CELEBRITIES

Κορονοϊός: Το τρυφερό τραγούδι του Jimmy Fallon στις κόρες του για να πλένουν τα χέρια τους

Invision/AP Evan Agostini

Συνεχίζουμε να #Μένουμεσπίτι και να προστατευόμαστε όσο είναι δυνατόν από τον κορονοϊό. Το γεγονός ότι είμαστε σε οικειοθελή περιορισμό όμως και κάνουμε πράξη την κοινωνική απομάκρυνση, δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τα βασικά μέτρα προστασίας. Καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να προσβάλλει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στην Ελλάδα και τον κόσμο το παραπάνω είναι τουλάχιστον απαραίτητο, κάτι που ξέρει και ο Jimmy Fallon. Το βασικότερο όλων των μέτρων είναι να πλένουμε τα χέρια μας σωστά κάθε φορά που ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους ή που ακουμπάμε λείες επιφάνειες. Ο παρουσιαστής έχει βρει έναν διασκεδαστικό τρόπο να μεταδώσει αυτή τη γνώση και στις κόρες του.

Ο κορονοϊός, και η συνεχής του εξάπλωση, έχει κάνει ακόμα πιο ευρηματικό τον Jimmy Fallon στον τρόπο που θα πείσει τα παιδιά του να προσέχουν. Ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί το γλυκό τραγούδι που λέει στις κόρες του, όταν εκείνα πλένουν τα χέρια τους. Μαζί θέλησε να προτρέψει τους fan του να τηρούν όλα τα κατάλληλα μέτρα ατομικής υγιεινής. Το video που ανέβασε στο Instagram δείχνει τον ίδιο να κρατά την κιθάρα του και να τραγουδά μπροστά στον καθρέφτη.

«Πλύνετε τα χέρια σας/ Πλύνετε τα χέρια σας/ Μην πιάσετε το πρόσωπό σας», τραγουδά. Στο επόμενο καρέ εμφανίζονται οι κόρες του, η 6 ετών Winnie Rose και η 5 ετών Frances Cole. Τα δύο κορίτσια πλένουν τα χέρια τους στον νιπτήρα, γυρνούν προς την κάμερα και χαμογελούν. Η κάμερα γυρνά στον Jimmy.

«Αν πλύνετε τα χέρια σας και δεν πιάσετε το πρόσωπό σας/ Τότε ο κόσμος θα γίνει ένα καλύτερο μέρος», τραγούδα ο κωμικός και παρουσιαστής του “The Tonight Show starring Jimmy Fallon”. Και μην βλέπεις που στα ελληνικά οι στίχοι ακούγονται κάπως άρρυθμοι. Ο 45χρονος έκανε καλή δουλειά με τις ρίμες του στα αγγλικά.

View this post on Instagram

#WashYourHandsSong

A post shared by Jimmy Fallon (@jimmyfallon) on

Ο κορονοϊός έφερε αναστολή των γυρισμάτων για τον Jimmy Fallon

Ο Jimmy Fallon όπως και όλοι μας παραμένει σπίτι μετά την απόφαση του NBC να αναστείλει την παραγωγή της εκπομπής του, εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης του κορονοϊού. Η απόφαση που πάρθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου, δεν ήταν έκπληξη για τον παρουσιαστή. Ούτως ή άλλως είχε προγραμματίσει τη διακοπή των γυρισμάτων για μία εβδομάδα ξεκινώντας από τις 23 Μαρτίου. Απλά ήρθε λίγο νωρίτερα.

O Jimmy Fallon έκανε έναν τελευταίο μονόλογο στο άδειο από κοινό στούντιό του, για να εξηγήσει την απόφαση της ομάδας παραγωγής και του σταθμού. «Σήμερα το πρωί σχεδιάζαμε να γυρίσουμε την εκπομπή με κοινό. Αλλά καθώς η ημέρα προχωρούσε και όσο περισσότερο το σκεφτόμασταν, εμείς και το NBC αποφασίσαμε από κοινού ότι θα ήταν εξυπνότερο να μην έχουμε κοινό για να κάνουμε το καθήκον μας. Να βοηθήσουμε τη μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού», είπε αρχικά προλογίζοντας την τελευταία εκπομπή πριν την αναστολή των γυρισμάτων.

«Όπως κι εσείς, βλέπω τις ειδήσεις και είμαι το ίδιο μπερδεμένος και φρικαρισμένος με εσάς. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι όταν είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο, είμαστε στα καλύτερά μας. Και εγώ είμαι εδώ για εσάς, όλοι μας είμαστε εδώ για εσάς», ανέφερε. Οι καλεσμένοι της τελευταίας εκπομπής ήταν ο Dr. Oz, η Mandy Moore και ο Dane DeHaan. Όπως ήταν επόμενο ο Dr. Oz ρωτήθηκε και για τον κορονοϊό. Όπως είπε το σωστό πλύσιμο των χεριών μειώνει τις πιθανότητες να κολλήσουμε τον ιό. Και ο Jimmy Fallon όπως καταλαβαίνεις το πήρε σοβαρά υπόψιν του.