ΘΕΑΤΡΟ

9 ελληνικά θεατρικά έργα για να δεις το σαββατοκύριακο (και την ερχόμενη βδομάδα)

Πάτροκλος Σκαφιδάς

Οι Έλληνες δημιουργοί έχουν την τιμητική τους αυτή τη θεατρική σεζόν. Τα έργα νέων Ελλήνων δραματουργών που παρουσιάζονται σε θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα είναι ήδη πολλά και αναμένεται να πληθύνουν ακόμα περισσότερο το προσεχές διάστημα. Ταυτόχρονα παρουσιάζονται και ελληνικά έργα που έχουμε ξαναδεί, αλλά και θεατρικά έργα που γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε μέσα από την κινηματογραφική εκδοχή τους. Εδώ θα βρεις 8 ελληνικά θεατρικά έργα νέα και παλιότερα για να δεις αυτό το σαββατοκύριακο και την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα ελληνικά θεατρικά εργα σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνουν από μονολόγους ως δυστοπίες, από πολύ γέλιο μέχρι κοινωνικό προβληματισμό. Ανάμεσα τους θα βρεις έργα θεατρικών συγγραφέων όπως οι Βασίλης Κατσικονούρης, Γιάννης Τσίρος, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος κ.α. Μετά τα χρόνια της απόλυτης ησυχίας της πανδημίας είναι αρκετά παρήγορο να βλέπουμε όχι μόνο να επικρατεί μία πραγματική ποικιλία στις θεατρικές προτάσεις της χρονιάς, αλλά να αναδεικνύεται και η οικεία φωνή της εγχώριας δραματουργίας που έχει τον τρόπο να αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

Ελληνικά θεατρικά έργα που αξίζει να δεις

Ο Μάκης- Θέατρο του Νέου Κόσμου

Πάτροκλος Σκαφιδάς

Στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου ο Ερρίκος Λίτσης συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει τον μονόλογο που υπογράφει ο Βασίλης Κατσικονούρης. Στο έργο θα συναντήσεις τις εναλλαγές του δραματικού με το κωμικό που συνηθίζει ο συγγραφέας του και τη μοναξιά ενός ηλικιωμένου ήρωα.

Αθήνα, καλοκαίρι. Ο παππούς είναι στο σπίτι. Οι δικοί του έχουν πάει διακοπές. Σαντορίνη, Πάρο. Παλιά πήγαινε κι αυτός διακοπές. Μακρόνησο, Γυάρο… Τώρα έχει μείνει μόνος του. Με τις εμμονές του, τη ματαίωση, το φόβο του. Δε νοσταλγεί τίποτα κι ούτε πενθεί· παρά μόνον ποθεί: Για λίγο ακόμα. Έστω κι αν όλοι και όλα γύρω του τον έχουν προγραμμένο… Εκείνος ο μακρινός, ανεξήγητος πόθος δεν τον αφήνει να παραδεχτεί ότι έχει ξοφλήσει. Κι αν τελικά το κάνει, θα το κάνει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη φασαρία.

Σε αυτό το οδοιπορικό του —εντός ενός δωματίου— ο παππούς μονολογεί παρέα με τον σιωπηλό κάτοικο μιας γυάλας. Οι λέξεις ακολουθούν η μία την άλλη πυρετωδώς, σπάζοντας ειρωνικά και απείθαρχα τη σιωπή του θερινού σκηνικού. Ένα τάνγκο μοναχικό, ένας άνδρας νέος και γέρος ταυτόχρονα, στην άκρη του σκαλοπατιού, ταλαντεύεται δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του. Δίπλα του ο σιωπηλός ακροατής γίνεται μάρτυρας σε έναν υπαρξιακό μονόλογο μιας βαθύτερης μάχης: Μια ύστατη προσπάθεια να ξορκίσει την ανελέητη πορεία της ύπαρξης.

Βαθιά σαρκαζόμενος και ορμητικός, ένας ηλικιωμένος άνθρωπος που ρίχνει μια ματιά στη βαλίτσα της ζωής του μην θέλοντας —αλλά και μην μπορώντας πια— να αλλάξει τίποτα. Τα πιστεύω του και η ηθική του, η ιδεολογία του, οι σχέσεις του και η κρυμμένη του τρυφερότητα, ο ρόλος του ως πατέρας, τα όνειρά του, η ευαίσθητη αλλά και σκληρή ματιά του, ευάλωτος και άτρωτος την ίδια στιγμή, γελοίος ως ανικανοποίητος, ανώριμος και ταυτόχρονα αθώος.

Στο άδειο σπίτι, μόνος του, χλευάζει τους πάντες και τα πάντα μα πάνω απ’ όλα τον ίδιο του τον εαυτό. Μια φιγούρα τραγική, βαθύτατα ανθρώπινη, που απομένει να χαμογελάει.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή (21.15), Σάββατο (21.15), Κυριακή (19.00).

Εισιτήρια εδώ.

Κωλόκαιρος – Θέατρο Τζένη Καρέζη

Πάτροκλος Σκαφιδάς

Σε έναν ρόλο διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό να τον βλέπει τα τελευταία χρόνια, θα δεις τον Στάθη Σταμουλακάτο στο νέο ελληνικό έργο του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου, Κωλόκαιρος. Ο τελευταίος συνεργάζεται και πάλι με τον Γιώργο Παλούμπη που υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Ελευσίνα, μέσα στα απομεινάρια του γλεντιού της προηγούμενης νύχτας, οι χαρακτήρες του έργου βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Η άφιξη του Σοφοκλή, όχι μόνο θα αναταράξει τις ισορροπίες στο μικρόκοσμο του μπουζουκτσίδικου, αλλά θα φέρει μυστικά και αποκαλύψεις στο φως και θα εξωθήσει τον Μίμη, τον Στέλιο, τη Μαρία και τον Μάκη σε ακραίες συγκρούσεις. Το παρελθόν επισκέπτεται βίαια το παρόν, την ώρα που όλοι ετοιμάζονται για μια κηδεία και οι ουρανοί έχουν ανοίξει. Όλα προμηνύουν μια απρόσμενη εξέλιξη.

Τα πρόσωπα στο μαγαζί «Διυλιστήριο» στην Ελευσίνα φέρουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας λαϊκής ελληνικής πραγματικότητας. Η ζωή τους, βουτηγμένη στο αλκοόλ, τη μυρωδιά του τσιγάρου και τον ήχο των λαϊκών και των «σκυλάδικων», ακροβατεί ανάμεσα στην ειλικρίνεια και στις αμαρτίες του παρελθόντος. Η αγνή λαϊκότητά τους συγκρούεται με την πονηριά και το κυνήγι του συμφέροντος. Άνθρωποι με αντιφάσεις, ούτε καλοί ούτε κακοί, με τις αδυναμίες και τα προτερήματά τους.

Μέσα από τέτοιους χαρακτήρες το έργο σκιαγραφεί μια χώρα κι έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι σταθερό, δεν υπάρχει απάγκιο ούτε εγγυήσεις για το μέλλον, οι αξίες είναι ρευστές και οι σχέσεις δύσκολες. Η φιλία, η συντροφικότητα, η αγάπη και η οικογένεια είναι έννοιες που βάλλονται στον Κωλόκαιρο, συγκρουόμενες με την απληστία, τους εγωισμούς και την προκατάληψη απέναντι στο καινούργιο και το διαφορετικό.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στάθης Σταμουλακάτος, Θάνος Αλεξίου, Βασιλική Διαλυνά, Στέλιος Δημόπουλος, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα (21.00), Τρίτη (21.00).

Εισιτήρια εδώ.

Μπαμπάδες με ρούμι – Θέατρο Αλίκη

Γιώργος Καλφαμανώλης

Η θρυλική νεοελληνική κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου παρουσιάζεται στο θέατρο Αλίκη, 26 χρόνια μετά από την πρώτη παρουσίασή της στο κοινό. Το συγγραφικό δίδυμο υπογράφει και τη σκηνοθεσία της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούν η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Κώστας Κόκλας, η Μαρία Λεκάκη, η Σοφία Βογιατζάκη και η Τζόυς Ευείδη.

Από το 1996 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά κι όπως κάτι παραμένει σταθερό, «οι ανύπαρκτες αρχές». Τα 5 ανόητα κι απελπισμένα καθάρματα της ιστορίας μας παραμένουν πολύ ρεαλιστικοί χαρακτήρες. Η Ρόη, η Βέσκα, ο Παναγιώτης, η Τζένη, ο Χρήστος και η κυρία Βάσω είναι «κινούμενα εγκλήματα» που συναντάμε και χαιρετάμε καθημερινά.

Και τι κάνουν αυτά τα ανόητα καθάρματα στο θέατρο Αλίκη;

Σερβίρουν «Μπαμπάδες με ρούμι» και δηλητήριο και όποιον πάρει ο χάρος. Τα τέσσερα εκατομμύρια που είχε κερδίσει στο τζόκερ ο μπαμπάς που πλέον έχει φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο, αναζητούν τον κληρονόμο τους. Δύο γιοί, δύο νύφες, μία γειτόνισσα φωτεινός παντογνώστης και μία εφιαλτική νοσοκόμα μιλάνε, μαλώνουν, δολοπλοκούν και κοιμούνται ήσυχοι υφαίνοντας ένα γλυκό σχέδιο αλληλοεξόντωσης.

Ημέρες και ώρες παραστέων: Τετάρτη (20.00), Πέμπτη (21.00), Παρασκευή (21.00), Κυριακή (17.30 και 20.30).

Εισιτήρια εδώ.

Τα μάτια τέσσερα – Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης

ελληνικά θεατρικά έργα Αγγελική Κοκοβέ

Το θεατρικό έργο του Γιάννη Τσίρου Τα Μάτια Τέσσερα που βραβεύτηκε το 2010 με το βραβείο Δραματουργίας Κάρολος Κουν επέστρεψε στη σκηνή και παρουσιάζεται στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Πυρπασόπουλου. Το απύθμενο χάος των Αρχών και του Νόμου και το πώς μπροστά τους ο κοινωνικά αδύναμος μοιάζει καταδικασμένος ξετυλίγεται στο έργο, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Μαρία Κατσανδρή, Χρήστος Σαπουτζής, Πανάγος Ιωακείμ και η Ναταλία Σουίφτ.

Όταν η νεαρή Άννα συλλαμβάνεται για μια μικροκλοπή ο παππούς της θα κινήσει γη και ουρανό για να την συνδράμει. Η κατηγορία όμως που την βαραίνει είναι αδιαπραγμάτευτη. Αντίσταση κατά της αρχής. Και τότε ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός μπαίνει σε λειτουργία για την αντιμετώπιση του «κακουργήματος».

Το αστυνομικό όργανο, άκαμπτο, εφαρμόζει το νόμο, ο νομοθέτης αποποιείται τις προσωπικές του σχέσεις με τον παραβάτη, ο δικαστής τηρεί τις δέουσες αποστάσεις. Μόνο ο δημοσιογράφος αναζητά «δικαίωση» για τον αδύναμο. Τότε η τηλεοπτική δημοσιοποίηση, γίνεται το έσχατο καταφύγιό του παραβάτη έτοιμο να τον κατασπαράξει.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη (20.00), Σάββατο (21.00), Κυριακή (18.00).

Εισιτήρια εδώ.

Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα – Θέατρο Σταθμός

ελληνικά θεατρικά έργα Δημήτρης Βάττης

Ένας ακόμα θεατρικός μονόλογος του Βασίλη Κατσικονούρη παρουσιάζεται στο Θέατρο Σταθμός. Τη σκηνοθεσία του νέου μονολόγου του συγγραφέα θεατρικών έργων όπως το συγκλονιστικό Το Γάλα, συνυπογράφουν η Ερμίνα Κυριαζή και ο Γιώργος Νινιός ο οποίος επιπλέον ερμηνεύει.

Ο Τσιτάχ, ένας πολύπειρος βετεράνος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος, κάνει έναν ειλικρινή απολογισμό της μακροχρόνιας πορείας του, προσκεκλημένος από ένα σχολείο για να μιλήσει στα παιδιά για την αξία της άμιλλας και τα αθλητικά ιδεώδη. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού, εξιστορεί γεγονότα και εμπειρίες από τη ζωή και την καριέρα του ξετυλίγοντας σιγά-σιγά το κουβάρι της ύπαρξης του, από τη δόξα, τα πλούτη και τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι το μηδέν και το περιθώριο.

Η Ερμίνα Κυριαζή και ο Γιώργος Νινιός ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αφηγηθούν μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση με κύρια θέματά της την ανδρική μοναξιά και τη ματαίωση, μαζί όμως με ένα βαθύ αίσθημα αξιοπρέπειας, ως πυξίδα και ως ύστατη νίκη σε πείσμα της ήττας και της φθοράς.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο (18.15), Κυριακή (21.15).

Εισιτήρια εδώ.

Μοτέλ – Θέατρο Τέχνης Φρυνίχου

ελληνικά θεατρικά έργα OLYMPUS DIGITAL CAMERA / Γιώργος Καλφαμανώλης
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το θρίλερ που έγραψε και σκηνοθέτησε για το Θέατρο Τέχνης ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, έρχεται για δεύτερη χρονιά στη σκηνή της Φρυνίχου με ανανεωμένη διανομή. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1η Νοεμβρίου. Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Νίκος Κυπουργός.

Κάπου μακριά, στη μαύρη ερημιά υπάρχει ένα φτηνό μοτέλ. Κάποιοι άνθρωποι ζουν σ’ αυτό, κάποιοι πεθαίνουν, και κάποιοι είναι απλώς περαστικοί. Γύρω του ένα πυκνό δάσος, μια σκοτεινή λίμνη και μια μικρή πόλη, γεμάτη μυστικά. Οι κάτοικοι ζουν μια απλή ζωή, κι έχουν μεταξύ τους μια άρρητη συμφωνία: κανείς δεν μιλάει γι’ αυτά που όλοι ξέρουν. Όμως χρειάζεται μόνο ένα μικρό σπρώξιμο για να διαλυθεί μια ολόκληρη κοινωνία.

Μια νέα γυναίκα δολοφονείται στο δωμάτιο νούμερο πέντε και γίνεται η πέτρα που ταράζει τα νερά της λίμνης και φέρνει στην επιφάνεια αλήθειες θαμμένες πολύ βαθιά. Από αυτές που κρύβουμε κι από τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Παίζουν: Κλέλια Ανδριολάτου, Ευγενία Αποστόλου, Ιωάννα Μαυρέα, Άγγελος Μπούρας, Ελευθερία Παγκάλου, Χρήστος Σαπουντζής.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα (21.00), Τρίτη (21.00).

Εισιτήρια εδώ.

42497 – Θέατρο ΗΒΗ

Ελίνα Γιουνανλή

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει το νέο του θεατρικό έργο και πάλι στο Θέατρο ΗΒΗ. Πρόκειται για το δεύτερο θεατρικό έργο που υπογράφει μετά το πολύ επιτυχημένο ντεμπούτο του και στη σκηνή με το Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει και τη σκηνοθέσία της παράστασης.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον,οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνειατης γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες.

Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η Κατιάνα Μπαλανίκα που ανανεώνει και για φέτος την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη (19.00), Πέμπτη (21.00), Παρασκευή (21.00), Σάββατο (18.00 και 21.00), Κυριακή (19.00).

Εισιτήρια εδώ.

Το σφαγείο του έρωτα- Σύγχρονο Θέατρο

ελληνικά θεατρικά έργα

Αυτό το σαββατοκύριακο είναι η τελευταία σου ευκαιρίνα να δεις την παράσταση Το Σφαγείο του Έρωτα που παρουσιάστηκε για 2η χρονιά στο θέατρο Σταθμός. Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο στο Αίμα της Αγάπης του Παντελή Μπουκάλα, σε δραματουργική επεξεργασία των Θοδωρή Γκόνη, Ελένης Στρούλια και Ανδρέα Ανδρέου. Ο Θοδωρής Γκόνης υπογράφει και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

«Μέσα σε αυτή την πινακοθήκη των φονικών, που θα τα βρίσκαμε μέχρι πρόσφατα να περιγράφονται σε τίτλους ειδήσεων ως “εγκλήματα πάθους”, τα περισσότερα έχουν για θύματα γυναίκες. Κάποιες αμφισβήτησαν την κυριαρχία του άντρα – αφέντη, άλλες διεκδίκησαν δικαιώματα και αυτονομία, κι άλλες ούτε που διανοήθηκαν όλα αυτά, παρά βρέθηκαν στο δρόμο μιας “κακιάς στιγμής”.

Ξεκινώντας από τις αφηγήσεις αυτές της παράδοσης, ξεφυλλίζουμε δοκίμια του προηγούμενου αιώνα πάνω στις σχέσεις των φύλων και φτιάχνουμε ένα soundtrack από ερωτικά τραγούδια σύγχρονα, γραμμένα από σημερινούς άντρες. Και εκεί όπου ο Μενούσης συναντά τον John Lennon και σιγοτραγουδούν μαζί “I didn’t mean to hurt you, I’m just a jealous guy”, επιχειρούμε να πιάσουμε το νήμα μιας ενιαίας αφήγησης, ενός τρόπου σκέψης που είναι ζωντανός στο εδώ και το τώρα.

Φιλοδοξία μας είναι να παρουσιάσουμε το φροντιστήριο των αιώνων, εκεί όπου όλες και όλοι σαν επιμελείς μαθητές και μαθήτριες φοιτήσαμε, και προετοιμαστήκαμε να αναλάβουμε τους ρόλους μας στη σκηνή της έμφυλης σύγκρουσης ως θύτες και ως θύματα», αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης.

Παίζουν: Αναστασία-Ραφαέλα Κονίδη, Χάρης Χαραλάμπους-Καζέπης, Αναστασία Χατζάρα

Μουσικοί επί σκηνής: Αθηνά Λαμπίρη, Τάσος Μισυρλής, Δημήτρης Χατζηζήσης.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 29/10 (21.15), Κυριακή 30/10 (21.15).

Εισιτήρια εδώ.

Ο μπακαλόγατος – Θέατρο Πειραιώς 131

ελληνικά θεατρικά έργα

Το 1963 ο Ντίνος Κατσουρίδης σκηνοθέτησε την κωμωδία Της κακομοίρας που έμεινε γνωστή ως Ο μπακαλόγατος. Η δημοφιλής κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου στην οποία ο Κώστας Χατζηχρήστος υποδύθηκε τον Ζήκο, ήταν βασισμένη στο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου. Ο Γιώργος Βάλαρης δημιούργησε μία ανατρεπτική μουσική διασκευή και σκηνοθεσία και ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέλαβε τον ρόλο του Ζήκου. Το αποτέλεσμα θα το δεις στη σκηνή του Θεάτρου Πειραιώς 131.

Ο Ζήκος είναι ένας δαιμόνιος και εύθυμος επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή. Είναι ερωτευμένος με την όμορφη νεαρή Φιφίκα, η οποία προσποιείται ότι ανταποκρίνεται στα αισθήματά του, ενώ στην πραγματικότητα αγαπάει τον Κιτσάρα. Ο Παντελής αν και τα παραέχει τα χρονάκια του, θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, τη Λίτσα.

Ο Ζήκος διαρκώς τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω και μαζί με την κυρά Δέσποινα την προξενήτρα, κανονίζει τους αρραβώνες σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας αλλά ερήμην της ίδιας και αποφασίζουν να το ανακοινώσουν την ημέρα των γενεθλίων της. Η Λίτσα μόλις το μαθαίνει ταράζεται, κλείνεται στο δωμάτιό της και προσπαθεί να κλεφτεί με τον αγαπημένο της, Αργύρη.

Όμως το σχέδιό τους γίνεται αντιληπτό την τελευταία στιγμή από την κυρα-Δέσποινα και καταλήγουν όλοι στο σπίτι της Λίτσας για να τους «τσακώσουν». Τότε, ο πατέρας της Λίτσας, ο κυρ-Μανώλης, θα δεχτεί να την δώσει στον Αργύρη, ενώ και ο Κιτσάρας, μη χάνοντας την ευκαιρία της παρουσίας του πατέρα της Φιφίκας, ζητά και παίρνει το χέρι της με επιτυχία.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Ζουγανέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ασπασία Κοκόση, Αιμίλιος Ράφτης, ο Σταμάτης Τζελέπης και ο Πέτρος Ξεκούκης. Στο ρόλο του Παντελή ο Γιώργος Αρμένης.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη (20.00), Πέμπτη (21.00), Παρασκευή (21.00), Σάββατο (18.00 και 21.00), Κυριακή (20.00).

Εισιτήρια εδώ.