ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κλέλια Ρένεση ξεσπά για τα Τέμπη: «Ντράπηκε και η ντροπή»

Papadakis Press Δημήτρης Πελέκης

Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται διαρκώς, μεγαλώνει και η ψυχική οδύνη των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Τη δεδομένη στιγμή και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι νεκροί έχουν φτάσει στους 57, ενώ οι αγνοούμενοι που έχουν δηλωθεί στην ΕΛ.ΑΣ είναι τουλάχιστον 56.

Και ενώ το προφίλ του σταθμάρχη έχει σκιαγραφηθεί πλήρως και αναζητούνται απεγνωσμένα οι ατομικές ευθύνες, στο προσκήνιο έρχονται καταγγελίες των συνδικάτων που εδώ και χρόνια προειδοποιούσαν για τις παθογένειες του δικτύου, καθώς και για τη μη λειτουργία της τηλεδιοίκησης που θα απέτρεπε την τραγωδία στα Τέμπη. Από την άλλη, η οργή και η αγανάκτηση γύρω από αυτές τις ελλείψεις του σιδηροδρομικού δικτύου, έχουν οδηγήσει στο ξέσπασμα διαδηλώσεων και έχουν προκαλέσει ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων στα social media. Η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε ανάμεσα σε αυτούς που πήραν τον λόγο και εξέφρασαν την άποψή τους.

Η Κλέλια Ρένεση μίλησε για το «διάγγελμα της ντροπής»

«Είστε χυδαίοι, διάγγελμα της ντροπής, χρησιμοποιώντας τους συγγενείς των θυμάτων, για να μας υποδείξεις πόσο «άμεσα» επενέβη η πολιτική προστασία… τονίζοντας με στόμφο και παύσεις τις λέξεις-κλειδιά, να μείνει στο μυαλό του λαουτζίκου ότι τα έκανες καλύτερα απ’ τους προηγούμενους. Καταδεικνύοντας ως ένοχο μόνο τον σταθμάρχη. Ούτε λέξη για τις ελλείψεις, τη μηδαμινή σήμανση, τις χαλασμένες ράγες που είναι στην ευθύνη του ελληνικού δημοσίου.

Στη δουλειά μου αυτός ο μονόλογος του Πρωθυπουργού χθες, λέγεται επιβολή συνειδησιακών δεδομένων. Δηλαδή σου αραδιάζω κάποιες πληροφορίες τονίζοντας με παύσεις αυτά που θέλω να κρατήσεις. Γκέμπελς κανονικός. Την ώρα που ακόμα έχουμε αγνοούμενους στον τόπο του κρατικού εγκλήματος λόγω αμέλειας, ο τύπος κάνει προεκλογική δήλωση μέσα στα μούτρα μας και ντράπηκε και η ντροπή.

Είναι βαθύ το παρακράτος τους, οι ηθικές τους αξίες ομοιάζουν μ’ αυτές των μαφιόζων-εκβιαστών, και η σκοτεινή τους ψυχή μαυρίζει τον ουρανό μας πολύ καιρό τώρα…

ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ, 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.. Ο ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ;;!! Σας παρακαλάγανε οι εργαζόμενοι για μόνιμες προσλήψεις και χρηματοδότηση για συντήρηση και τους γράφατε όλους…Και τι, να του πούμε και μπράβο του υπουργού που παραιτήθηκε;;;!! Εγώ απορώ πώς ξυπνάει και κοιμάται απ τις τύψεις..(τις ποιες;; Λέμε τώρα).. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

Το διάγγελμα της ντροπής είναι πραγματικά το καλύτερο αυτογκόλ που έχετε κάνει..

Απορώ πώς τόλμησε να πάει στον τόπο του εγκλήματος και πώς του το επέτρεψαν οι επιζήσαντες…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ», έγραψε η Κλέλια Ρένεση στο προφίλ της στο Facebook.

Η ηθοποιός συνεχίζει μέχρι και αυτή την ώρα να κοινοποιεί αναρτήσεις για συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.