CELEBRITIES

Η Σμαράγδα Καρύδη μιμείται την Αννίτα Πάνια στο Tik Tok και θα δυσκολευτείς να τις ξεχωρίσεις

Instagram.com/smaragda_karidi_official

Ότι η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια εξαιρετική ηθοποιός το ξέρεις. Ότι της αρέσει να τσαλακώνεται στα social media κάπου το είχες υποψιαστεί. Αλλά ότι θα ήταν τόσο καλή και στις μιμήσεις δύσκολα θα το μάθαινες αν δεν υπήρχε η καραντίνα. Η Σμαράγδα Καρύδη μένει σπίτι και αποφάσισε να υποκύψει στη νέα μανία του Tik Tok. Στη νέα αυτή πλατφόρμα λοιπόν αποφάσισε να κάνει μιμήσεις. Πιο συγκεκριμένα είπε να μιμηθεί την Αννίτα Πάνια.

Χρησιμοποιώντας βίντεο από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η Σμαράγδα Καρύδη μιμήθηκε το ύφος και τις κινήσεις της παρουσιάστριας. Και πραγματικά δυσκολευτήκαμε να ξεχωρίσουμε που τελείωνε η πραγματικότητα και που ξεκινούσε η μίμηση. Η φωνή δεν ήταν δικιά της μεν, αλλά η προσωπικότητα της Αννίτας Πάνια εμφανίστηκε στην οθόνη μας, μέσα από τη Σμαράγδα Καρύδη. Όταν λέμε ίδιες, εννοούμε ίδιες.

Τα μαλλιά, το βλέμμα, το στόμα, τα νεύματα, το «κάτι άλλο σκέφτομαι, είμαι αλλού» και το «τι ακούω Παναγία μου» ύφος, όλα εκεί όπως είδες. Η φυσική ομοιότητα σίγουρα βοηθά, θα πεις και θα έχεις δίκιο. Εμείς τουλάχιστον είμαστε βέβαιες πως η Αννίτα Πάνια θα σκεφτόταν ποτέ τη Σμαράγδα Καρύδη για σωσία της σε περίπτωση που ποτέ χρειαζόταν κάποιον. Ή και το ανάποδο.

Όμως η Σμαράγδα Καρύδη έφτιαξε στο Tik Tok κι ένα βίντεο με υλικό από την παιδική εκπομπή της ΕΡΤ «Ουράνιο Τόξο». Κι όσο κι αν δεν το πιστεύεις, η Σμαράγδα Καρύδη μας έπεισε για την υποκριτική της δεινότητα και μιμούμενη ένα μικρό παιδί. Και θα σε πείσει κι εσένα.

Η Σμαράγδα Καρύδη και η κωμωδία

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει αυτό που λένε κωμική φλέβα και αυτά τα τρία της βίντεο μόλις σου το απέδειξαν. Η ίδια είχε μιλήσει στην Athens Voice για την αγάπη της στην κωμωδία. «Το “Παρά πέντε” ήταν το πιο πετυχημένο πράγμα που έκανα. Αλλά είχα ήδη ξεκινήσει με τις κωμωδίες. Έλεγα σε όλες μου τις συνεντεύξεις πόσο πολύ θέλω να κάνω κωμωδία. Με βλέπανε έτσι ξανθιά κι όλα αυτά και κανείς δεν μου πρότεινε κωμωδία. Ήταν η εποχή που και εγώ είχα τις δικές μου εμπλοκές αλλά τις είχε όλη η γενιά μου», σημείωνε.

«Αυτό που γίνεται τώρα είναι ότι οι άνθρωποι είναι πιο “αμόρφωτοι” αλλά και πιο ακομπλεξάριστοι. Δηλαδή, βγαίνουν στο youtube, δεν τους νοιάζει τι θα πούνε, κάνουνε μόνοι τους βιντεάκια, δεν χρειάζεσαι ούτε διαμεσολάβηση ούτε τίποτα, λες “θα κάνω μόνος μου μία κωμωδία, ελάτε φίλοι, πάρτε το iphone να κάνουνε ένα βίντεο”. Είναι πιο εύκολο. Μπορεί κάποιος να βρει κοινό έτσι», είχε πει στη συνέχεια και συμπλήρωνε ότι ο πρώτος άνθρωπος που την εμπιστεύτηκε να παίξει κωμωδία ήταν ο Χρήστος Ευθυμίου.

«Από εκεί με πήρε ο Λάκης να παίξω στην ταινία του “Ο καλύτερός μου φίλος” κι άρχισαν να με σκέφτονται για κωμωδίες. Δεν με έβλεπαν πια σαν την ξανθιά, μελαγχολική, ψυχρή γκόμενα. Δεν φταίει μόνο το χρώμα όμως, ήμουν κι εγώ κλειστή και φοβισμένη, ήταν μια άμυνα που με έκανε να φαίνομαι λίγο μουντρούχα;… ξινή; Άγρια; Δεν ξέρω ’γω τι. Έβαζα ένα όριο. Μετά άρχισα να χαλαρώνω», συμπλήρωνε η Σμαράγδα Καρύδη.