CELEBRITIES

Kate Middleton: Η αγαπημένη «παράδοση» που τήρησε στα 6α γενέθλια του πρίγκιπα Louis

Kirsty Wigglesworth/AP Images

Ο πρίγκιπας Louis έγινε 6 ετών και ήρθε η στιγμή για να δοθεί στη δημοσιότητα ένα νέο πορτρέτο του. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μέσα από τα επίσημα social media accounts τους μοιράστηκαν τη νέα εικόνα του πρίγκιπα Louis με τον κόσμο.

Τη νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Louis τράβηξε η Kate Middleton, που πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο. Η αγάπη της Kate Middleton για τη φωτογραφία είναι γνωστή και μάλιστα πριν από λίγο καιρό, είχε αναγκαστεί να παραδεχτεί δημοσίως ότι είχε κάνει photoshop σε οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά της, που είχε δημοσιευτεί για τη βρετανική ημέρα της Μητέρας, εν μέσω θεωριών συνομωσίας σχετικών με την κατάσταση της υγείας της. Βλέπεις, μέχρι τότε η Kate Middleton δεν είχε πραγματοποιήσει δημόσιες εμφανίσεις μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία είχε υποβληθεί τον Ιανουάριου.

Μετά την αμφιλεγόμενη εκείνη φωτογραφία, το παλάτι του Kensington, αναγκάστηκε να διευκρινίσει ότι η νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Louis δεν έχει υποστεί επεξεργασία.

Η Kate Middleton παρά το γεγονός ότι δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο, τήρησε την αγαπημένη παράδοση που θέλει την ίδια να είναι συχνά ο προσωπικός φωτογράφος των παιδιών της για τα επίσημα πορτρέτα τους. Σύμφωνα με την ανάρτηση η φωτογραφία του πρίγκιπα Louis τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα της Ουαλίας, στο Adelaide Cottage, πριν από λίγες ημέρες.

«Χαρούμενα 6α γενέθλια πρίγκιπα Louis. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευγενικές ευχές σας σήμερα», έγραψε το ζευγάρι δημοσιεύοντας τη φωτογραφία του 3ου τους παιδιού και 4ου διάδοχου του θρόνου της Αγγλίας.

Αν και η Kate Middleton τήρησε όπως σου είπα την αγαπημένη της παράδοση, το παλάτι του Kensington, δεν τήρησε μια άλλη. Οι επίσημες φωτογραφίες για τα γενέθλια των μελών της βασιλικής οικογένειας, συνηθίζουν να δημοσιεύονται το πρωί κάθε τέτοιας επίσημης περίστασης, ωστόσο αυτή τη φορά η φωτογραφία του πρίγκιπα Louis το απόγευμα της ημέρας των γενεθλίων του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πιστεύεται ότι η καθυστέρηση αυτή προήλθε από το γεγονός ότι η οικογένεια των πρίγκιπα William και Kate Middleton διέρχεται μία πρωτόγνωρη περίοδο, μετά την διάγνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο. Πάντως η φωτογραφία του πρίγκιπα Louis, δείχνει ότι η Kate Middleton που αυτή την περίοδο υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, αισθάνεται αρκετά καλά για να ασχολείται με το αγαπημένο της χόμπι, όπως αναφέρει και το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail.

«Ήταν απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή, θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική», είχε πει η Kate Middleton όταν ανακοίνωσε μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου μηνύματος ότι πάσχει από καρκίνο.

«Μας πήρε χρόνο να τους εξηγήσουμε τα πάντα με τον τρόπο που πρέπει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει», είχε αναφέρει σε σχέση με τα 3 παιδιά της, πρίγκιπες George και Louis και πριγκίπισσα Charlotte. «Όπως τους είπα, είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ. Στο μυαλό, στο σώμα και στο πνεύμα μου. Το να έχω τον William δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας», εξηγούσε η Kate Middleton ζητώντας από το κοινό και τα media να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της.