CELEBRITIES

H Κλέλια Ρένεση κλείνει «3 χρόνια μάνα» και στέλνει το δικό της μήνυμα

Alpha TV

Μία ιδιαίτερη μέρα ήταν η Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 για την Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής της κόρης, Κοραλίας και μαζί, τα δικά της «γενέθλια» σε έναν σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

Η Κλέλια Ρένεση πραγματοποίησε μία ξεχωριστή δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την ημέρα των γενεθλίων της κόρης της. Αντί για μία φωτογραφία της 3 ετών Κοραλίας και μία ευχή για εκείνη, η Κλέλια Ρένεση προτίμησε να κάνει μία εξομολόγηση, μία «απολογία» και μία παραδοχή για τη μητρότητα και την πιο σημαντική αλλαγή που έχει φέρει στη ζωή της.

«3 χρόνια μάνα, και τα στραβά μου συγχωρέστε μου, δεν θέλησα να γίνω Θεός κανενός», έγραψε αρχικά η Κλέλια Ρένεση στην ανάρτησή της την οποία κοσμούσε ένα avatar της ίδιας που κρατούσε μία τούρτα γενεθλίων. «Αλλά γνώρισα μία θεά. Την κόρη μου. Και μέσα από αυτή, όλα τα παιδιά του κόσμου», ανέφερε έπειτα η ηθοποιός.

H Κοραλία ήρθε στη ζωή της ηθοποιού τον Μάιο του 2019. Η Κλέλια Ρένεση είχε μιλήσει για τη μητρότητα που ποτέ δεν υπήρξε όνειρό της μέχρι η κόρη της να έρθει στη ζωή της, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού.

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ούτε εγώ έχω οικογένεια δεμένη, σκόρπιοι είμαστε. Αλλά ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ή θα πάω προς τα εκεί, να γειωθώ, να μεγαλώσω το παιδί μου, γιατί ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό, θα “πατήσει” το εγώ και θα μαλακώσει τις γωνίες. Θα μάθω ν’ αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ», είχε πει χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

«Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω με τις σχέσεις μου, με μία κοντινή οικεία επαφή. Ήξερα ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος να κάνω αυτό το ταξίδι. Ήμουν ανάμεσα σε δύο δρόμους. Ο ένας ήταν ο δρόμος της μητρότητας, σκληροτράχηλος κι έτσι όπως εγώ επέλεξα, μοναχικός κι ο άλλος ήταν να φύγουμε λίγο από τα κοινωνικά δρώμενα και να πάμε κάπου αλλού να μελετήσουμε άλλα πράγματα. Και με επέλεξε το πρώτο μόνο του. Ήμουν στο σταυροδρόμι και το κοίταζα και ήρθε η απάντηση μόνη της», πρόσθετε η ηθοποιός.

H Κλέλια Ρένεση υποδέχθηκε την κόρη της στον κόσμο για να διδαχθεί από εκείνη, για να γνωρίσει τη θεά της και μαζί τα παιδιά του κόσμου και τον κόσμο από την αρχή. Αυτό κάνει από τις 18 Μαΐου 2019, τότε που στο πρώτο της μήνυμα μετά τον ερχομό της Κοραλίας στον κόσμο μιλούσε για την «δασκάλα» της.

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου Κοραλία και από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου και με κοιτάει λαίμαργα», σημείωνε τότε η ηθοποιός. «Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου και τις βουνοκορφές της Κρήτης και έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία. Υπάρχουν νεράιδες», πρόσθετε αποκαλύπτοντας το όνομα της μικρής της κόρης.

Λίγους μήνες μετά, η Κλέλια Ρένεση σε νέα της ανάρτηση είχε απαντήσει για πρώτη και τελευταία φορά στις φήμες που αφορούσαν την προσωπική της ζωή, τον Manu Chao και την πατρότητα της μικρής Κοραλίας. Κι έκτοτε συνέχισε τον δικό της δρόμο στη μητρότητα, τον δρόμο που ακόμα, όπως κατάλαβες από την τελευταία της ανάρτηση, τη γεμίζει με τα πιο πολύτιμα μαθήματα. «3 χρόνια μάνα» έκλεισε η Κλέλια Ρένεση και της ευχόμαστε να τα χιλιάσει.