CELEBRITIES

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και για τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη

Papadakis Press Βαγγέλης Γκικόπουλος

Το Survivor βλέπουμε ή το Power of Love; Ίσως αναρωτήθηκες κι εσύ το ίδιο την Τετάρτη 3 Μαρτίου όταν ο Acun Ilicali θέλησε να κάνει κάποιες ερωτήσεις στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον πρώην σύντροφό της και νυν συμπαίκτη της, Σάκη Κατσούλη. Μεταξύ άλλων τους ρώτησε γιατί χώρισαν, πόσο καιρό είναι πρώην σύντροφοι κι αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Σε κάποιο σημείο ρώτησε και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αν έχει σχέση πίσω στην Ελλάδα κι εκείνη απάντησε καταφατικά. Ως γνωστόν πλέον, ο σύντροφος της Μαριαλένας, είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης.

Ο Γιώργος Λιβάνης εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» αφού ο παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς είχε προβάλει αυτό ακριβώς το απόσπασμα των προσωπικών ερωτήσεων στη Μαριαλένα και τον Σάκη από το Survivor. Άβολο; Και λίγα λες. Ο Γιώργος Λιβάνης όμως είναι τουλάχιστον ψύχραιμος άνθρωπος, όπως απέδειξε τόσο με την εμφάνισή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, όσο και με όσα δήλωσε για τη σχέση του με την παίκτρια του Survivor, αλλά και για τον πρώην της Σάκη Κατσούλη με τον οποίο εκείνη βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στον Άγιο Δομήνικο.

O Γιώργος Λιβάνης, η Μαριαλένα, ο Σάκης και η γειτονιά της «Μπλε» ομάδας του Survivor

Τραγουδώντας «Να είσαι ευτυχισμένη, μωρό μου, όπου να’ σαι. Και μένα ας με πεθαίνει με άλλον που κοιμάσαι» ο Γιώργος Λιβάνης μπήκε στο πλατό. Πιο ταμάμ στίχοι δεν μπορούσαν να υπάρχουν για την περίπτωση του τραγουδιστή και της συντρόφου του που κοιμάται μαζί με όλη την ομάδα της σε μία καλύβα του Survivor στον Άγιο Δομήνικο.

«Τι ντροπή», είπε ο Νίκος Μουτσινάς καθώς τον καλωσόριζε. Ο Γιώργος Λιβάνης βέβαια, καμία ντροπή δεν ένιωθε. «Το τραγούδι αυτό ήταν γραμμένο από τον Σεπτέμβρη, ήταν προκαθορισμένο να βγει τη στιγμή που βγήκε. Συνέπεσαν όλα κι εγώ καμιά φορά δεν το πιστεύω», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Η πρώτη ερώτηση του Νίκου Μουτσινά ήταν αν πράγματι ο Γιώργος Λιβάνης έχει σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι εκείνος δεν δίστασε στιγμή να απαντήσει. «Με την Μαριαλένα είναι μία σχέση η οποία είναι πραγματικά πολύ μικρή, δηλαδή είναι μία γνωριμία. Μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι και εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ σε κανέναν άνθρωπο όταν έχει κάποια όνειρα», σημείωσε ο Γιώργος Λιβάνης.

«Το παρακολουθώ γιατί γενικά είμαι fan του παιχνιδιού, αλλά δεν θα πήγαινα γιατί φοβάμαι το αεροπλάνο, δεν είχα δηλώσει συμμετεοχή. Από εκεί και πέρα σαν χαρακτήρας αυτό που ζηλεύω είναι τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω στο σημείο λόγω του φαγητού να βγάλω στον τάκο κάποιο άνθρωπο. Παίζω παιχνίδια και είμαι και πολύ ανταγωνιστικός», σημείωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιβάνης. «Δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία σαν άνθρωπος», επεσήμανε ο τραγουδιστής.

«Μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό που έχει γίνει. Του Σάκη του δίνω ένα respect για χθες που την υποστήριξε, όσο αφορά αυτό είμαστε όλοι σε μία γειτονιά και ο Σάκης και η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη έχω ψωνίσει και από το μαγαζί του. Με τον Πάνο είμαστε συνάδελφει και η γυναίκα του η Λεάννα με βάφει. Τώρα τι λένε στην καλύβα τι να πω, είμαστε θεατές, περιμένουμε όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Πιστεύω ότι η Μαριαλένα θα φτάσει στον τελικό», ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιβάνης. Όπως κατάλαβες μια γειτονιά είναι σχεδόν όλη η «Μπλε» ομάδα στο Survivor. Και όπως συμβαίνει με τους καλούς γείτονες, μικροπρέπειες δεν χωράνε.