CELEBRITIES

Η Amber Heard αντιγράφει τα outfits του Johnny Depp στη δίκη και το Twitter τρελαίνεται

@2022 Michael Reynolds/Pool Photo via AP Images

Ένα έγγραφο από τον δικηγόρο της Amber Heard προς τη νομική ομάδα του Johnny Depp που απεστάλη λίγες μόνο μέρες αφού εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από έναν ακόμα καυγά τους, αποκαλύπτει ότι η ηθοποιός προειδοποιούσε τον Johnny Depp ότι θα κατέθετε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, αν δεν συνέχιζε να υποστηρίζει οικονομικά τον τρόπο ζωής της. Η δίκη του Johnny Depp συνεχίζεται και η 11η μέρα της περιλάμβανε την παραπάνω αποκάλυψη.

Οι ένορκοι την Τετάρτη 27 Απριλίου είδαν την επιστολή, μέσω της οποίας η Amber Heard είχε καταγράψει μία λίστα οικονομικών και περιουσιακών απαιτήσεων, για «να κρατηθεί το θέμα μακριά από τη δημοσιότητα», εφόσον αυτή η λίστα μπορούσε να ικανοποιηθεί. Η επιστολή παρουσιάστηκε κατά την δίκη της υπόθεσης συκοφαντικής δυσφήμισης στην οποία ο Johnny Depp διεκδικεί από την Amber Heard τουλάχιστον 50 εκατομμύρια δολάρια.

Ανάμεσα στις απαιτήσεις της Amber Heard ήταν «η αποκλειστική χρήση και κυριότητα» του μαύρου Range Rover του Johnny Depp που οδηγούσε, τα έξοδα του οποίου θα κάλυπτε ο Johnny Depp. Επιπλέον η Amber Heard ζητούσε να ζει χωρίς να πληρώνει ενοίκιο σε 3 ρετιρέ του Johnny Depp στο Los Angeles, ενώ ζήτησε ο πρώην συζύγος της να καλύψει την πληρωμή των δικηγόρων της και τα δικαστικά της έξοδα με το ποσό των 125 χιλιάδων δολαρίων.

Johnny Depp Amber Heard δίκη @2022 Michael Reynolds/Pool Photo via AP Images

Η επιστολή μπήκε στα αποδεικτικά στοιχεία της δίκης του Johnny Depp που έχει μηνύσει την Amber Heard για ένα άρθρο της στην εφημερίδα The Washington Post του 2018, στο οποίο μιλούσε για το πώς βίωσε την ενδοοικογενειακή βία, χωρίς, ωστόσο, να κατονομάζει τον Johnny Depp. Η Amber Heard έχει επίσης μηνύσει τον πρώην σύζυγό της αξιώνοντας 100 εκατομμύρια δολάρια για την «καμπάνια δυσφήμισης» εναντίον της. ‘Όπως υποστηρίζει, ζημίωσε την καριέρα της στην υποκριτική.

Η δικηγόρος της την εποχή του διαζυγίου του ζευγαριού, το 2016, ήταν η Samantha Spector. Ήταν εκείνη που έστειλε την επιστολή στον τότε δικηγόρο του Johnny Depp, Jacob Bloom. Η επιστολή έχει τίτλο «Ο γάμος με τον Depp» και ημερομηνία 24 Μαΐου 2016. Τρεις ημέρες πριν, είχε συμβεί ο τελευταίος καυγάς του ζευγαριού, εκείνος κατά τον οποίο η Amber Heard υποστηρίζει ότι ο Johnny Depp την τραυμάτισε πετώντας της ένα κινητό στο πρόσωπο.

Τρεις ημέρες προθεσμία

«Αν και η Amber φοβάται τον Johnny, επιμένει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσουμε το ζήτημα ιδιωτικό και μακριά από τα media. Γι’ αυτό δεν έχει ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα. Γι’ αυτό και δεν φροντίσαμε να του επιδοθούν προσωπικά κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του χθες», έγραφε μεταξύ άλλων η δικηγόρος της ηθοποιού. Η ταινία στην οποία αναφερόταν ήταν η Alice Through The Looking Glass που είχε κυκλοφορήσει εκείνες τις ημέρες από τη Disney.

 

Στην επιστολή η δικηγόρος ανέφερε ότι ο Johnny Depp είχε «επιτεθεί βίαια και είχε απειλήσει» την Heard. Παράλληλα πρόσθετε ότι υπήρχαν φωτογραφίες που αποδείκνυαν την επίθεση. Στην ίδια επιστολή η πλευρά της Amber Heard ανέφερε επίσης ότι είχαν «προηγηθεί δύο ακόμα περιστατικά τους τελευταίους 6 μήνες». Η Amber Heard εμφανιζόταν να θέλει να λύσει το θέμα φιλικά και ζητούσε να υπογράψει εντός τριών ημερών ο Johnny Depp την αίτηση διαζυγίου, για να μην καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Αν η αίτηση δεν υπογραφεί και δεν επιστραφεί μέχρι τις 27 Μαΐου 2016, δεν έχω άλλη εναλλακτική από το να φροντίσω να επιδοθούν τα ασφαλιστικά μέτρα προσωπικά στον Johnny», έγραφε η δικηγόρος. Στη συνέχεια παρέθετε τα αιτήματα της διατροφής που ζητούσε η Amber Heard. Σε αυτά περιλαμβανόταν το αυτοκίνητο και τα 3 διαμερίσματα του Johnny Depp στο Eastern Columbia Building του Los Angeles. Για τα διαμερίσματα αυτά, ο Depp θα συνέχιζε να πληρώνει δάνεια και λογαριασμούς χωρίς να λαμβάνει ενοίκιο από την πρώην σύζυγό του.

Το τελευταίο από τα αιτήματα ήταν η υπόθεση να περάσει στα χέρια ενός ιδιωτικού δικαστή. Επιπλέον, τα νομικά έξοδα θα μοιράζονταν μεταξύ των δύο μερών. Η απάντηση της πλευράς του Depp δεν έγινε γνωστή. Μάλλον ήταν αρνητική, αφού στις 27 Μαΐου η Amber Heard κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Η creepy παρατήρηση του Twitter για τη δίκη του Johnny Depp και τα outfits της Amber Heard

Κάπως έτσι, φτάσαμε 6 χρόνια μετά ακόμα να παρακολουθούμε δικαστήρια μεταξύ δύο ηθοποιών του Hollywood που έμειναν παντρεμένοι για έναν χρόνο. Και σε αυτό το δικαστήριο, όλο και κάτι συμβαίνει που τραβά σαν μαγνήτης το ενδιαφέρον του κοινού.

Johnny Depp Amber Heard δίκη @2022 Michael Reynolds/Pool Photo via AP Images

Μιλάμε για μία πολύ δημόσια δίκη που μεταδίδεται live μέσα από την ιστοσελίδα courttv, αλλά και πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία βάζοντας καθημερινά «φωτιά» στο Twitter. Οι fans του ηθοποιού που καθημερινά εκφράζουν τη στήριξή τους στον Johnny Depp κατά τη διάρκεια της δίκης του, εντόπισαν τις τελευταίες ημέρες κάτι που ίσως να περνούσε απαρατήρητο αν η κάλυψη της δίκης δεν ήταν τόσο εκτεταμένη.

Σύμφωνα με το Twitter, η Amber Heard αντιγράφει εδώ και μέρες τον Johnny Depp. Tα outfits του στο δικαστήριο, τα αξεσουάρ τα οποία χρησιμοποιεί αλλά και τις συνήθειές του. Η Amber Heard εμφανίστηκε στην πρώτη ημέρα της δίκης να φορά ένα παρόμοιο look με αυτό που ο Johnny Depp είχε σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του πριν τη δίκη. Την τρίτη ημέρα φόρεσε ένα total black outfit όμοιο με εκείνου την πρώτη ημέρα της δίκης. Είναι μία απλή σύμπτωση ή τα «παιχνίδια μυαλού» της Amber Heard προς τον Johnny Depp στη δίκη τους;

Επιπλέον χρήστες του Twitter φέρεται να εντόπισαν μία προσπάθεια εκτός από τον Johnny Depp, να αντιγράψει και το hairstyle της δικαστικής ψυχολόγου Dr Curry. Εκείνη ήταν που αναφέρθηκε στις διαταραχές προσωπικότητας που είχε διαγνώσει στην Amber Heard. Παρακάτω θα δεις τα tweets και τις φωτογραφίες που τα λένε όλα.

Τα tweets που δείχνουν την Amber Heard να «αντιγράφει» τον Johnny Depp στη δίκη