ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Σάκης γίνεται έξαλλος, ο James «αδειάζει» τη Μαριαλένα και η τηλεθέαση σκαρφαλώνει στο 60%

SKAI

Ο φετινός κύκλος του Survivor σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης και αδιαμφισβήτητα μιλάμε για την απόλυτη επιτυχία της σεζόν.

Το Survivor άγγιξε σε τηλεθέαση την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, το 60,9%, λίγο πριν ο Chris Σταμούλης πάρει τη δάδα του και αποχωρήσει από το show.

Οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 και το MasterChef του Star βρέθηκαν απέναντί του διατηρώντας τις δυνάμεις τους σε αντίθεση το Battle of the Couples του Alpha που πέρασε μία πολύ δύσκολη νύχτα.

Έξαλλος ο Σάκης Κατσούλης με James και Νίκο

Όλα ξεκίνησαν με μία ατάκα του James με υπονοούμενα για δήθεν σχέσεις πριν από το Survivor ανάμεσα στον Πάνο Καλλίδη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Κατά τη διάρκεια του καυγά αναφέρθηκε και το όνομα του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος νευρίασε τόσο πολύ, που άρχισε να φωνάζει και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τους δύο συμπαίκτες του.

Η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα ενώ φώναζε συνεχώς στον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή «ντροπή σας, δεν είστε άντρες».

Η Μαριαλένα ανέφερε πως οι δύο παλιοί συμπαίκτες της είπαν μπροστά σε όλους προσωπικές πληροφορίες που τους είχε εκμυστηρευθεί εκείνη.

Ο James «αδειάζει» τη Μαριαλένα

Ο James στο Συμβούλιο αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα παραπονιόταν όταν ο Σάκης, ο πρώην σύντροφός της, μπήκε στο παιχνίδι και τότε της είχε πει ότι αν την ενοχλεί μπορούσαν να τον ψηφίσουν για να φύγει.

Η Μαριαλένα τότε αρνήθηκε και τώρα ξεκαθάρισε ότι έχει απομακρυνθεί από τον James και τον Νίκο, γιατί χρησιμοποίησαν πληροφορίες που τους εκμυστηρεύτηκε.

Ο Σάκης Κατσούλης πήρε τον λόγο και είπε ότι αφαιρεί το δικαίωμα από κάποιον που δεν τον γνωρίζει να τον κρίνει. «Ήρθα να δω αν αντέξω την πείνα. Να γνωρίσω τον Πάνο Καλλίδη που ήταν το όνειρό μου. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή, θα είναι έξω από εδώ, χωρίς κάμερες, χωρίς υπογεγραμμένα συμβόλαια και σίγουρα θα είναι αλλιώς» ανέφερε.