CELEBRITIES

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο εγγονός της τήν τρολάρει προσφέροντάς της «σοκολατάκι»

Papadakis Press Δημήτρης Πελέκης

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πολιτικός δεν μίλησε για ζητήματα της επικαιρότητας, αλλά για άλλα που παραμένουν όμως κοινές εμπειρίες για όλους. Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για τα εγγόνια της για τον ρόλο της «κλασικής γιαγιάς» που έχει υιοθετήσει απέναντί της, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη νύφη της, Σία Κοσιώνη και επιπλέον εξήγησε πώς τη βοήθησε η ανταπόκριση του κόσμου στην ανακοίνωση της ότι πάσχει από καρκίνο, ώστε να αντιμετωπίσει και η ίδια καλύτερα την κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι η κλασική γιαγιά και δεν το κρύβω. Είμαι μια τραγική χαζογιαγιά. Επειδή έκανα τα παιδιά μου πολύ νωρίς, ήμουν 21 και 22, είχα την αίσθηση πάντα ότι έχασα σημαντικό διάστημα της ζωής μου. Κορόιδευα τον εαυτό μου ότι είναι ποιοτικός ο χρόνος, αλλά ο χρόνος ήταν λίγος. Βλέπω φάσεις στη ζωή των εγγονιών μου που απολαμβάνω», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως αποκάλυψε η πολιτικός, τα εγγόνια της τήν τρολάρουν για την προφορά της. Ο 4 ετών εγγονός της, Δήμος έχει μπει κι αυτός στο «κόλπο» και συχνά πυκνά την πειράζει κι εκείνος. «Εδώ με τρολάρει και το μικρό που είναι 4,5 για την προφορά μου. Μου λέει “Γιαγιά σου έφερα ένα σοκολατάκι“», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, που η λέξη «σοκολατάκι» είναι ταυτισμένη με την ιδιαίτερη προφορά της.

«Είμαι πιο λάσκα. Κάνω περισσότερο αυτά που τους αρέσουν, δεν θα πεθάνω αν δεν φάνε φακές, δεν με νοιάζει αν ανέβουν όλα μαζί στους καναπέδες. Αυτό όταν ήμουν 30ν ήταν η απόλυτη καταστροφή. Τώρα δεν με νοιάζει. Μια φορά, είχε μπει η Αλεξία στο σπίτι και με είδε να παίζω στους καναπέδες μαξιλαροπόλεμο με τα παιδιά και παθαίνει υστερία, “αν εγώ το έκανα αυτό, δεν θα είχε μείνει κεραμίδι” μου είπε», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε για μία ακόμα φορά την αγάπη της για εκείνη. «Τη λατρεύω τη Σία. Έχει έναν χαρακτήρα χαρά Θεού, που λέει αγάπα με με το καλημέρα. Είναι τρομερή μάνα. Είναι μύθος οι κακές πεθερές. Οι πεθερές αν δουν ένα “τσόκαρο” θα αντιδράσουν, αν δουν μια κοπέλα σαν τη Σία πρέπει να είσαι ηλίθια πεθερά να τη σαμποτάρεις», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη. Αν και διαφωνούμε με οποιουδήποτε τύπου αντίδραση οποιασδήποτε πεθεράς για οποιαδήποτε νύφη που αποτελεί επιλογή του παιδιού τους, η αγάπη της Ντόρας Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη είναι πάντα ο λόγος για να φτιαχτεί το hashtag #petheragoals στα social media.

Τέλος αναφερόμενη στην αναμέτρησή της με τον καρκίνο, παραδέχτηκε ότι η δημόσια εξομολόγησή της για την κατάσταση της υγείας της, τη βοήθησε κυριότερα χάρη στην αγάπη που εισέπραξε.

«Δέχτηκα ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο και αυτό μου έκανε πάρα πολύ καλό γιατί αυτή η αρρώστια έχει να κάνει και με την ψυχολογία. Πάρα πολλοί άνθρωποι σαν εμένα βρήκαν το θάρρος να βγουν να το πουν γιατί στην Ελλάδα ο καρκίνος είναι μια λέξη που πολύ μεγάλο ποσοστό δεν τη λέει. Το ανακάλυψα τελείως τυχαία. Πήγα σε μια πολύ νέα κοπέλα, διαβητολόγο που μου ζήτησε κάποιες εξετάσεις και της φάνηκε κάτι περίεργο στα αποτελέσματα. Σίγουρα φοβάσαι. Δεν σου αρέσει η ιδέα ότι αύριο η ζωή σου μπορεί να τελειώσει», σημείωσε χαρακτηριστικά.