CELEBRITIES

Σία Κοσιώνη: «Εξοπλισμένη» μαμά στη βόλτα με τον γιο της

Instagram.com/siakossioni

Η Σία Κοσιώνη και ο γιος της, Δήμος Μπακογιάννης, είναι ένα δίδυμο αχώριστο. Το προδίδουν οι φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου ο μικρός Δήμος εμφανίζεται να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, πότε στο σπίτι και πότε στο γραφείο της. Το προδίδουν και οι βόλτες τους στην Αθήνα σαν αυτή που κατέγραψε πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός.

Η Σία Κοσιώνη και ο Δήμος Μπακογιάννης, έκαναν τη βόλτα τους στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ο φακός κατέγραψε κάποιες από τις στιγμές που μοιράστηκαν μαμά και γιος. Ανάμεσά τους θα δεις και τη στιγμή που η «εξοπλισμένη» μαμά Σία Κοσιώνη βγάζει από την τσάντα που κρατά ένα ξύλινο παιχνίδι για να το δείξει στον μικρό της γιο.

Τα παιδιά, παιδιά είναι, πόση βόλτα να κάνουν να θαυμάζουν την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου; Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τους ενισχύσεις και την όρεξή τους για τριγύρισμα με κάτι που θα τους τραβήξει την προσοχή. Η Σία Κοσιώνη όπως βλέπεις είχε τη λύση, άνοιξε την τσάντα που κρατούσε ο γιος της κι έβγαλε από μέσα το παιχνίδι του για να το δει.

Σία Κοσιώνη Παναγιώτης Αξιώτης/Papadakis Press
Παναγιώτης Αξιώτης/Papadakis Press
Σία Κοσιώνη Παναγιώτης Αξιώτης/Papadakis Press
Σία Κοσιώνη Παναγιώτης Αξιώτης/Papadakis Press

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο περιοδικο Glow, η Σία Κοσιώνη είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον γιο της που θέλει να είναι μία σχέση που να χαρακτηρίζεται από μεγάλη, διαρκή παρουσία. Ο γιος της έχει εισχωρήσει σε κάθε πτυχή της ζωής της και η anchorwoman του ΣΚΑΪ το απολαμβάνει.

Η Σία Κοσιώνη μιλά για τον Δήμο που είναι παντού στη ζωή της

«Είναι παντού, στον ΣΚΑΪ μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς. Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

«Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: Θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες! Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”», συνέχισε η Σία Κοσιώνη.

Η μεγάλη οικογένεια που δεν ονειρευόταν, αλλά ήρθε

Ο Δήμος ήρθε στη ζωή τον Οκτώβριο του 2017 λίγους μήνες αφού η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκαν στο Καρπενήσι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είχε απαντήσει στο Glow και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού, που όπως είπε δεν είναι στις σκέψεις της.

«Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω. Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής», εξηγούσε η Σία Κοσιώνη.