CELEBRITIES

Η Έλενα Ακρίτα κάνει την πιο ρομαντική ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Κυρίτση

Papadakis Press/Εξωτερικός Συνεργάτης

Ήταν Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου του 2012 όταν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης έκαναν το επόμενο βήμα στην πολυετή σχέση τους και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ψυχικού, σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει την είδηση κρυφή, με τον Γιώργο Κυρίτση να γνωστοποιεί το γεγονός, την επομένη του γάμου.

Το ζευγάρι που μετράει πολλά παραπάνω από 9 χρόνια κοινής πορείας και ζωής, λοιπόν, έχει επιλέξει να διατηρεί αυτό το χαμηλό προφίλ στη σχέση τους μέχρι και σήμερα. Οι προσωπικές δημοσιεύσεις στα social media είναι μετρημένες, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις σπανίζουν. Ωστόσο, αυτήν τη φορά η Έλενα Ακρίτα έκανε την εξαίρεση. Αφορμή δεν στάθηκε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, παρά μόνο η ατέρμονη αγάπη που τρέφει για τον ίδιο.

Η Έλενα Ακρίτα εκφράζει δημόσια την αγάπη και τον έρωτά της προς τον Γιώργο Κυρίτση

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο κοινά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της, από παρελθοντικές κοινές τους εξόδους. Και οι δυο φωτογραφίες, συνοδεύτηκαν από λόγια αγάπης. Μία αγάπη αμοιβαία, που δημιουργήθηκε ήδη από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσε ο ένας τον άλλον. Μία αγάπη που η Έλενα Ακρίτα εύχεται να διατηρηθεί μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

«Φέτος θα φορεθούν και πάλι τα λατρεμένα καρό. Φωτό αρχείου με τον Γιώργο μου» , έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Έλενα Ακρίτα που θυμήθηκε τα παλιά.

Στο επόμενο στιγμιότυπο το οποίο χρονολογείται από την ιδιαίτερα σημαντική ημέρα του γάμου τους, η Έλενα Ακρίτα έγινε ακόμα πιο εκδηλωτική. «Με τον Γιώργο αγαπιόμαστε τριάντα χρόνια. Από την πρώτη μέρα νιώθαμε την ανάγκη να περπατάμε χέρι χέρι. Ποτέ δίπλα δίπλα χωρίς να κρατιόμαστε. Τον πρώτο καιρό ως παράνομο ζευγάρι τραβούσαμε βιαστικά τα χέρια μας όταν πλησίαζε κάποιος. Αργότερα δεν χρειαζόταν πια να είμαστε “προσεχτικοί”. Είναι εκπληκτικό ο άνθρωπος σου να σε κρατάει γερά, ύστερα από τόσες δεκαετίες αγάπης», ανέφερε στην αρχή της δημοσίευσης η ίδια.

«Πάντα έτσι να περπατάμε. Αυτό είναι το όνειρο μου. Σίγουρα κάποτε θα το κάνουμε και για πρακτικούς λόγους. Κάτι αρθριτικούλια, κάτι ρευματισμοί θα κρατιόμαστε αγάπη μου κούτσα κούτσα μην γκρεμοτσακιστούμε. Αλλά πάντα θα θυμάμαι την πρώτη φορά που πιαστήκαμε από το χέρι για να περάσουμε την οδό Δεριγνύ. Κι άλλαξε η ζωή μας κι άλλαξε ο κόσμος μας, κατέληξε η Έλενα που ελπίζει να περάσει τα βαθιά της γεράματα στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου.

Γιώργος Κυρίτσης: «Η Έλενα δεν είναι και το πιο εύκολο παιδί του κόσμου»

«Μας πήρε 20 χρόνια να γνωριστούμε. Γνωριστήκαμε καλά, και είπαμε: “Ας το κάνουμε κι αυτό, να παντρευτούμε”. Ήταν καιρός πια. Κοιτάξτε, όλα όσα ζήσαμε με την Έλενα μετατράπηκαν σε φροντίδα, σε μεγάλη αγάπη. Και, επίσης, μην ξεχνάς ότι η Έλενα δεν είναι και το πιο εύκολο παιδί του κόσμου (χαμογελάει). Τσακωθήκαμε, χωρίσαμε, τα ξαναβρήκαμε, ξαναχωρίσαμε, περάσαμε πολλά, ιστορίες ολόκληρες. Αλλά, τελικά, όλα κατέληξαν στο γάμο. Να φανταστείτε, πήγαμε 5 μέρες ταξίδι στη Μακεδονία μετά το γάμο μας, και αυτό το σκεφτόμασταν πολλά χρόνια, επειδή δεν είχαμε χρόνο. Λέγαμε: “Mόλις τελειώσουμε από αυτό, θα ξεκινήσουμε να πάμε ένα ωραίο ταξίδι στην Ελλάδα μας που είναι τόσο όμορφη”. Ε, αυτό δεν γινόταν ποτέ με τη δουλειά».

Η κοινή τους καλλιτεχνική σύμπραξη

Εκτός από την προσωπική τους ζωή, η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης μοιράζονται και το ίδιο καλλιτεχνικό έργο. Ήταν οι ιδρυτές του θεάτρου «Μελίνα», ενώ μάλιστα έχουν ανεβάσει από κοινού τις παραστάσεις «Σοβαρό κύριο Ερνέστο» του Oscar Wilde και τη «Γυναίκα της πρώτης σελίδας» του Neil Simon. Το σενάριο των τηλεοπτικών σειρών «Τα μυστικά της Εδέμ», «Γόβα στιλέτο», «Στρας», «Φτερά του Έρωτα», «Κάτω από την Ακρόπολη», «θέα στο Πέλαγος», «Βέρα στο Δεξί» και της «Αν υπήρχες θα σε χώριζα» φέρουν την υπογραφή τους.