ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρήκαμε τη σωσία της Kate Middleton, σταματήστε ό,τι κάνετε

Samir Hussein/WireImage

Μια απίστευτα χαρούμενη Kate Middleton εθεάθη δημόσια το Σάββατο με τον σύζυγό της για ψώνια στο  Windsor Farm Shop που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στο Berkshire. 

Εκατομμύρια άνθρωποι αμφισβητούν ότι ήταν η Kate Middleton και μιλούν ανοιχτά για τη μεγάλη συγκάλυψη του Παλατιού. Το σύντομο βιντεάκι ήταν ένα βάλσαμο για εκατομμύρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, αλλά τρελές θεωρίες συνωμοσίας εξακολουθούν να γίνονται viral για την Kate Middleton παρά το βίντεο της Sun που αποδεικνύει ότι είναι υγιής.

Το βίντεο γυρίστηκε από έναν Άγγλο, δημοσιεύτηκε από τα ταμπλόιντ TMZ και The Sun, και δείχνει τη 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον πρίγκιπα σε ένα βιολογικό μανάβικο. Το ζευγάρι φαίνεται να φορά casual ρούχα ενώ κουβαλούσε τσάντες με ψώνια.

Το μόνο ζήτημα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν πιστεύει ότι η γυναίκα αυτή είναι στην πραγματικότητα η Kate Middleton. Λένε ότι ήταν η Heidi Agan, η πιο διάσημη σωσίας της. 

Οι χρήστες του X δεν αναγνωρίζουν τα ζυγωματικά της Kate Middleton στη γυναίκα που συνοδεύει τον πρίγκιπα William. Και φυσικά σχολιάζουν την κακή ποιότητα του υλικού, η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει πιο καθαρά βιντεάκια με UFO. Δεδομένης της μυστικοπάθειας από το Παλάτι του Kensington, πολλοί Βρετανοί φαίνεται απρόθυμοι να βάλουν τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας πριν δουν την ίδια. Οι θεωρίες συνωμοσίας για τις μυστικές ζωές των διασημοτήτων έχουν γίνει το χόμπι μας.

Όλες οι εικασίες #WhereIsKate που έχουν γίνει viral πρόσφατα αφορούν κάτι περισσότερο από την «ερασιτεχνική» επεξεργασία φωτογραφιών της Kate Middleton. Έχουν τις ρίζες τους σε ζητήματα ιδιωτικότητας και κοντόφθαλμης στρατηγικής στα μέσα ενημέρωσης του παλατιού. Αυτές οι αναρτήσεις αυξήθηκαν ελλείψει οποιασδήποτε διάψευσης από το παλάτι ή περαιτέρω φωτογραφιών, βίντεο ή δημοσίων εμφανίσεων από την Kate Middleton. Είναι απόφαση της Kate Middleton αν θέλει να ταΐσει το θηρίο, αλλά είναι η μόνη που μπορεί να το σκοτώσει.

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton; Εξαρτάται ποιον ρωτάς.

Ενώ το κοινό μπορεί να βλέπει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σαν διασημότητες του Χόλιγουντ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αισθάνονται πολύ διαφορετικά για τους ρόλους τους και αυτό επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν να μοιράζονται πληροφορίες για τη ζωή τους με το κοινό.

Παρόλο που ο Κάρολος φωτογραφήθηκε να φεύγει από το νοσοκομείο και εμφανίστηκε σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κοινοποίησε το παλάτι, η ανάρρωση της Kate Middleton ήταν εν κρυπτώ. Η υγεία της μοναρχίας συνολικά δοκιμάζεται.Υπάρχει γνήσιο δημόσιο ενδιαφέρον για να μάθουν την αλήθεια πίσω από την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση.

Είναι η Heidi Agan στο viral βίντεο;

Η Heidi Agan άρχισε να εργάζεται ως Kate Middleton lookalike, διαθέσιμη για ενοικίαση σε πάρτι και εταιρικές εκδηλώσεις το 2012. Ξεκίνησε τη δουλειά αφού την μπέρδευαν συνεχώς με τη μελλοντική βασίλισσα όταν δούλευε ως σερβιτόρα. Αρνήθηκε σε συνέντευξή της στη Mirror ότι ήταν αυτή στο βίντεο της Sun