CELEBRITIES

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Απολογήθηκαν δημόσια μετά τον σάλο με τα αδέρφια Βαρουξή

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Πριν από λίγες ημέρες ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου φιλοξένησαν στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» τους Παναγιώτη και Χρήστο Βαρουξή, δύο πρώην παίκτες του Big Brother και δίδυμα αδέρφια σχεδόν πανομοιότυπα ως προς την εμφάνισή τους, τόσο που ούτε ο πατέρας τους δεν μπορεί να τους ξεχωρίσει μερικές φορές. Στην εκπομπή, εν μέσω γενικότερης χαλαρής διάθεσης, ανάμεσα σε γέλια οι παρουσιαστές ρώτησαν «Έχετε συνευρεθεί με κοπέλα που νόμιζε ότι είναι ο αδερφός σου;». Η απάντηση ήταν καταφατική, έκπληξη και γέλια και σάλος ακολούθησε στο διαδίκτυο.

Η απάντηση από τα αδέρφια Βαρουξή ήρθε έντονη μέσα από τα social media, χωρίς καμία διάθεση απολογίας και κατηγορώντας όσους αντέδρασαν στην έλλειψη συναίνεσης που υποδηλώνει αυτό το «νόμιζε» στην ερώτηση, ότι «προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».

Η αντίδραση των δύο παρουσιαστών της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν εντελώς διαφορετική. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ξεκίνησαν την εκπομπή τους απευθυνόμενοι με σοβαρό ύφος στο κοινό, με το κεφάλι σε ελαφρά κλίση προς τα κάτω και αναγνώρισαν το λάθος. Μαζί δεσμεύτηκαν ότι δεν πρόκειται να επαναλάβουν ένα παρόμοιο λάθος. Κι έδειξαν ειλικρινείς.

«Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς. Γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης και τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Σκέφτομαι πως αυτές οι στιγμές, αυτό που βασικά απαιτούν, είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη», σημείωσε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

«Επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και για να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο ειλικρινές συγγνώμη για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμα και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμα και με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε την σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια -και δεν αναφέρομαι στα τελευταία 4 μόνο. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση: πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα», συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Οι καιροί αλλάζουν και καλό είναι να αλλάζει και ο τρόπος αντίληψης των ανθρώπων απέναντι σε θέματα τόσο σοβαρά όσο αυτά που αφορούν τα σώματα των γυναικών και την αυτοδιάθεσή τους. Κι είναι μόνο θετικό που ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου το αναγνωρίζουν αυτό. Έστω και κατόπιν εορτής και σίγουρα πιο σκληρά απ’ ό,τι θα έπρεπε γιατι η μήνη στα social media δεν αργεί ποτέ να βρει τον δρόμο για τις κατάρες που ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Σίγουρα, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις κι εσύ μαζί με τους καιρούς, ανακαλύπτοντας ολοένα και περισσότερα πράγματα που πρέπει να αποτινάξεις από μέσα σου. Η νέα σου εποχή θα σε καλωσορίσει.