ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

O Johnny Depp έχει βρει τον πιο δημιουργικό τρόπο για να περνά την ώρα του στη δίκη

@2022 Jonathan Ernst/Pool Photo via AP Images

Πολλοί αναρωτιούνται αυτές τις μέρες που διεξάγεται η δίκη του Johnny Depp, τι σημειώνει η Amber Heard συνεχώς στα χαρτιά της, την ώρα που εξετάζονται οι μάρτυρες που έχουν κληθεί να στηρίξουν την κατηγορία του ηθοποιού, ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμισε με τους ισχυρισμούς της, για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με εκείνον στη θέση του θύτη. Μπορεί αυτή η απορία να μην έχει λυθεί ακόμα, αλλά τώρα γνωρίζουμε τι ακριβώς σημειώνει ο Johnny Depp κατά τη διεξαγωγή της δικαστικής διαμάχης τους.

O Johnny Depp αφήνει τον δημιουργικό του εαυτό να βγει προς τα έξω σε post it και σε τετράδια που έχει μπροστά του, όσο οι δικηγόροι του ή αυτοί της Amber Heard, εξετάζουν τους μάρτυρες της υπόθεσης. Ο 58χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε να ζωγραφίζει σε post it στην 9η ημέρα της δίκης της υπόθεσής του και μάλιστα ενθουσιάστηκε τόσο με το αποτέλεσμα του σκίτσου του που το έδειξε στον δικηγόρο του που βρισκόταν στο πλευρό του, Benjamin Chew. Εκείνος χαμογέλασε κι έγνεψε, ενώ έβλεπε το πορτραίτο που είχε σχεδιάσει ο Johnny Depp. Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή σε ένα video που έγινε viral στα social media.

Ο Johnny Depp συνέχισε τους πειραματισμούς του στη σκιτσογραφία και τις επόμενες ημέρες όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Το σκίτσο του, γέμισε με μωβ και ροζ χρώματα. Όπως την πρώτη φορά, έτσι και την δεύτερη που ο Johnny Depp εντοπίστηκε να ζωγραφίζει, το δικαστήριο είχε διακοπεί. Την πρώτη φορά, το δικαστήριο περίμενε την μάρτυρα Tara Roberts να συνδεθεί μέσω video για να καταθέσει. Την δεύτερη, οι εμπλεκόμενοι στη δίκη περίμεναν την δικαστή της υπόθεσης να ανέβει στην έδρα, για να ξεκινήσει η δίκη.

Johnny Depp @2022 Jonathan Ernst/Pool Photo via AP Images

Η Tara Roberts, διαχειρίστρια του ιδιωτικού νησιού του Depp στις Μπαχάμες, κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ότι είχε παρέμβει σε ένα περιστατικό στο οποίο η Amber Heard τον χτυπούσε με ένα κουτί αναψυκτικού, τον τραβούσε από τα μαλλιά και έμπηγε τα νύχια της στο σώμα του, κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους.

@2022 Jonathan Ernst/Pool Photo via AP Images

Ο Johnny Depp όπως καταλαβαίνεις, παρά τα όσα ζοφερά ακούγονται στο δικαστήριο για την κοινή του ζωή με την Amber Heard, δεν χάνει τη διάθεσή του. Η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, εναντίον της πρώην συζύγου του συνεχίζεται και ο ηθοποιός ζητά αποζημίωση από την Amber Heard, ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Η δίκη αφορά ένα άρθρο που έγραψε εκείνη το 2018 για την εφημερίδα The Washington Post. Σε αυτό μιλούσε για την εμπειρία της με την ενδοοικογενειακή βία χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον πρώην σύζυγό της.

 

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο που ο Johnny Depp έχει το κουράγιο να κάνει ζωγραφιές στα τετράδιά του σε μία δίκη που στο κάτω κάτω έχει ως θέμα την ενδοοικογενειακή βία, αλλά μάλλον η πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή τη δίκη, έχουν απλά κουραστεί και θέλουν να ξεμπερδεύουν με όλα αυτά. Το είπε και η Amber Heard σε post της πριν την έναρξη της δίκης, το είπε κι ένας καλός φίλος του Johnny Depp όταν κατέθεσε για όσα γνώριζε, ο οποίος ευχήθηκε και τα δύο πρώην μέλη του λαμπερού ζεύγους «να ιαθούν και να προχωρήσουν». Το είπε και ο θυρωρός τους, στην πρόσφατη δική του κατάθεση.

«Μου στείλατε τα έγγραφα να τα διαβάσω και δεν ήθελα γιατί έχει περάσει τόσος πολύς καιρός. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτή την υπόθεση πια. Κουράστηκα», είπε χαρακτηριστικά ο θυρωρός του Johnny Depp και της Amber Heard. Ίσως τα σκίτσα του ηθοποιού, λοιπόν, να είναι μία απάντηση στην κόπωση.