CELEBRITIES

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Το μήνυμά της στο Instagram

Instagram.com/fayskorda

Με ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί η Φαίη Σκορδά την είδηση πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια του ANT1 θεωρεί πως αυτή είναι η υπεύθυνη στάση που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι νοσούντες, όπως σημείωσε. Η Φαίη Σκορδά περιγράφει στην ανάρτησή της, το λόγο που μπήκε στη διαδικασία να εξεταστεί για τον νέο κορονοϊό (Covid – 19). Παράλληλα ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση της υγείας της, όπως και για την κατάσταση της υγείας των δύο γιων της, Γιάννη και Δημήτρη.

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό», σημείωσε η Φαίη Σκορδά. Το μήνυμά της συνέχισε ως εξής: «Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι».

Σου υπενθυμίζω πώς πλέον τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας φτάνουν τα 228. Ο κορονοϊός που συνεχίζει να εξαπλώνεται, οδήγησε και σε νέα μέτρα από την κυβέρνηση, που αποφάσισε να αναστείλουν τη λειτουργία τους όλα τα χιονοδρομικά κέντρα και να κλείσουν οι οργανωμένες παραλίες. Η τήρηση των μέτρων προστασίας, όπως το συχνό πλύσιμο των χεριών, είναι πλέον παραπάνω από απαραίτητη. Επιπλέον η παραμονή στο σπίτι θεωρείται η μόνη ασφαλής λύση για την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Η κατάσταση της υγείας της μετά τη διάγνωση

Όσο για το πώς αισθάνεται έχοντας πλέον επιβεβαιωθεί ότι είναι φορέας του κορονοϊού, η Φαίη Σκορδά εξήγησε: «Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών». Το «Μένουμε σπίτι» στην δική της περίπτωση είναι αυτονόητο, και γι’ αυτό άλλωστε το χρησιμοποίησε και στο hashtag με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της.

«Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους. Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό», κατέληξε η Φαίη Σκορδά. Η περίπτωση της παρουσιάστριας, είναι η δεύτερη ασθενούς του κορονοϊού που ανήκει στην ελληνική “showbiz”. Πριν από λίγες ημέρες και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε πώς βρέθηκε θετική στον ιό, ενώ ο κορονοϊός προς το παρόν δεν είχε «αγγίξει» τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Όπως και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, έτσι και η Χριστίνα Μπόμπα παραμένει αυτοπεριορισμένη στο σπίτι της, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

To σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη και οι ευχές των διασήμων στη Φαίη Σκορδά

Όπως ήταν επόμενο ακολούθησε καταιγισμός ευχών για «περαστικά» από τους διαδικτυακούς της ακόλουθους αλλά και από τους διάσημους φίλους της. Μάλιστα ένας από τους πρώτους που εκδήλωσε μέσω Instagram τη συμπαράστασή του στην παρουσιάστρια ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης. «Περαστικά. Μέσα για λίγες ημέρες και όλα θα πάνε καλά», έγραψε στη Φαίη Σκορδά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Φαίη Σκορδά κορονοϊός Instagram.com/fayskorda

«Περαστικά σου κορίτσι μου», της ευχήθηκαν οι Έλλη Κοκκίνου και Δέσποινα Βανδή. «Περαστικά! Είσαι θηρίο» σημείωσε η Χριστίνα Πολίτη, ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος ευχήθηκε: «Περαστικά αγάπη μου! Σιδερένια». «Περαστικά Φαίη μας! Να πάνε όλα καλά!», σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Σύντομα το Instagram post της είχε γεμίσει με σχόλια αγάπης