CELEBRITIES

Kanye West: Πιστεύει ότι παιδιά- ηθοποιοί προσπάθησαν να σεξουαλικοποιήσουν τα παιδιά του

@2022 Chris Pizzello/Invision/AP, File/AP Images

Καλωσήρθατε στις θεωρίες συνωμοσίας με τον Kanye West. Αυτό θα μπορούσε να είναι η πιο ουσιαστική εισαγωγή στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Kanye West στον Tucker Carlson και το Fox News ή καλύτερα στα κομμάτια της συνέντευξης που το κανάλι δεν πρόβαλε ίσως για να τον προστατεύσει. Τα κομμάτια αυτά περιήλθαν στην κατοχή του αμερικανικού Vice και όσα λέει σε αυτά ο Kanye West είναι το λιγότερο ενοχλητικά.

Ο Kanye West, rapper και σχεδιαστής μόδας, κάθισε με τον Tucker Carlson και τα είπανε. Κάποια κομμάτια της συνέντευξης προβλήθηκαν σε δύο μέρη στο Fox News και κάποια έμειναν απέξω. Όσα έμειναν απέξω αφορούσαν αντισημιτικά σχόλια, κατηγορίες για την κουλτούρα «ρατσισμού» και «ελιτισμού» της Louis Vuitton που κατά τον Kanye West ήταν που «σκότωσε» τον σχεδιαστή μόδας Virgil Abloh και μία ακόμα πιο ακραία θεωρία.

Ο Kanye West ισχυρίστηκε ότι «ψεύτικα παιδιά» μπήκαν εσκεμμένα στο σπίτι του για να χειραγωγήσουν τα 4 παιδιά του, την 9 ετών North, τον 6 ετών Saint, την 4 ετών Chicago και τον 3χρονο Psalm.

«Εννοώ ηθοποιοί, επαγγελματίες ηθοποιοί που προσλήφθηκαν για να μπουν στο σπίτι μου και να σεξουαλικοποιήσουν τα παιδιά μου», είπε ο Kanye West στην εκπομπή Tucker Carlson Tonignt του Fox News, για τα παιδιά που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian.

Ο 45χρονος Kanye West έφερε και συγκεκριμένα παραδείγματα όπως τον «αυτοαποκαλούμενο γιο» μίας συνεργάτης της οικογένειας. «Δεν πιστεύουμε, δεν πιστέψαμε από την αρχή ότι αυτό το άτομο ήταν ο γιος της γιατί ήταν πολύ πιο έξυπνος από αυτήν, σωστά;», σημείωσε.

Σε αυτό το σημείο καλό θα είναι να αναφερθούμε στο γεγονός ότι ο Kanye West έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή κι έχει περιγράψει πώς τα επεισόδια μανίας επηρεάζουν τη σκέψη του στην εκπομπή του David Letterman το 2019. «Όλοι – κι αυτή είναι η εμπειρία μου, άλλοι άνθρωποι μπορεί να το βιώνουν αλλιώς-, όλοι τώρα είναι ηθοποιοί. Όλα είναι συνωμοσία», είχε πει τότε.

«Νιώθεις ότι η κυβέρνηση βάζει chips στο κεφάλι σου. Νιώθεις ότι καταγράφουν ό,τι κάνεις. Τα νιώθεις όλα αυτά τα πράγματα», συνέχιζε ο Kanye West. «Μερικές στιγμές νιώθεις ότι όλοι θέλουν να σε σκοτώσουν. Σε γενικές γραμμές δεν εμπιστεύεσαι κανέναν», κατέληγε.

Πρόσωπα από το περιβάλλον του Kanye West, είπαν στην Page Six ότι θεωρούν ότι ο μουσικός και σχεδιαστής είναι εν μέσω μίας από τις πιο σοβαρές ψυχιατρικές κρίσεις του ως τώρα.

Ο παρουσιαστής πάντως δεν ρώτησε τίποτα άλλο για τα «ψεύτικα παιδιά» τον Kanye West μην θέλοντας να δώσει έκταση σε αυτή τη θεωρία του. Ωστόσο τον άφησε να μιλήσει περισσότερο για κάτι το οποίο ο rapper ισχυρίζεται εδώ και αρκετό καιρό, ότι η Kim Kardashian και η οικογένειά της «απήγαγαν» την κόρη τους Chicago στα 4α γενέθλιά της.

«Όλοι είδαν μέρα μεσημέρι αυτά τα δημόσια πρόσωπα να απαγάγουν το μαύρο παιδί μου στα γενέθλιά του. Δεν ήξερα το μέρος όπου θα γινόταν το πάρτι και ο Travis Scott υποτίθεται ότι θα μου έλεγε την διεύθυνση», επέμεινε σε ένα ακόμα απόσπασμα που δεν προβλήθηκε ποτέ. H πλευρά της οικογένειας Kardashian πάντως διά του στόματος της Khloe έχει ισχυριστεί ότι ο Kanye West ήταν εκείνος που επέμενει σε χωριστά πάρτι γενεθλίων. «Όταν άλλαξε γνώμη και ήθελε να έρθει, ήρθε», έχει πει η αδερφή της Kim Kardashian.

Όταν τελικά ο Kanye West εμφανίστηκε στο πάρτι της κόρης του είπε ότι οι αντιδράσεις των μελών της οικογένειας Kardashian Jenner ήταν «Ό,τι πιο Karen» έχει δει.

«Το να νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις ένα μαύρο παιδί και να μην δώσεις στον πατέρα της διεύθυνσης είναι ο ίδιος τρόπος που οι άνθρωποι αντιμετωπίζοντας όταν βγαίνουν από τη φυλακή. Και 100% είμαι σε μία γυάλινη φυλακή, αλλιώς θα είχα λόγο για το που θα πάνε σχολείο τα παιδιά μου», τόνισε.

Το θέμα του σχολείου των παιδιών είναι το τελευταίο κεφάλαιο στη συνεχιζόμενη διαμάχη του Kanye West και της Kim Kardashian. Εκείνος θέλει να φοιτήσουν στην ακαδημία που έφτιαξε ο ίδιος, τη Donda Academy, ενώ η μητέρα τους θέλει να συνεχίσουν να φοιτούν στο σχολείο Sierra Canyon.