CELEBRITIES

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Η βόλτα με τον σκύλο τους στην άδεια Αθήνα

NDP Photo Agency

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας μήνας από τότε που έκλεισαν τα σχολεία προκειμένου να μειωθεί ο ρυθμός εξάπλωσης του κορονοϊού. Ακολούθησαν τα θέατρα και οι κινηματογράφοι, οι καφετέριες και τα μπαρ, τα εμπορικά καταστήματα. Ώσπου έκλεισαν κι οι πόρτες των σπιτιών μας. Η χώρα μας, όπως και αρκετές ακόμα σε όλο τον κόσμο βρίσκεται σε lockdown και όλοι μαζί στωικά αναμένουμε την υποχώρηση της λαίλαπας του κορονοϊού που θα μας επιτρέψει να ξαναβγούμε στον κόσμο. Ως τότε ξεμυτίζουμε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα, όπως είναι οι αγορές μας στα supermarket και η βόλτα με το κατοικίδιό μας. Το ίδιο κάνουν και η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν απο τους πρώτους διάσημους Έλληνες που έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι». Οι μετακινήσεις τους έχουν περιοριστεί όπως όλων μας. Καμιά φορά βέβαια, χρειάζεται κι εκείνοι να βγουν στην άδεια Αθήνα, για να βγάλουν βόλτα τον σκύλο τους, Γιάννη, και για τις απαραίτητες προμήθειες. Σε μια τέτοια έκτακτη μετακίνηση τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός. Όπως αναφέρει το φωτογραφικό πρακτορείο η έξοδος του ζευγαριού είχε γίνει στις 24 Μαρτίου. Οι δρόμοι, όπως θα δεις, ήταν άδειοι από εκείνη την ημέρα.

Δύο ημέρες νωρίτερα στις 22 Μαρτίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει την ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας για τους πολίτες. Πλέον οι έκτακτες μετακινήσεις γίνονται για έξι μόνο λόγους και αφού έχουμε στείλει το απαραίτητο SMS. H εργασία, η παροχή βοήθειας, η ιατρική επίσκεψη, οι αγορές αγαθών πρώτης ανάγκης και η σωματική άσκηση ή η συνοδεία ζώων συντροφιάς είναι οι εξαιρέσεις.

Οι φωτογραφίες από τη βόλτα του ζευγαριού

Σμαράγδα Καρύδη Θοδωρής Αθερίδης Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης βγήκαν για τις απαραίτητες αγορές προμηθειών και για τη βόλτα του σκύλου τους Γιάννη, δύο ημέρες μετά την ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας. / NDP Photo Agency
Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης βγήκαν για τις απαραίτητες αγορές προμηθειών και για τη βόλτα του σκύλου τους Γιάννη, δύο ημέρες μετά την ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Σμαράγδα Καρύδη Θοδωρής Αθερίδης Ως γνωστόν πλέον πριν από κάθε μετακίνηση, πρέπει να στέλνεις SMS στον αριθμό 13033 με τη μορφή X κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας. / NDP Photo Agency
Ως γνωστόν πλέον πριν από κάθε μετακίνηση, πρέπει να στέλνεις SMS στον αριθμό 13033 με τη μορφή X κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας.
Σμαράγδα Καρύδη Θοδωρής Αθερίδης Το Χ αντιστοιχεί στον λόγω μετακίνησής σου που πρέπει να εμπίπτει σε μία από τις 6 επιτρεπόμενες κατηγορίες. / NDP Photo Agency

Το Χ αντιστοιχεί στον λόγω μετακίνησής σου που πρέπει να εμπίπτει σε μία από τις 6 επιτρεπόμενες κατηγορίες.

Σμαράγδα Καρύδη Θοδωρής Αθερίδης Δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεις εσύ την εικόνα της άδειας Αθήνας αλλά η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης κοιτούσαν γύρω τους έκπληκτοι και προβληματισμένοι. / NDP Photo Agency
Δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεις εσύ την εικόνα της άδειας Αθήνας αλλά η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης κοιτούσαν γύρω τους έκπληκτοι και προβληματισμένοι.

«Είναι ώρα να προστατεύσουμε τον εαυτό μας κι αυτούς που αγαπάμε και να μείνουμε στο σπίτι. Υπάρχουν πάρα πολύ ωραία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι. Μπορούμε να δούμε ταινίες, να διαβάσουμε ωραία βιβλία, να δούμε τις αγαπημένες μας σειρές, να κάνουμε γυμναστική, να φτιάξουμε τις ντουλάπες μας, να φτιάξουμε τις γλάστρες μας. Μπορούμε να μιλήσουμε με την οικογένειά μας, να σκεφτούμε, να ζωγραφίσουμε, να μαγειρέψουμε. Μπορούμε φυσικά να επικοινωνούμε μέσα από τα social media όπως κάνουμε όλο αυτόν τον καιρό και έτσι δεν θα νιώθουμε μόνοι. Τώρα το κάνουμε με εντολή γιατρού», έλεγε στις 13 Μαρτίου στο Instagram η Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη αναπολεί τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια της με τον Θοδωρή Αθερίδη

Η ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται τις σκέψεις της με τους followers της όλο αυτό το διάστημα. Σε άλλη ανάρτησή της έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τον σκύλο που έχει υιοθετήσει με τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Γιάννη, που έχει γίνει το εισιτήριό της για μια βόλτα στον έξω κόσμο. «Γύρισα μόλις απ τη βόλτα με τον Γιάννη και για άλλη μια φορά νιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχει στη ζωή μου γιατί χωρίς αυτόν δε θα σηκωνόμουν ισως σήμερα απ τον καναπέ να πάω μια βολτα και θα βούλιαζα πιο βαθιά στην κατάθλιψη των ειδήσεων και του Ίντερνετ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Άλλες φορές η Σμαράγδα Καρύδη μοιράζεται καλοκαιρινά στιγμιότυπα στα οποία η ίδια και ο Θοδωρής Αθερίδης χαίρονται το εξοχικό τους στην Αίγινα.«Τον Ιούλιο ήμασταν έτσι.Το μόνο που εύχομαι είναι να ξαναγίνουμε έτσι και δε θα ξαναγκρινιάξω, θα εκτιμάω αυτά που έχω γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, δε θα στεναχωριέμαι γιά βλακείες και θα ειδικευτώ στην καλοπέραση», ανέφερε πρόσφατα στο Instagram της.

Το βλέμμα της είναι στραμμένο στο #μετάτηνκαραντίνα. Τότε που όλα θα τα χαιρόμαστε και θα τα ζούμε αλλιώς. Τότε που φωτογραφίες σαν κι αυτές όπου η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης περπατούν κοιτάζοντας έκπληκτοι γύρω τους, θα χρησιμεύουν μόνο για να θυμόμαστε πως κάποτε η Αθήνα άδειασε. Τότε που όλα θα σφύζουν ξανά από ζωή.