CELEBRITIES

Λίνα Σακκά: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γιο της

Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press

«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν έχω χρόνο», είχε πει πριν από λίγο καιρό η Λίνα Σακκά στις τηλεοπτικές κάμερες που την είχαν συναντήσει στην πρεμιέρα της παράστασης Το μπουφάν της Χάρλεϋ η πάλι καλά, με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Λίνα Σακκά, μία από τις πιο γνωστές πρωταγωνίστριες της ελληνικής τηλεόρασης στα 00s δεν πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις κι όχι γιατί το αποφεύγει, αλλά γιατί δεν ευκαιρεί, όπως είχε πει η ίδια. Μία από αυτές τις λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις της κατέγραψε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων ο φωτογραφικός φακός. Η Λίνα Σακκά είχε πραγματοποιήσει μία βόλτα στο εμπορικό κέντρο μαζί με τον γιο της, Μάριο, ο οποίος είναι σχεδόν 12 ετών.

Λίνα Σακκά Δημήτρης Πελέκης/ Papadakis Press

«Δεν έχω αποσυρθεί, μου έχει λείψει πολύ το θέατρο και η τηλεόραση. Θα σας πω για τώρα, είμαι καλά, έχω σταθεί στα πόδια μου κι έχω το παιδάκι μου που μεγαλώνει, είναι 11,5 χρονών. Νιώθω πολύ περήφανη. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις για καθημερινό, αλλά λόγω του παιδιού δεν μπορώ να είμαι 10 ώρες σε ένα γύρισμα», έλεγε η Λίνα Σακκά στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν από την εκπομπή Happy Day.

Στις ίδιες δηλώσεις είχε αναφερθεί και στη σχέση της με τον γιο της, ο οποίος όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, δεν θέλει να τη βλέπει στην τηλεόραση.

 

«Ο γιος μου δεν με κάνει ότι θέλει, έχουν μπει πλέον όρια. Δεν θέλω να είμαστε φίλοι με τον γιο μου, θέλω να κρατήσουμε τη σχέση που έχουμε, μαμάς και γιου. Παλιά δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, αλλά τώρα τον βλέπω και καταλαβαίνω ότι ήμουν πολύ αυστηρή. Ο γιος μου δεν θέλει να με δει στην τηλεόραση», εξηγούσε η Λίνα Σακκά.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Λίνας Σακκά είχε γίνει στη σειρά του ΑΝΤ1 Η Εκδρομή τη σεζόν 2014- 2015. Απέκτησε τον γιο της Μάριο, τον Ιανουάριο του 2012. Με τον πατέρα του παιδιού και πρώην σύντροφό της, γυμναστή Μάρκο Καραμάνη, είχαν χωρίσει πριν τη γέννηση του γιου της, διατηρώντας ωστόσο φιλικές σχέσεις.

Δημήτρης Πελέκης/ Papadakis Press
Λίνα Σακκά Δημήτρης Πελέκης/ Papadakis Press

«Πριν γίνω μητέρα, έδινα αξία σε πράγματα που τώρα πια βλέπω ότι δεν έχουν και τόση σημασία. Έπαιρνα κατάκαρδα ό,τι κι αν μου έλεγαν και άφηνα τους άλλους να με πληγώσουν. Από τη στιγμή που απέκτησα τον Μάριο, είναι σαν να με άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι και τώρα πια ούτε θα στενοχωρηθώ αν μάθω ότι με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου ούτε θα φέρω βαρέως κάτι που θα γίνει στη δουλειά, το οποίο συνήθιζα να το κουβαλάω στο σπίτι μου και να το αναλύω με τις ώρες. Έχει τονωθεί η αυτοπεποίθησή μου, ίσως γιατί αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να μείνω υγιής σωματικά και ψυχικά γιατί τώρα πια έχω ένα παιδί. Επίσης, ο Μάριος μου θυμίζει πράγματα που είχα ξεχάσει», έλεγε την εποχή της τελευταίας της τηλεοπτικής εμφάνισης στη μυθοπλασία η Λίνα Σακκά στο περιοδικό ΟΚ!.

Για την «άλλου τύπου» οικογένειά της είχε μιλήσει το 2021 στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. «Είμαστε μια άλλου τύπου οικογένεια από τις συνηθισμένες κι από μικρό τον έχω μάθει ότι δεν είναι μόνο η κλασική οικογένεια μαμά, μπαμπάς και παιδιά. Είναι εκείνες που το παιδί ζει με την μητέρα και βλέπει τον πατέρα ή ζει με τον πατέρα του. Έτσι έγινε και με εμένα. Εγώ με τον πατέρα μου μεγάλωσα. Δεν έζησα την πλευρά εκείνη με την τρυφερή, μαμαδίστικη σχέση αλλά έγινα πιο τσαμπουκάς. Έχω πολύ καλή σχέση με την μαμά μου», είχε πει η ηθοποιός η μητέρα της οποίας έφυγε από τη ζωή στις αρχές του 2022.