CELEBRITIES

Σία Κοσιώνη: Αγκαλιά με τον γιο της, γιορτάζει τα γενέθλιά του και μιλά για τη σχέση τους

Papadakis Press/ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Μία ξεχωριστή Κυριακή ήταν αυτή στις 9 Οκτωβρίου για τη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη. Το ζευγάρι πριν από 5 χρόνια τέτοια μέρα, απέκτησε τον γιο του, Δήμο. Τα γενέθλια του μικρού Δήμου Μπακογιάννη στάθηκαν μία υπέροχη αφορμή για τη μητέρα του, ώστε να μοιραστεί μία κοινή, τρυφερή τους φωτογραφία.

Η Σία Κοσιώνη μίλησε για τον γιο της και πώς ο ερχομός του πριν από 5 χρόνια άλλαξε τη ζωή της. Μία από αυτές τις σημαντικές αλλαγές, ήταν πως ο μικρός Δήμος την έμαθε να αντιμετωπίζει διαφορετικά τις εκπλήξεις στη ζωή, που ως τότε η anchorwoman του ΣΚΑΪ, δεν είχε μάθει να αγαπά.

«Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Κυρίως γιατί θέλω να είμαι διαρκώς προετοιμασμένη για όλα. Αυτό το πλάσμα ξεκίνησε τις εκπλήξεις από τότε που γεννήθηκε καθώς αποφάσισε να έρθει στον κόσμο νωρίτερα», σημείωσε αρχικά η Σία Κοσιώνη, δημοσιεύοντας μία τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Έκτοτε, κάθε μέρα είναι μια έκπληξη κι εγώ έμαθα πια να ανυπομονώ για την επόμενη. Είναι το ένα εκατομμυριοστό από όσα με έχει μάθει πέντε χρόνια τώρα. Χρόνια πολλά αγόρι μου», πρόσθεσε η anchorwoman του ΣΚΑΪ, στη δημοσίευσή της.

Η έκπληξη είναι ένα από τα κυριότερα συστατικά της ζωής με παιδιά κι αυτό η Σία Κοσιώνη το έχει μάθει πλέον καλά. Ένας νέος άνθρωπος μπήκε στη ζωή της πριν από 5 χρόνια, μία νέα προσωπικότητα που γνώρισε από την αρχή και που ανέλαβε να του γνωρίσει από την αρχή και όλο τον κόσμο. Κι αυτή η διαδικασία κρύβει πολλά αναπάντεχα συναισθήματα, το πιο έντονο από τα οποία είναι η ανεύ όρων αγάπη.

«Είναι παντού, στον ΣΚΑΪ μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς», είχε πει για τον γιο της στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και το περιοδικό Glow, η Σία Κοσιώνη πριν από λίγο καιρό.

«Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες! Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”», πρόσθετε η Σία Κοσιώνη.

Στην ίδια συνέντευξη η Σία Κοσιώνη είχε απαντήσει και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού. «Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω.

Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής», ξεκαθάριζε η Σία Κοσιώνη.