ΘΕΑΤΡΟ

8 μιούζικαλ και μουσικοθεατρικές παραστάσεις για να δεις τον Νοέμβριο

Karol Jarek

Ανάμεσα στις πολλές θεατρικές παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο, αρκετές είναι εκείνες όπου η μουσική παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Τα μιούζικαλ και οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις που αξίζει να δεις τον Νοέμβριο είναι αρκετά και 8 από αυτές θα τις βρεις στην παρακάτω λίστα.

Εκεί όπου το θέατρο συναντά τη μουσική, γεννιούνται τα μιούζικαλ και οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις, όπως αυτές που θα δεις παρακάτω και που αξίζει να δεις και από κοντά, μέσα στον Νοέμβριο. Πρωτότυπες μουσικές, ανατρεπτικά μιούζικαλ, πάρτι επί σκηνής και πολλά ακόμα διαδραματίζονται στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας. Το τρίτο κουδούνι αυτή τη φορά έρχεται μετά μουσικής.

Τα φώτα της πόλης – Rex

μιούζικαλ μουσικοθεατρικές παραστάσεις για τον Νοέμβριο Karol Jarek

Ο Θοδωρής Οικονόμου υπογράφει τη μουσική, ο Σταύρος Σταύρου τους στίχους και η Αμάλια Μπένετ τη σκηνοθεσία, σε ένα διαφορετικό μιούζικαλ για όλη την οικογένεια που θα φιλοξενηθεί από τις 18 Νοεμβρίου στη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλου του Θεάτρου Rex.

Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στην αξεπέραστη αριστουργηματική ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν, Τα Φώτα της πόλης (1931). Ένα έργο-καθρέφτη της τραχιάς μεσοπολεμικής εποχής που αποθεώνει το χιούμορ, τη γενναιοδωρία, την πίστη στην καλοσύνη, στο όνειρο, στον έρωτα.

Τα Φώτα της πόλης είναι μια ταινία-μύθος του βωβού κινηματογράφου, που τη σχεδίασε και τη γύρισε ο Τσάπλιν όταν οι ταινίες του βωβού θεωρούνταν πια ξεπερασμένες, μια μεγαλειώδης χειρονομία αντίστασης ενός ιδιοφυούς καλλιτέχνη που, στο απόγειο της καριέρας του, επιμένει στο είδος της τέχνης που αγαπά και ανταμείβεται για την πίστη του αυτή: η ταινία αποτέλεσε τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ένα φιλμ που συγκαταλέγεται στα καλύτερα όλων των εποχών.

Η ιστορία εξελίσσεται με φόντο το οικονομικό Κραχ της Αμερικής και ακολουθεί τον Τσάρλι Τσάπλιν, ως άνεργο περιπλανώμενο Σαρλό, που ερωτεύεται μια τυφλή ανθοπώλισσα και κάνει τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για την εγχείρηση που θα της χαρίσει την όραση.

Διανομή (αλφαβητικά):

Προκόπης Αγαθοκλέους: Τσάρλι Τσάπλιν

Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Τυφλό κορίτσι

Φίλιππος Άνθης: Παιδί Τσάρλι

Στέλλα Αντύπα: Μητέρα Τσάρλι, Θαμώνας στο nightclub, Τσάρλι,crew

Θοδωρής Βράχας: Ληστής, Μποξέρ, Εφημεριδοπώλης, crew

Σαββίνα Γιαννάτου: Φωνή του τυφλού κοριτσιού

Νίκος Ιατρού: Δήμαρχος, Μποξέρ, Αστυνόμος,crew

Έκτορας Λυγίζος: Εκατομμυριούχος

Υβόννη Μαλτέζου: Γιαγιά τυφλού κοριτσιού

Γρηγορία Μεθενίτη: Χορεύτρια στο nightclub, Τσάρλι, Προπονήτρια, Υπάλληλος ανθοπωλείου, crew

Μάριο Μπανούσι: Δημαρχίνα

Ιωάννα Μπιτούνη: Ερωτευμένο κορίτσι, Προπονήτρια, Θαμώνας στο nightclub, Τσάρλι, crew

Κώστας Μπερικόπουλος: Μπάτλερ

Νικόλας Ντούρος: Φωνή του μπάτλερ, Θαμώνας στο nightclub, Αστυνόμος, crew

Μίκης Παντελούς: Φωνή του εκατομμυριούχου

Γιάννης Πρωτόπαππας: Παιδί Τσάρλι

Κρις Ραντάνοφ: Χορευτής, Μποξέρ, Αστυνόμος, crew

Θανάσης Ραφτόπουλος: Διαιτητής, Σερβιτόρος, Αστυνόμος, Ερωτευμένο αγόρι, crew

Μαριάμ Ρουχάτζε: Τραγουδίστρια, Προπονήτρια, Αστυνόμος, crew

Κωνσταντίνος Σάμαα: Αστυνόμος, Μποξέρ, Σοφέρ, Ληστής, Εφημεριδοπώλης,crew

Μουσικοί επί σκηνής: Διονύσης Βερβιτσιώτης (βιολί), Παρασκευάς Κίτσος (κοντραμπάσο), Ιώ Λε Μολλέρ (μπαγιάν), Θοδωρής Οικονόμου (πιάνο), Δημήτρης Χουντής (σαξόφωνο).

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 19:00 Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 20:30, Κυριακή στις 19:00.

Εισιτήρια εδώ.

Σπιρτόκουτο: The Musical – Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο Σπιρτόκουτο: The Musical (Πόλεμος σε τέσσερις τοίχους), που έχει βασιστεί στην ομώνυμη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη. Η παράσταση που παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, είναι ακατάλληλη για θεατές κάτω των 18 ετών.

Ο Γιάννης Νιάρρος υπογράφει τη σκηνοθεσία και τους στίχους των τραγουδιών, ενώ συνυπογράφει τη μουσική μαζί με τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο. Ο Γιάννης Οικονομίδης μαζί με τον Δωρή Αυγερινόπουλο δημιούργησαν το λιμπρέτο του μιούζικαλ, ενώ η Γιώτα Καλλιμάνη τις χορογραφίες.

Η ελληνική οικογένεια που αγαπήσαμε και μισήσαμε παραμένει η ίδια, 20 χρόνια μετά. Άνθρωποι που «ουρλιάζουν» ο καθένας τον δικό του σκοπό κι ο καθένας τους έχει τη δική του μουσική. Oι διαμάχες, τα όνειρα, τα προβλήματα και οι παθογένειες της «αγίας ελληνικής οικογένειας» σε ένα πολυστυλιστικό μουσικό υπερθέαμα υψηλού ρίσκου: «Πόλεμος! Πόλεμος! Έχουμε πόλεμο!».

Πώς θα ήταν άραγε, αν αυτοί οι άνθρωποι τραγουδούσαν αντί να μιλάνε; Πώς μπορεί το Σπιρτόκουτο να μεταμορφωθεί σε μιούζικαλ; Ο Γιάννης Νιάρρος σηκώνει το γάντι και απαντά σε αυτά τα τολμηρά ερωτήματα με τον πιο ακραίο, ρηξικέλευθο τρόπο. Εννέα μουσικοί, έντεκα ερμηνευτές και πλήθος άλλων συντελεστών μεγεθύνουν την τραγελαφική πραγματικότητα της ελληνικής οικογένειας και παρουσιάζουν μια καινούρια, αδιανόητη εκδοχή του θρυλικού Σπιρτόκουτου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Αναστασάκης (Δημήτρης), Αγορίτσα Οικονόμου (Μαρία), Μάριος Σαραντίδης (Γιώργος), Γιώργος Κατσής (Λουκάς), Αποστόλης Ψυχράμης (Βαγγέλης), Νάνσυ Σιδέρη (Κική), Δάφνη Δαυίδ (Μαργαρίτα), Ελένη Μπούκλη (Άντζελα). Γείτονες οι: Βασίλης Δημακόπουλος, Δανάη Μουτσοπούλου, Ελένη Μπούκλη, Θεοδοσία Σαββάκη.

Μουσικοί: Σοφία Ευκλείδου (τσέλο), Δημήτρης Κλώνης (ντραμς), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα), Γιώργος Μπουλντής (μπάσο), Σπύρος Νίκας (σαξόφωνο), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι), Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο), Κώστας Σαπούνης (τρομπέτα), Δημήτρης Στασινός (κιθάρα).

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη – Κυριακή στις 20:30

Εισιτήρια εδώ.

Το πάρτυ της ζωής μου – Θέατρο Διάνα

μιούζικαλ μουσικοθεατρικές παραστάσεις

Η Ελένη Ράντου γράφει πάλι μετά τον Κατάδικό μου, μία συναρπαστική ιστορία μνήμης και «αμνησίας» και επιστρέφει στο θέατρο Διάνα. Ο Ανέστης Αζάς, σκηνοθετεί… και οι String Demons, Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη, συνοδεύουν μελωδικά, και όχι μόνο, ζωντανά επί σκηνής. Ένα γλυκόπικρο Πάρτυ ζωής διοργανώνεται επί σκηνής.

Πρόκειται για ένα έργο δικής της σύλληψης, μία απαιτητική solo performance και μόνους συνοδοιπόρους της το μουσικό δίδυμο των String Demons.

Η Ελένη Ράντου ξετυλίγει με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια 50 χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας, αναζητώντας 5.000 λόγους που τη ζωή αξίζει να τη ζήσεις. Μια απελπισμένη κραυγή ελπίδας στην μετα-covid εποχή μας, μια τρυφερή εξομολόγηση, σε μια άκρως αληθινή ιστορία.

«Ξέρεις, η δημιουργία είναι κάτι που σε σώζει από πολλά, σαν ένα χάπι επιβίωσης από τα δύσκολα. Ήρθε και κούμπωσε στο τελείωμα της δεύτερης καραντίνας, λιγο πριν περάσω στην απόλυτη κατάρρευση. Έκατσα κι έγραψα παρά τον φόβο ότι όσα θα βγουν στο χαρτί θα είναι πολύ σκοτεινά εξαιτίας της πίεσης που ένιωθα από την εποχή. Αλλά εμπιστεύτηκα την ανάγκη μου αυτή λίγο παραπάνω γιατί πλέον υπήρχε μία απόσταση νηφαλιότητας από το σοκ. Έχω ακούσει μια σπουδαία φράση που λέει πως «για να γράψεις πρέπει να είσαι πρώην ασθενής» κι όντως αυτό συνέβη στην περίπτωσή μου», είχε πει η Ελένη Ράντου στη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου και το LadyLike για την περίοδο που έγραψε το Πάρτυ της ζωής μου.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 20.00, Πέμπτη στις 20.30, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 19.30.

Εισιτήρια εδώ.

Αυλή των θαυμάτων – Θέατρο Παλλάς

μιούζικαλ μουσικοθεατρικές παραστάσεις για τον Νοέμβριο Πάνος Γιαννακόπουλος

Το talk of the town της περσινής σεζόν με την υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη και του Στέφανου Κορκολή, λόγω της μεγάλης ζήτησης επιστρέφει και μεταφέρεται στο Θέατρο Παλλάς για 10 μόνο παραστάσεις.

Με ένα all-star σύνολο πρωταγωνιστών (Γιώργος Γάλλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ρούλα Πατεράκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δημήτρης Πιατάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Ειρήνη Καράγιαννη) και ένα σπουδαίο επιτελείο συνεργατών (Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Φωκάς Ευαγγελινός, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Ελένη Μανωλοπούλου, Αλέκος Αναστασίου), από τις 9 έως τις 20 Νοεμβρίου.

Η Αυλή των θαυμάτων του Ιάκωβου Καμπανέλη είναι ένας ύμνος στην αέναη προσπάθεια του Έλληνα να ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά πλαίσια, να αποτινάξει τη διαρκή φτώχεια, να αντιμετωπίσει την έλλειψη σταθερότητας και να ριζώσει σε ένα τόπο όπου μπορεί να ευημερήσει. Η υψηλή ηθογραφία των χαρακτήρων του έργου και των παθών τους βασίζεται στην έλλειψη σταθερότητας και σιγουριάς, που χαρακτηρίζει τη ζωή μας, η οποία αρχίζει από το αλλοπρόσαλλο κλίμα μας, τη «στρατηγική» γεωγραφική μας θέση, τη φτώχεια του τόπου μας και τελειώνει στην ιδιωτική μας οικονομία.

Όλα στην Ελλάδα ανεβοκατεβαίνουν πολύ εύκολα, κυλούν, φεύγουν – και η πιο συχνή λαχτάρα μας είναι να στεριώσουμε κάπου, να σιγουρέψουμε ότι από εδώ και πέρα «όλα θα πάνε καλά».

Μουσικοί: Ρόλη Γιαμοπούλου (ντραμς), Βασίλης Δεφίγγος (σαξόφωνο-φλάουτο-κλαρινέτο), Δημήτρης Κουζής (βιολί), Βίκτωρ Κουλουμπής (ηλεκτρικό και ακουστικό μπάσο), Μαριλίζα Παπαδούρη (βιολοντσέλο), Αγγελική Πουλημένου (Κόρνο), Κώστας Πυρένης (Κιθάρα), Σάββας Ρακιντζάκης (πλήκτρα), Χρήστος Σπηλιόπουλος (τρομπόνι).

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00, Τετάρτη και Κυριακή στις 19.00, Σάββατο στις 17.30 και 21.15.

Εισιτήρια εδώ.

Εύθυμες Κυράδες – Δημοτικό θέατρο Πειραιά

μιούζικαλ μουσικοθεατρικές παραστάσεις

Από τις 16 Νοεμβρίου θα φιλοξενούνται στο Δημοτικό Θεατρο Πειραιά και την Κεντρική Σκηνή του οι Εύθυμες Κυράδες. Η πιο ζωηρή και τρυφερή κωμωδία του Σαίξπηρ, Οι εύθυμες κυράδες του Ουίνδσορ, μεταγράφεται σε μιούζικαλ από τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, επενδύεται με μουσική και τραγούδια από τον Θέμη Καραμουρατίδη και, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Γιοβανίδη, απογειώνεται στο πιο ξέφρενο πάρτι.

Αρχές της δεκαετίας του ’80, ο ξεπεσμένος, πληθωρικός αλλά και γοητευτικός απατεώνας Τζον Φάλσταφ, στέλνει την ίδια ερωτική επιστολή σε δύο πλούσιες –παντρεμένες– κυράδες της πόλης. Πιστεύει πως, τυφλωμένες από το πάθος, θα πέσουν στην αγκαλιά του και θα του προσφέρουν τις λίρες που χρειάζεται για να συνεχίσει τις ασωτίες του. Οι δύο γυναίκες θα του δώσουν ένα καλό μάθημα, στρέφοντας με στυλ και φαντασία το σχέδιό του εναντίον του.

Με χιούμορ, παιγνιώδη αλλά και καυστική διάθεση προς τον θεσμό του γάμου και τις κοινωνικές συμβάσεις, το πρωτότυπο μιούζικαλ Εύθυμες Κυράδες σκιαγραφεί τη ζωή μιας μικρής πόλης της Αγγλίας που θα μπορούσε να είναι και η δική μας.

Ερμηνεύουν: Θανάσης Βλαβιανός, Κωνσταντίνος Γιουρνάς, Γιώργος Γλάστρας, Θανάσης Δήμου, Ελένη Κοκκίδου, Θοδωρής Μπουζικάκος, Αργύρης Ξάφης, Κλέαρχος Παπαγεωργίου, Εβελίνα Παπούλια, Αλμπέρτο Φάις, Μαρία Χάνου, Τάνια Τρύπη, Γιώργος Ψυχογιός.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 19.00, Πέμπτη και Παρασκευή 21.00, Σάββατο 17.30 και 21.00 και Κυριακή 19.00.

Εισιτήρια εδώ.

Κατάστρωμα Α – Θέατρο Ακροπόλ

Χρήστος Συμμεωνίδης

Από τις 28 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα για λίγες παραστάσεις θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Ακροπόλη η μουσικοθεατρική παράσταση Κατάστρωμα Α, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή και κείμενα Οδυσσέα Ιωάννου με τον Γιάννη Κότσιρα.

Μέσα από την ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζονται τυχαία στο κατάστρωμα ενός πλοίου της γραμμής, ξεδιπλώνεται η μουσική πορεία του Γιάννη Κότσιρα, με τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια από τη σπουδαία κληρονομιά των μεγάλων μας δημιουργών. Μια ιστορία για την ελπίδα, πως στο τέλος κάθε ταξιδιού υπάρχει πάντα κάποιο λιμάνι να μας περιμένει.

Στην παράσταση συμμετέχουν δύο ηθοποιοί και έξι μουσικοί. Ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδά, ο Γιώργος Γάλλος και ο Άρης Τρουπάκης εναλλάσονται στον ρόλο του άντρα και η Νάνσυ Μπούκλη υποδύεται τη γυναίκα.

Μουσικοί: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα- ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Ηρακλής Παχίδης (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο), Δήμητρα Μπουλούζου (τραγούδι/βιολί).

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα στις 21.00

Εισιτήρια εδώ.

γεια – the musical – Θέατρο Ριάλτο

μιούζικαλ μουσικοθεατρικές παραστάσεις

21 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του «γεια» το θρυλικό άλμπουμ των 00s ζωντανεύει στο θέατρο και καλεί τους fans του μουσικοσυνθέτη Φοίβου να το παρακολουθήσει στη σκηνή του Ριάλτο από τις 18 Νοεμβρίου.

Ο Φοίβος έκανε νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ έγραψε και νέα τραγούδια, ειδικά για τη θεατρική μεταφορά του άλμπουμ.

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του “γεια”, τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο Φοίβος.

Στο Γεια – the musical θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας!

Τα τραγούδια από το «γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη όπως τη σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, τη «φωνή» μιας ολόκληρης εποχής, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη φωνή του συγκροτήματος Μπλε Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη.

Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή, Πέμπτη και Σάββατο στις 20.30, Κυριακή και Τετάρτη στις 19.00.

Εισιτήρια εδώ.

H Στέλλα με τα κόκκινα γάντια – Θέατρο Τέχνης σκηνή Φρυνίχου

Το Θέατρο Τέχνης και το Εθνικό Θέατρο συμπράττουν στο πλαίσιο του έτους Καμπανέλη σε ένα νέο ανέβασμα της Στέλλας με τα κόκκινα γάντια σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα. Στην παράσταση κυριαρχεί η πρόζα, όμως η μουσική παίζει τον δικό της ξεχωριστό ρόλο μεταφέροντάς μας στην ατμόσφαιρα της εποχής και «ντύνει» τα πάθη των ηρώων της.

Στο συνοικιακό υπαίθριο «Νυχτερινό κέντρο η Μαρία» τραγουδάει η Στέλλα, μια γυναίκα ανεξάρτητη, ανυπότακτη και αδιάφορη για τον κοινωνικό αντίκτυπο που προκαλεί η ελεύθερη ζωή της. H Στέλλα επιμένει να ορίζει η ίδια τον εαυτό της, να ζει τον έρωτα χωρίς όρια και να μην συμβιβάζεται με τα κοινωνικά «πρέπει». Στο πρόσωπο του Μίλτου, η Στέλλα θα βρει το αρσενικό αντίρροπο του δικού της δαιμονίου. Ο έρωτάς τους θα τους οδηγήσει αναπόφευκτα σε σύγκρουση καθώς ο Μίλτος θα προσπαθήσει, προτείνοντάς της γάμο, να υποτάξει την ελεύθερη φύση της.

Η Στέλλα εγκαταλείπει τον Μίλτο στα σκαλιά της εκκλησίας και με την απόφασή της αυτή προσβάλει τόσο την «ανδρική τιμή» του, όσο και τις κατεστημένες αντιλήψεις του κοινωνικού τους περιγύρου. Ο δρόμος του αίματος που από καιρό έχει ανοίξει, τώρα πρέπει να κλείσει. Ένα «άγριο γλέντι, ακόμα πιο άγριο», όπως προειδοποιεί ο Μίλτος, ετοιμάζεται…

Η πρώτη εκδοχή της παράστασης, λόγω πανδημίας δεν συνάντησε ποτέ ζωντανά το κοινό. Παρουσιάστηκε το 2020 από το Εθνικό Θέατρο διαδικτυακά και για μια μόνο φορά. Φέτος, ο σκηνοθέτης επιχειρεί με μικρή αλλαγή στη διανομή, μια νέα προσέγγιση της παράστασης ειδικά για τη σκηνή της Φρυνίχου.

Παίζουν (αλφαβητικά): Ανθή Ευστρατιάδου, Σοφία Κόκκαλη, Κατερίνα Λυπηρίδου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννος Περλέγκας, Εύη Σαουλίδου, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Τιτόπουλος.

Μουσικός επί σκηνής: Στράτος Γκρίντζαλης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη και Κυριακή στις 19.00, Πέμπτη στις 21.00, Παρασκευή και Σάββατο στις 20.30.

Εισιτήρια εδώ.