CELEBRITIES

Ρούλα Ρέβη: Μοναδικές φωτογραφίες από το καλοκαίρι με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους

24 Media

Τα καλοκαίρια της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα είναι διαφορετικά από το 2015 και έπειτα. Ο ερχομός της Ειρήνης και του Άγγελου, δεν άλλαξαν μόνο την καθημερινότητά τους, αλλά και τα καλοκαίρια τους, τα οποία απέκτησαν μεγαλύτερο νόημα, περισσότερη χαρά και ακόμα περισσότερο παιχνίδι και γέλιο.

Από το 2015, λοιπόν, δυο νέα πρόσωπα έκαναν την εμφάνισή τους στους Instagram λογαριασμούς της φωτογράφου και του ηθοποιού. Τα δίδυμα πρωταγωνιστούν σχεδόν σε κάθε δημοσίευσή τους. Ειδικότερα τους τρεις φετινούς, καλοκαιρινούς μήνες, η Ρούλα Ρέβη μάς χάρισε αμέτρητα στιγμιότυπα με τα παιδιά της. Και καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα throwback στο καλοκαίρι της περήφανης μαμάς. Νοσταλγία.

Η Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της το φετινό καλοκαίρι

Το φωτογραφικό άλμπουμ με τίτλο «Καλοκαίρι 2021», ξεκινάει με την τελευταία φωτογραφία της Ρούλας Ρέβη στην οποία ποζάρει με τα παιδιά της. Στη μέση η μαμά. Δεξιά κι αριστερά η Ειρήνη και ο Άγγελος. Μία φωτογραφία που αυτόματα δημιουργεί ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

«Το παν είναι να κρατάς το κεφάλι ψηλά…. Όσα μποφόρ και αν σε βαράνε», έγραψε εύστοχα στην περιγραφή της φωτογραφίας η Ρούλα Ρέβη, που βρίσκεται σε κάποιο ανεμοδαρμένο κυκλαδίτικο νησί με την οικογένειά της. Στη συνέχεια πρόσθεσε και τις ετικέτες #mylife, #family και #twinslife.

 

Το άλμπουμ συνεχίζει με δυο φωτογραφίες των διδύμων που παίζουν ανέμελα στην ακρογιαλιά, τη στιγμή που ο ήλιος έχει δύση, αφήνοντας στον ουρανό ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις.

Ανάμεσα στα οικογενειακά στιγμιότυπα συγκαταλέγεται και η παρακάτω φωτογραφία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας με την Ειρήνη και τον Άγγελο που παίζουν.

 

«Αν είσαι ξεροκέφαλος σαν εμένα και δεν κάνεις πίσω σε αυτά που θες …… αυτά έρχονται, έρχονται για να σε ανταμείψουν για την μεγάλη σου απόφαση να περιμένεις. Και να ξέρεις ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα! ΠΟΤΕ!», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Ρούλα Ρέβη, που η επιμονή και η υπομονή της την αντάμειψαν με το σπουδαιότερο δώρο. Αυτό της μητρότητας.

Ακολουθούν οι υπόλοιπες υπέροχες φωτογραφίες.

Η συνέντευξη της Ρούλας Ρέβη στο LadyLike

Σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη Γιορτή της Μητέρας, η Ρούλα Ρέβη είχε αναφερθεί στην απόφασή της να γίνει μητέρα μετά τα 40, στις δυσκολίες του πρόωρου τοκετού της, στο bullying κατά την επιστροφή της στα επαγγελματικά καθήκοντα αλλά και στην καθημερινότητά της με δυο παιδιά.

«Ήθελα πάντα να κάνω παιδιά. Δεν πέρασα καν φάσεις όπως άλλες γυναίκες να σκεφτώ μήπως να μην κάνω τελικά. Αλλά ήξερα ότι δεν έφτανα στο σημείο να τα κάνω, γιατί δεν ήμουν εγώ έτοιμη σαν προσωπικότητα. Μόλις πλησίασα τα 40 συνειδητοποίησα ότι δε με έκανε πια κάτι τόσο πολύ χαρούμενη. Δεν είχα ούτε την ίδια τρέλα με τη δουλειά, που την αγαπώ πολύ. Ωστόσο, δεν είχα τη φιλοδοξία την ωραία που έχεις πιο νέος. Δεν είχα την τρέλα να ταξιδέψω. Καθόλου την τρέλα να βγω» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ρούλα Ρέβη.

«Παρατήρησα τον εαυτό μου και αναρωτήθηκα τι θέλω. Δεν σου λέω ότι δεν σκέφτηκα και το χρόνο, τον σκέφτηκα και είπα στον εαυτό μου “αν θες να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει τώρα”. Όμως πιο πολύ μέσα μου έπαιξε ρόλο ότι δεν είχα απωθημένο. Γι’ αυτό δε μου έλειψε μετά να βγω να διασκεδάσω, που έχει τύχει με νέες μαμάδες να το συζητάμε και να υποφέρουν. Ήμουν πολύ χορτασμένη από αυτό το κομμάτι. Το ήθελα λοιπόν πάρα πολύ. Συνειδητοποίησα ότι γι’ αυτό το λόγο παντρεύτηκα» πρόσθεσε, αναφερόμενη στον λόγο της απόφασής της να παντρευτεί.