CELEBRITIES

Είναι η νέα εμφάνιση της Kate Middleton αρκετή για να μπει τελεία στις θεωρίες συνωμοσίας;

Kin Cheung, Pool, File/AP images

Η Kate Middleton φωτογραφήθηκε: «Απίστευτα χαρούμενη» και έτσι μάλλον διέψευσε όλες τις φήμες, όταν οι fans της (αλλά και οι συνωμοσιολόγοι που έκαναν πάρτι μετά την επέμβασή της) την είδαν να χαμογελά και να μην προσπαθεί να κρυφτεί, σε μια εκδρομή σε αγρόκτημα με τον πρίγκιπα William. Τα παραπάνω συμπεράσματα περί της χαράς και της απόλαυσής της, αποκάλυψε ειδικός στη γλώσσα του σώματος.

Η ανάρρωση της Kate Middleton από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα φαίνεται να έχει προχωρήσει, όπως αποδείχτηκε μετά από πλάνα που έλαβε η Sun που έδειξαν εκείνη και τον πρίγκιπα William, σε ένα κατάστημα αγροτικών προϊόντων σε φάρμα, περίπου ένα μίλι μακριά από την έπαυλη όπου ζουν στο Windsor.

Χαμογελαστή και αυθόρμητη στον ανοιξιάτικο ήλιο με τον σύζυγό της στο πλευρό της, η Kate Middleton επιστρέφει ξεκάθαρα στα καλύτερά της σε μια σκηνή που θα ενθουσιάσει εκατομμύρια στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο. Και ο πρίγκιπας William δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, που βρισκόταν και πάλι έξω με τη σύζυγό του, μετά από ένα σαφώς δύσκολο δίμηνο ανάρρωσης.

Στο βίντεο φαίνεται η πριγκίπισσα με τα μαλλιά της κάτω, φορώντας μία μαύρη ζακέτα και κολάν, να συνομιλεί με τον William και να κρατά μια μεγάλη λευκή τσάντα.  Το βίντεο αφού η Kate Middleton απείχε από την παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη στο κοινό, αλλά οι φίλοι της ισχυρίστηκαν ότι μπορεί σύντομα να μιλήσει για την πάθησή της, σε μια προσπάθεια να καταπνίξει τις ψευδείς φήμες που κυκλοφόρησαν ερήμην της.

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, είπε στο MailOnline ότι η Kate απέπνεε αυτοπεποίθηση για το σώμα και δεν έδειξε «αδυναμία» – σε μια εμφάνιση που σκόπιμα «καθησυχάζει τους θαυμαστές και εξουδετερώνει όλες τις τοξικές φήμες» που στροβιλίζονται γύρω της. Επεσήμανε: «Η Kate περπατά μπροστά από τον William, κάνοντας αρκετά μεγάλα βήματα, ώστε να μην υποδηλώνει καμία αδυναμία. Ενώ ο William κρατά το πρόσωπό του μερικώς κρυμμένο κάτω από το καπέλο του και το κεφάλι του χαμηλωμένο».

Και συνέχισε: H γλώσσα του σώματος της Kate εδώ υποδηλώνει την επιθυμία να την δουν. Αυτή είναι μια πολύ ασυνήθιστη συμπεριφορά στη γλώσσα του σώματος για ένα κορυφαίο μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν κυκλοφορεί “incognito” στο κοινό και υποδηλώνει ότι, φυσικά, επιθυμεί να καθησυχαστούν οι θαυμαστές και να καταργηθούν όλες οι τοξικές φήμες. Το κεφάλι της είναι ψηλά, τα μακριά μαλλιά της ανεμίζουν, ενώ το χαριτωμένο χαμόγελό της, δείχνουν ότι είναι εντελώς αισιόδοξη και χαρούμενη».

Είναι αυτή η νέα εμφάνιση της Kate Middleton αρκετή για να μπει επιτέλους μία τελεία στις φήμες σχετικά με την ανάρρωσή της; Η ίδια μάλλον θα το ήθελε, αλλά οι δύσπιστοι royal watchers σίγουρα ακόμα καραδοκούν. Επόμενο στάδιο στην πίεση που της έχει ασκηθεί, είναι να μιλήσει ανοιχτά για την υγεία της, πράγμα που έδειξε να θέλει να αποφύγει πάση θυσία, ζητώντας να σεβαστούν όλοι την ιδιωτικότητά της κατά την ανάρρωσή της.