες τις τσάντες σου. Βάλε ένα φτηνό κουρτινόξυλο στον τοίχο και κρέμασε γαντζάκια. Κρέμασε τες και καθάρισες.

Καθρέφτι καθρεφτάκι μου

Φωτογραφία: Lushome.com

Αν έχεις μεγάλο ξύλινο καθρέφτη, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν κρεμάστρα για μικρά τσαντάκια.

Στον τοίχο

Φωτογραφία: Apartmenttherapy.com

Ξέχνα θήκες, ράφια, συρτάρια. Μερικές πρόκες αρκούν! Τσάμπα έχεις τόσο τέλειες τσάντες; Χρησιμοποίησε τες για να διακοσμήσεις έναν τοίχο του σπιτιού σου. Εκτός των άλλων θα τις βρίσκεις πανεύκολα.

Κουτιά

Φωτογραφία: Purseblog.com

Τις πιο ακριβές τσάντες, που δε χρησιμοποείς συχνά, τακτοποίησες τες σε κουτιά. Αν έχεις χώρο δε χρειάζεται να τα κρύβεις. Βάλε το ένα κουτί πάνω στο άλλο και δημιούργησε ένα χάρτινο αυτοσχέδιο κομοδήνο.

Θήκες περιοδικών

Φωτογραφία: Littlebitsoflovely.blogspot.com

Χάρτινες, πλαστικές, ξύλινες ή σιδερένιες, εσύ θα επιλέξεις. Το σίγουρα είναι ότι εκτός από περιοδικά, αυτές οι θήκες χωράνε και τις τσάντες σου και τις τακτοποιούν μια χαρά. Μπορείς να τις βάλεις ακόμα και στη βιβλιοθήκη.

Κρεμαστές θήκες

 

Άμα θες να κρύψεις τις τσάντες σου αλλά να τις βρίσκεις εύκολα, διάλλεξε μια θήκη αποθήκευσης για την ντουλάπα σου. Είναι οικονομικές και πρακτικές.

Πάρε κι άλλες ιδέες από το Ladylike:

10 έξυπνες ιδέες για να οργανώσεις τα παπούτσια σου

10 πρωτότυποι τρόποι να βολέψεις τα κοσμήματα σου