ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την εξωσωματική γονιμοποίηση και τις δύσκολες στιγμές με τον Σάκη Τανιμανίδη

Instagram.com/chrismpo

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, εν αναμονή των διδύμων τους. Ωστόσο, ο δρόμος προς την ευτυχία ήταν δύσβατος. Το ζευγάρι αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες και ψυχολογικές μεταπτώσεις μέχρι τη στιγμή της πολυπόθητης σύλληψης.

Για τις παραπάνω δυσκολίες μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Η μέλλουσα μαμά έδωσε μία εκτενή συνέντευξη και αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε ώστε να καταφέρει τελικά να μείνει έγκυος αλλά και στον ψυχολογικό Γολγοθά της ίδιας και του Σάκη Τανιμανίδη. Ακόμα ένα trailer της συνέντευξης που θα προβληθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου, μεταδόθηκε στην εκπομπή “Happy Day”.

Χριστίνα Μπόμπα: «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος»

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο Σάκης 2,5-3 χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε»

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε στη στιγμή που ο γιατρός ανακοίνωσε στο ζευγάρι το ευχάριστο γεγονός. «Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα νομίζω μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Εμείς είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Τον βάζω ανοιχτή ακρόαση και μου λέει “Χριστίνα”. Λέω “τι έγινε γιατρέ, είμαι έγκυος”; Και μου λέει “Πιο έγκυος δεν γίνεται!”» ανέφερε η ίδια, περιγράφοντας τη συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που το ζευγάρι έμαθε πως θα γίνουν γονείς.

«Να σου πω ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που 2,5-3 χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και έλεγε “δεν πειράζει”, να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και η χαρά του ξεχείλιζε από παντού», εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια η Χριστίνα Μπόμπα που είχε πάντα στο πλευρό της τον Σάκη Τανιμανίδη. Γιατί σε τέτοιες στιγμές, δεν υπάρχει μεγαλύτερο στήριγμα από αυτό του συντρόφου σου.