ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 20 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και σε βοηθά να προχωρήσεις σε νέα σχέδια που μπορεί να αφορούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή άκρως αισιόδοξες για εσένα.

Ταύρος

Ταύρε, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και γίνεσαι πιο εξωστρεφής από ποτέ καθώς εκδηλώνεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω απογειώνει τη σχέση σου και δημιουργεί συνθήκες για μοναδική διασκέδαση με το πρόσωπο που αγαπάς.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις και σχέδια που υπάρχουν και αφορούν στο οικογενειακό περιβάλλον. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να κλείσεις οικογενειακές υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος.

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις σχέδια και απόψεις σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες ανοίγοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο για τις συνεργασίες σου.

Λέων

Λέοντα, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις και θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να έχει για εσένα ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις καθώς αναγνωρίζεται από τον εργασιακό χώρο η προσφορά σου.

Παρθένος

Παρθένε, ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα σκέψεις και απόψεις που έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει στιγμές χαράς και ξεφαντώματος με παρέες που πιθανά θα βρεθείς.

Ζυγός

Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις σκέψεις σου καθώς το μυαλό ταξιδεύει και αυτό σε οδηγεί στην εσωστρέφεια. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν έντονα την οικογένεια.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να εκφράσεις σε πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρό σου ιδέες και πρωτοποριακές προτάσεις που έχεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων σου.

Τοξότης

Τοξότη, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικά σχέδια που έχεις και θέλεις να πραγματοποιήσεις άμεσα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά στα οικονομικά σου καθώς φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις τις απολαβές που σου αξίζουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για θέματα επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στο ζώδιό σου ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και σου δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης που είναι μοναδικές για εσένα.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής καθώς αυξάνεται η καχυποψία και η ανασφάλεια. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ισορροπήσεις και να αφήσεις στην άκρη φόβους που επηρεάζουν οικονομικές συναλλαγές και προσωπική ζωή.

Ιχθύες

Ιχθύ, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων επιδιώκοντας να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον αρμονίας. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω απογειώνει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.