CELEBRITIES

Ο μπαμπάς του Σάκη Τανιμανίδη έκανε το πιο συγκινητικό post για τη γέννηση των εγγονών του

tanimanidiis_stefanos

«Του παιδιού μου το παιδί, δυο φορές παιδί μου» που λέει και ο σοφός λαός και στην περίπτωση του Στέφανου Τανιμανίδη ισχύει εις διπλούν, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Mπόμπα του χάρισαν όχι ένα, αλλά δυο εγγόνια.

Θέλοντας να στείλει τις δικές του ευχές και να εκφράσει τα δικά του πρωτόγνωρα συναισθήματα για τα δυο «ροζ αγγελάκια» που ήρθαν σε αυτόν τον κόσμο, ο Στέφανος Τανιμανίδης έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σκέψεις και ενδόψυχα συναισθήματα εκφράστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μας συγκίνησαν.

O Στέφανος Τανιμανίδης τα είπε όλα τόσο υπέροχα

Ως περήφανος πατέρας, πεθερός και πλέον παππούς, ο Στέφανος Τανιμανίδης εκδήλωσε τον ενθουσιασμό του για τη γέννηση των δυο εγγονιών του, δημοσιεύοντας στο Instagram τη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη που κρατάει στην αγκαλιά του τις δυο κόρες του και χαμογελάει.

«Όταν το ζευγάρι είναι αγαπημένο, αλληλοϋποστηρίζεται, έχει κατανόηση, θέληση, επιμονή, υπομονή, εμπιστοσύνη στους γιατρούς του και πίστη στον θεό όπως ο Σάκης και η Χριστίνα μεταξύ τους, είναι βέβαιο ότι παρά τις όποιες δυσκολίες στο τέλος όλα θα πάνε καλά» ανέφερε στην αρχή ο Στέφανος Τανιμανίδης που θαυμάζει την πίστη και τη δύναμη του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, οι οποίοι δεν τα παράτησαν. Μετά από αρκετές προσπάθειες σύλληψης, τα κατάφεραν και με το παραπάνω.

«Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ροζ αγγελάκια στη ζωή. Αγαπημένη μας Χριστίνα ευχαριστούμε για τις νέες ζωές που έφερες στον κόσμο. Η χαρά που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε ‘μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Στέφανος Τανιμανίδης, ευχαριστώντας τη Χριστίνα Μπόμπα γι’ αυτό το θείο δώρο της ζωής.

«Εύχομαι να είστε καλότυχες. Ο Πανάγαθος Θεός να σας ευλογεί. Η Παναγία Σουμελά να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνετε χρήσιμες και δημιουργικές για τους συνανθρώπους μας, την κοινωνία και την πατρίδα. Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του» κατέληξε ο Στέφανος Τανιμανίδης ως περήφανος παππούς που περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που θα κρατήσει τις εγγονές του στην αγκαλιά του.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για τις δυσκολίες σύλληψης

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τις δυσκολίες σύλληψης και τις ψυχολογικές μεταπτώσεις της ίδιας αλλά και του Σάκη Τανιμανίδη κατά τη διάρκεια των προσπαθειών τους.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Να σου πω ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που 2,5-3 χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και έλεγε “δεν πειράζει”, να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και η χαρά του ξεχείλιζε από παντού» σημείωσε μεταξύ άλλων η ίδια.