CELEBRITIES

Reese Witherspoon: Οι φήμες για σχέση με τον Kevin Costner (και η αλήθεια)

© 2023 Willy Sanjuan/Invision/AP Images

Είναι ζευγάρι η Reese Witherspoon και ο Kevin Costner; Αυτό αναρωτιέται έντονα το Hollywood τις τελευταίες ημέρες. Οι φήμες έφτασαν το απόγειό τους, όταν ένα podcast μοιράστηκε ένα poll στο Χ, πρώην Twitter, για τους δύο ηθοποιούς, ρωτώντας την κοινότητα της πλατφόρμας αν «αγαπούσε το νέο ζευγάρι» ή όχι, αλλά είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Η Reese Witherspoon και ο Kevin Costner χώρισαν και οι δύο από τους πρώην συζύγους τους μέσα στο 2023. Κι αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν οι εικασίες για ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Την αρχή έκανε η Reese Witherspoon τον Μάρτιο του 2023, όταν σε μία κοινή ανακοίνωση με τον πρώην σύζυγό της, Jim Toth, γνωστοποίησαν το διαζύγιό τους μετά από 11 χρόνια γάμου.

© 2023 Evan Agostini/Invision/AP, File/AP Images

«Έχουμε μερικά προσωπικά νέα να μοιραστούμε. Με μεγάλη φροντίδα και μετά από πολλή σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Απολαύσαμε τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα δημιουργήσαμε μαζί», είχε γράψει το πρώην ζευγάρι στο Instagram.

«Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και όλη μας η οικογένεια καθώς πλοηγούμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι τρομερά προσωπικά. Εκτιμούσε τον σεβασμό όλων στην ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή την ώρα», κατέληγαν.

Η Reese Witherspoon μίλησε για το διαζύγιό της δημόσια τον Ιούλιο του 2023, τονίζοντας ότι εκτίμησε το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να μοιραστεί μόνη της αυτά τα νέα για την προσωπική της ζωή.

«Νιώθω ότι είναι πολύ πιο αυθεντικό να μπορώ να πω τα πράγματα με τη δική μου φωνή και να μην αφήσω κάποιον άλλο να ελέγχει το τι συμβαίνει», είχε πει μεταξύ άλλων στο Harper’s Bazaar. Το διαζύγιό της οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2023, μαζί με την συμφωνία για την κοινή επιμέλεια του 10 ετών γιου της με τον Jim Toth, Tennessee.

Τον Μάιο του 2023 στο κλαμπ των διεζευγμένων μπήκε ξανά και ο Kevin Costner που χώρισε από την Christine Baumgartner, σε ένα όχι τόσο φιλικό και πολιτισμένο κλίμα. Δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έδειξαν ότι εκείνη είχε υποσχεθεί να φύγει από το σπίτι τους στην Carpinteria αν εκείνος της έδινε υψηλότερη διατροφή. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί 3 παιδιά, τον 15 ετών Cayden, τον 14 ετών Hayes και τη 12χρονη Grace.

Reese Witherspoon Kevin Costner © 2023 Evan Agostini/Invision/AP, File/AP Images

Η Baumgartner είχε ζητήσει 248 χιλιάδες δολάρια το μήνα, ενώ επιπλέον ζητούσε από εκείνον το 100% του ποσού που αντιστοιχούσε στα δίδακτρά των παιδιών, στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, αλλά και την πλήρη οικονομική κάλυψη θεμάτων υγείας τους. Οι δυο τους κατέληξαν σε συμφωνία μεταξύ τους τον Σεπτέμβριο, αποφεύγοντας τελικά να φτάσουν στα δικαστήρια (είχε προγραμματιστεί δίκη για τον Δεκέμβριο).

Κάπως έτσι το Hollywood άρχισε να σκέφτεται ποιοι μεγάλοι σταρ έχουν μείνει single κοντά κοντά; Και κατέληξε στη Reese Witherspoon και τον Kevin Costner.

Στις 9 Νοεμβρίου 2023 κι ενώ το poll στο Twitter/X γιγάντωνε τις φήμες, η 47χρονη ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει σε αυτές μέσω του εκπροσώπου Τύπου της.

«Αυτή η ιστορία είναι απόλυτα κατασκευασμένη και καθόλου αληθής», είπε στην Page Six, διαψεύδοντας μέσα σε μία γραμμή το ειδύλλιο που εξάλλου δεν άρεσε και τόσο πολύ στους fans όπως φαίνεται στα αποτελέσματα του επίμαχου poll.