CELEBRITIES

Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά»

Instagram.com/sakiswp

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό και μαζί με τη Φαίη Σκορδά, κάθισαν στις πολυθρόνες τους απέναντι από τον πρώτο τους καλεσμένο για να κάνουν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη και πάλι. Ο Σάκης Τανιμανίδης, το νέο απόκτημα του ΑΝΤ1, ήταν το πρόσωπο που κάθισε απέναντί τους και ανάμεσα σε όσα εκμυστηρεύτηκε στους παρουσιαστές του Πρωινού, ήταν η δυσκολία που αντιμετώπισαν με τη Χριστίνα Μπόμπα να αποκτήσουν παιδί. Αυτή την περίοδο η σύζυγος του παρουσιαστή, διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Περιμένει τα δίδυμα παιδιά τους να έρθουν στον κόσμο και οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι γι’ αυτό.

«Μπήκαμε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, γεννάμε τέλη Ιουνίου. Ακόμα δεν έχουμε μάθει το φύλο των μωρών. Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά. Σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες, αλλά ξέρω ότι όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης. «Πέρασε καιρός και επειδή ήμασταν μαζί σε αυτή τη διαδικασία ξέρω ότι για όλα τα ζευγάρια που δεν τους έρχεται τόσο εύκολα είναι λίγο δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Οι αποτυχημένες προσπάθειες που χρειάστηκαν μέχρι τελικά να φτάσουν στο σημείο να βιώνουν τη σημερινή τους ευτυχία, έχουν περάσει στη λήθη για τον παρουσιαστή. Ο ίδιος απάντησε στο αν υπήρξαν περίοδοι απογοήτευσης που πέρασαν με τη Χριστίνα Μπόμπα. «Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα για να είμαστε ειλικρινείς. Η γυναίκα είναι που κάθε μήνα κάνει το τεστ ή περιμένει την περίοδο της και λέει “απέτυχα” ή “δεν απέτυχα”. Το κάνει προσωπικό. Το κάνει δικό της. Ο άνδρας είναι δίπλα και περιμένει. Είναι λάθος της αλλά το προσωποποιεί. Είναι θέμα στατιστικής, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας», σημειώσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Δεν ζήσαμε κάποιο δράμα, κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδί όπως χιλιάδες κόσμος. Είμαστε μια χαρά», διευκρίνισε ο Σάκης Τανιμανίδης. «Εγώ ήμουν πολύ δίπλα. Είναι ο μόνος τρόπος για να πας μπροστά. Ξαναλέω ότι δεν ζήσαμε κάτι μοναδικό ή ότι μας χτύπησε η μοίρα, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε το πρώτο μας παιδάκι ή τα πρώτα μας παιδάκια. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και να δυσκολεύονται να πιάσουν παιδί και κάνουν τις εξετάσεις να δουν τι φταίει, αν υπάρχει κάτι θα το λύσουν οι γιατροί κι αν δεν υπάρχει κάτι, τότε κάποια στιγμή θα έρθει. Κι όταν έρθει θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα» κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης. Κι αυτό το μήνυμα είναι που είναι αποφασισμένος να περνά με κάθε τρόπο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης για το Survivor

Φυσικά, όπως ήταν επόμενο, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για το Survivor από το οποίο έμεινε για πρώτη φορά εκτός, στον φετινό του κύκλο. Ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε την απόφασή του, τονίζοντας ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον παραγωγό του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Acun Ilicali.

«Είμαστε φίλοι καλοί αλλά η ζωή τα φέρνει έτσι και κάποιες φορές τα προσωπικά υπερτερούν των επαγγελματικών. Δεν συνδέεται το ένα με το άλλο. Μάθαμε με τη Χριστίνα ότι είμαστε έγκυοι. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Μετά από κάποιες μέρες που σκεφτόμουν πάρα πολύ, έκανα μία σκέψη και είπα: “20 χρόνια μετά όταν θα είμαι 70, θα θυμάμαι την τέταρτη φορά που πήγα να κάνω το Survivor ή τη γέννηση των δύο μου παιδιών;”. Εκείνη τη στιγμή, χωρίς καν να κλείσω τα μάτια μου, είπα θα μείνω στην Ελλάδα», σημείωσε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ίδιος αρκέστηκε να πει «Όλα καλά» όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση του παραγωγού στην απόφασή του ενώ σημείωσε ότι δεν παρακολουθεί το Survivor.

«Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει», δήλωσε ο παρουσιαστής. Όσο για τον Γιώργο Λιανό , ο Σάκης Τανιμανίδης εξομολογήθηκε: «Με τον Γιώργο Λιανό είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Μιλήσαμε προχθές με βίντεο κλήση. Μου λείπει που δεν είμαι εκεί, αλλά δεν με πειράζει που το παρουσιάζει ο φίλος μου ο Γιώργος -που το παρουσιάζει και πολύ καλά μάλιστα. Το πρώτο Survivor το παρουσίασα μόνο εγώ, το δεύτερο και το τρίτο το έκανα μαζί με τον Γιώργο. Είναι πρακτικό το θέμα: το πρώτο Survivor είχε 4 επεισόδια την εβδομάδα, το δεύτερο και το τρίτο είχαν πέντε και έξι. Αυτό τώρα έχει πάλι τέσσερα»