CELEBRITIES

O Kanye West προσπαθεί να χωρίσει τη «ρατσίστρια» Kim Kardashian από τότε που εκείνη συνάντησε έναν ράπερ σε δωμάτιο ξενοδοχείου

AP Photo Michael Wyke

Καλως ήρθες και πάλι σε ένα μεταμεσονύχτιο show του Kanye West στο Twitter. Στο νέο μας επεισόδιο ο Kanye West συνεχίζει το δημόσιο «κατηγορώ» του εναντίον της Kim Kardashian και της Kris Jenner. Και μιλάμε για κατηγορίες απιστίας, χαρακτηρισμούς τύπου «ρατσίστριες» και παρατσούκλια όπως “Kris Yong- Un”. Μικρή λεπτομέρεια, ο Kanye West παραμένει παντρεμένος με την Kim Kardashian. Η Kris Jenner παραμένει πεθερά του. Για πόσο, δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα.

Όλα ξεκίνησαν μετά την πρώτη προεκλογική ομιλία του Kanye West από τότε που ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ. Ο Kanye West στην ομιλία του ξέσπασε σε κλάματα όταν διηγήθηκε πώς την εποχή που η Kim Kardashian ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τη North σκέφτονταν να προχωρήσουν σε άμβλωση. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο η Kim Kardashian έγινε έξαλλη που η προσωπική τους ζωή συμπεριλήφθηκε στην ομιλία του. Περισσότερο, λέγεται, πως ανησύχησε για την ψυχική του κατάσταση.

Ο Kanye ακολούθως, κατηγόρησε μέσω Twitter τη σύζυγό του και την Kris Jenner ότι προσπάθησαν με τη βοήθεια γιατρού να τον πείσουν να απευθυνθεί σε κλινική. Τα Tweets μετά τα παραληρήματα του, διαγράφονται από τον ίδιο. Ωστόσο οι κατηγορίες αυτές επαναλήφθηκαν και στο δεύτερο ταραγμένο βράδυ του.

Η Kim Kardashian παραφέρθηκε

Στα tweets του ο Kanye West, αποκάλυψε ότι «προσπαθεί να πάρει διαζύγιο» από την Kim Kardashian από τότε που εκείνη συναντήθηκε με τον συνάδελφό του, ράπερ Meek Mill σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Όπως είπε η Kim Kardashian «παραφέρθηκε» όταν συνάντησε τον Meek Mill για να μιλήσουν για το σωφρονιστικό σύστημα. Στο ίδιο tweet συνέχισε λέγοντας ότι «αξίζω περισσότερα από 5 δις δολάρια μέσα από τον Χριστό». Έτσι, απλά το αναφέρω για να έχεις μια ιδέα για το κλίμα των tweets του. Ωστόσο υπερασπίστηκε τον Meek Mill ως φίλο του ο οποίος σεβάστηκε τη σύζυγό του.

Ο Kanye West χαρακτήρισε επίσης την πεθερά του “Kris Jong- Un” και κατηγόρησε την ίδια και την κόρη της για ρατσισμό χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Όπως είπε ο Kanye West, τόσο η σύζυγός του όσο και η πεθερά του «προσπάθησαν να έρθουν εδώ με δύο γιατρούς» για να τον βάλουν σε κλινική καθώς ανησύχησαν για τη ψυχική του υγεία μετά την ανακοίνωση της διεκδίκησης της προεδρίας των ΗΠΑ εκ μέρους του.

«H Kris και η Kim εξέδωσαν μια ανακοίνωση χωρίς την έγκρισή μου. Αυτό δεν πρέπει να το κάνει μια σύζυγος. Ρατσίστριες» ήταν το ακριβές σχόλιό του για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Kim Kardashian και την οικογένειά της, εξοργισμένους λόγω της προεκλογικής ομιλίας του.

Είναι αυτή η οριστική ρήξη στον γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West;

Φυσικά μια ώρα μετά ο Kanye West διέγραψε όλα τα παραληρηματικά tweets του εκτός από ένα. Αυτό, το υπέγραφε ως «ο μέλλοντας πρόεδρος». Οι δηλώσεις του σχετικά με το διαζύγιο έρχονται λίγο αφού πηγές αποκάλυψαν σε ξένα μέσα ότι η 39χρονη Kim Kardashian και ο 43χρονος Kanye West ζουν ήδη χωριστά μετά από τις έντάσεις και τα σκαμπανεβάσματα που πέρασαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του Covid 19.

Σύμφωνα με την Page Six, φίλοι του ζευγαριού φοβούνται πώς η ρήξη στον γάμο τους (που πρόσφατα συμπλήρωσε τα 6 του χρόνια) είναι οριστική εξαιτίας της τρομακτικής συμπεριφοράς του Kanye West. Ο ράπερ μένει στο ράντσο του στο Wyoming όπου καθημερινά υποδέχεται φίλους του, αλλά εξακολουθεί να αποφεύγει μια συνάντηση με τη σύζυγό του, Kim Kardashian.

Όλη αυτή η ακατανόητη κατάσταση ξεκίνησε με την ανακοίνωση του ράπερ ότι θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ. Ακολούθησε η προεκλογική ομιλία του και τα ακατάσχετα tweets. Όλα αυτά συμπληρώθηκαν από την αποκάλυψη ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα καινούργιο album, πράγμα που οδήγησε πολλούς να πιστέψουν οτι όλο αυτό είναι ένα κόλπο για επιπλέον δημοσιότητα. Τραβηγμένο; Ίσως; Αλλά αν μιλάμε για ακραία σενάρια, ο Kanye West είναι ο μόνος που θα μπορούσε άνετα να είναι ο πρωταγωνιστής τους.