CELEBRITIES

Kevin Costner: Ανακοίνωσε το διαζύγιό του στα παιδιά του με τον χειρότερο τρόπο

@2023 Joel C Ryan/Invision/AP Images

Μπορεί κάποτε να υποδύθηκε τον Ρομπέν τον Δασών, που έβαζε το συμφέρον των αδύναμων πάνω απ’ όλα, αλλά στην πραγματική ζωή ο Kevin Costner δεν μοιάζει να κράτησε τίποτα από τον ρόλο του ήρωα των θρύλων και των μύθων. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από όσα ισχυρίζεται για εκείνον η εν διαστάσει σύζυγός του, Christine Baumgartner, για το πώς διαχειρίστηκε την είδηση του διαζυγίου τους σε σχέση με τα 3 τους παιδιά.

Η Christine Baumgartner, δεν είναι σίγουρα ευχαριστημένη από τον τρόπο που ο Kevin Costner αποφάσισε να κοινοποιήσει στα παιδιά τους την απόφασή της μητέρας τους να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο και στα οποία απέκτησε πρόσβαση το αμερικανικό People, η 49χρονη ισχυρίζεται ότι ο 68χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, ενημέρωσε την 13 ετών κόρη τους Grace και τους γιους τους, Hayes και Cayden (14 και 16 ετών αντίστοιχα) για το διαζύγιο, μέσα από μία σύντομη κλήση μέσω Zoom όσο εκείνος βρισκόταν στο Las Vegas για γυρίσματα.

«Η ευημερία των παιδιών ήταν πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μου και με απασχολούσε το αν θα μάθαιναν για το διαζύγιο πριν εγώ και ο Kevin μπορέσουμε να τους το πούμε. Ήταν σημαντικό για μένα να το πούμε στα παιδιά από κοντά και μαζί», αναφέρει η εν διαστάσει σύζυγος του Kevin Costner στα δικαστικά έγγραφα.

Kevin Costner O Kevin Costner και η Christine Baumgartner το 2012. / @2023 Chris Pizzello/Invision/AP Images
O Kevin Costner και η Christine Baumgartner το 2012.

Η Christine Baumgartner μίλησε για τον προβληματισμό της με τον Kevin Costner εξηγώντας του ότι τα παιδιά θα μάθαιναν γι’ αυτό από «εξωτερικές πηγές» και μοιράστηκε μαζί του «άρθρα που μιλούσαν για τη σημασία του να μιλάτε στα παιδιά ως ενιαίο μέτωπο» και πίστεψε ότι θα το έκαναν μαζί.

«Αγνόησε την πρότασή μου να κάνουμε αυτό που έμοιαζε σωστό με βάση τις έρευνες και τη σχέση μου με τα παιδιά. Αντίθετα, επέμενε ότι είχε το δικαίωμα να τους πει ότι χωρίζουμε “πρώτος” και να τους το πει ιδιωτικά “χωρίς την παρουσία μου”», συνεχίζει.

«Μετά από μία σχέση 24 ετών, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Las Vegas, ο Kevin είπε στα 3 παιδιά μας ότι χωρίζουμε σε μία 10λεπτη κλήση μέσω Zoom, χωρίς εγώ να είμαι παρούσα. Ακόμα με μπερδεύει το κίνητρό του να το κάνει μέσα από μία πολύ σύντομη κλήση, ειδικά αφού σχεδίαζε να επιστρέψει σπίτι για 5 μέρες. Επίσης θα μπορούσε να έρθει από το Las Vegas εύκολα για να κάνει αυτή τη συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο», συμπλήρωσε η εν διαστάσει σύζυγος του Kevin Costner.

Εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στη σειρά Yellowstone, επιβεβαίωσε στις 2 Μαΐου ότι ο Kevin Costner και η σύζυγός του χωρίζουν μετά από αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε εκείνη επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Πηγή από το περιβάλλον του σημείωσε ότι ο Kevin Costner ήταν σε γυρίσματα όταν συνέβη η κατάθεσή της. «Επικοινωνεί όλη την ώρα με τα παιδιά του μέσω Face Time όταν λείπει για τη δουλειά του», εξήγησε το ίδιο πρόσωπο.

Ο Kevin Costner και η Christine Baumgartner παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2004. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει ακόμα 4 παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, την Annie, τη Lily, τον Joe και τον Liam.

Αυτό είναι το τελευταίο από τα «δράματα» που αφορούν το διαζύγιό του. Την περασμένη εβδομάδα, δημοσίευμα του TMZ, έκανε λόγο για την άρνηση της Christine Baumgartner να φύγει από το σπίτι που μοιράζονταν, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο ηθοποιός, παρόλο που οι όροι του προγραμιαίου συμβολαίου τους το απαιτούν και ο Kevin Costner τής έχει ήδη παραχωρήσει 1 εκατομμύριο δολάρια για να βρει νέα στέγη.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο Kevin Costner ισχυρίζεται ότι το προγαμιαίο συμβόλαιό τους απαιτεί η Christine Baumgartner να φύγει από το σπίτι μέσα σε 30 ημέρες από την κατάθεση του διαζυγίου τους, δηλαδή από την 1η Μαΐου. Η πλευρά του ηθοποιού ισχυρίζεται ότι το κάνει για να αναγκάσει τον Kevin Costner να συμφωνήσει σε «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις».

O Kevin Costner αποφάσισε επιπλέον να εγκαταλείψει την τηλεοπτική σειρά Yellowstone και σε δικαστικά έγγραφα η εν διαστάσει σύζυγός του νιώθει την ανάγκη να διευκρινήσει ότι δεν είχε καμία συμβολή σε αυτή την απόφαση.

«Έχω αποφύγει τη δημοσιότητα για τους λόγους πίσω από το διαζύγιό μας. Το έκανα για να προστατέψω την οικογένειά μας και την ιδιωτικότητά της. Δεν πίεσα τον Kevin να αφήσει το show Yellowstone. Οι δημόσιες επιθέσεις του Kevin σε εμένα βλάπτουν την οικογένειά μας. Νομίζω ότι στόχος είναι να πιεστώ να φύγω από το σπίτι χωρίς μία προσωρινή συμφωνία για την διατροφή των παιδιών», ισχυρίζεται από πλευράς της η Christina Baumgartner.