WOMEN TODAY

Η Chrissy Teigen αφαίρεσε επιτέλους τα ενθέματα σιλικόνης από το στήθος της και νιώθει υπέροχα

@2021 Invision/AP Rich Fury

Η Chrissy Teigen είχε δηλώσει πολλάκις ότι σκόπευε να απαλλαγεί από τα ενθέματα σιλικόνης στο στήθος της. Πλέον έκανε πράξη την επιθυμία της και βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης. Το δραστήριο στα social media μοντέλο κατέφυγε στο Instagram για να ενημερώσει τους followers της για όλα τα σχετικά νέα.

Μέσα από ένα video που μοιράστηκε σε Instagram story, η Chrissy Teigen, ενημέρωσε τους fans της ότι βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης. Επίσης αποκάλυψε σχεδόν ολοκληρωτικά τα αποτελέσματα της επέμβασης αφαίρεσης των ενθεμάτων.

«Με ενοχλεί όταν ο κόσμος λέει, “όλοι ρωτάνε πώς είμαι”, και δεν είναι αλήθεια, αλλά ειλικρινά πολλοί με ρωτάνε», είπε γελώντας το μοντέλο. «Δεν έχω μιλήσει καθόλου για την επέμβαση και για το πώς αναρρώνω και ξέρω ότι ήμουν σιωπηλή στα social media», συμπλήρωσε η Chrissy Teigen. Η ίδια ήταν τόσο αποφασισμένη να προχωρήσει στην επέμβαση που δεν την ανέβαλε ούτε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ειλικρινά απολαμβάνω τον χρόνο με τα παιδιά μου. Διασκεδάζουμε τόσο πολύ στο σπίτι, κάνουν πολλά πάρτι με τσάι, φτιάχνουμε κέικ και άλλα διάφορα. Είμαι καλά, αναρρώνω και νιώθω πραγματικά υπέροχα. Οπότε μην ανησυχείτε για μένα», τόνισε στη συνέχεια, ενώ στο video εμφανιζόταν φορώντας ένα σεντόνι.

Στη συνέχεια το σεντόνι έφυγε από τη μέση και κρατώντας το στήθος της το έδειξε στους ακόλουθούς της. «Κι αυτό είναι το νέο μου στήθος. Γιούπι», είπε ενθουσιασμένη στους fan της.

Η Chrissy Teigen αποκάλυψε πρώτα στο Twitter ότι υποβλήθηκε στην επέμβαση αφαίρεσης των ενθεμάτων από το στήθος της. Ανάρτησε τα γλυκά σημειώματα που της είχαν γράψει όσο βρισκόταν στο χειρουργίου τα δύο της παιδιά, Luna και Miles. «Να περάσεις καλά όσο βγάζεις το στήθος σου» της έγραψε η Luna. «Γεια σας στήθη» σημείωσε ο Miles.

Όπως είχε αποκαλύψει η Chrissy Teigen έκανε επέμβαση αύξησης στήθους όταν ήταν 20 ετών. «Ήταν περισσότερο επειδή πόζαρα για μαγιό. Σκέφτηκα, αν είναι να ποζάρω ξαπλωμένη στην πλάτη μου θέλω να είναι στητά», είχε πει στο βρετανικό Glamour.

Την περασμένη εβδομάδα ο σύζυγός της John Legend περιέγραφε σε συνέντευξή του στο Oprah Magazine πώς είναι η ανάρρωση για την Chrissy Teigen. «Συνέβαιναν πολά στο σπίτι. Η Chrissy αναρώνει από την πλαστική επέμβαση που έκανε πριν από λίγες εβδομάδες, για την οποία είχε μιλήσει ήδη. Χρειάζεται χρόνος να αναρρώσεις όταν αφήνεις κάποιον να σε κόψει λίγο. Οπότε προσπαθώ να βοηθώ όσο περισσότερο μπορώ. Τα μωρά προσπαθούν επίσης να βοηθήσουν και να μην την αγκαλιάζουν όλη την ώρα. Πονάει ακόμα λίγο, αλλά γίνεται όλο και πιο καλά», είπε ο John Legend.

Κι αν ψάχνεις την πρώτη φωτογραφία της Chrissy Teigen με το νέο της στήθος, τότε μάλλον είναι αυτή που πόσταρε μαζί του για την ημέρα του πατέρα, αφού η συνέντευξή του για το Oprah Magazine έγινε αμέσως μετά.